Şimdi Ara

S2 imei klonlanmış !! ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar benim telefonumun imei klonlandı diye bana mesaj geldi ve kapandı kısa süre sonra modeli galaxy s2 neyse ben kapandıktan sonra telefonumu aldığım yere gittim bimeks e ordaki müşteri hizmetleri görevlisi bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi samsungla görüşün dedi bende bu nasıl iştir arkadaş diye biraz konuştum sonra oradan samsungu aradılar ve samsung beni başarı tekniğe yönlendirdi ilgili teknik servis o diye başarıyı aradık adamlar bana biz ilgilenmiyoruz dedi ben samsung söyledi nasıl olur dedim ve sonra beni başka başka kişilere aktardılar neyse sonra başarının merkezini aradım holdingi aradım aynı şeyler. sonra samsung u tekrar aradığımda nasıl olur onların ilgilenmesi lazım dediler ben sinir küpü oldum artık koskoca iki firma tam 2 saat beni telefonda beklettiler. oradan oraya aktardılar. en son samsungu tekrar ardım ve sadece telefonum imeni çalındı ne yapabilirim dedim açabiliriz dediler. tam sevindim derken adamlar sadece bi hatta açılır demezmi. ne kadar saçma bi iş dedim ben o kadar para vereyim adamın biri gelsin sonra hem telefonun imei çalınsın hem ben uğraşayım hemde bi hatta açılsın :S bağırdım çağırdım. adamlar bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler bende herkes aynı şeyi söylüyor nasıl iştir kim belirliyor ozaman dedim onlar bilgi teknolojileri kurumu mu ne on u verdiler aradım kadın çıktı telefona o kadar sinirli olan benim birde kadının beni tersleyerek konuşması çıldırttı yasa bu yapacak bişey yok gibi sert bi şekilde konuşması dedikten sonra bende avukatımı aradım ve tüketici haklarına başvurucam yarın. dava açıcam ne gerekirse yapıcam samsungun müşteri hizmetlerinin başarının bu kadar kötü olduğunu bilmezdim paramızla rezil ettiler parasında değilim artık telefon da iptal zaten sadece milleti oyuncak gibi kullanmlarına sinir oldum..

şimdi sorum şu daha önce böyle bişeyi yaşayan arakadaşlar nasıl bi yol izlemişler bana yardımcı olurlarsa şu tek hatta açılması olayına. yada imei çalınması olayına telefonum daha 3 4 aylık gerçekten sinir oldum.

• sorun bimekste
    onların ilgilenmesi lazımdı samsungun başarının işi değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: styrcn

Biraz uzun umarım okursunuz :)

arkadaslar benim telefonumun imei klonlandı diye bana mesaj geldi ve kapandı kısa süre sonra modeli galaxy s2 neyse ben kapandıktan sonra telefonumu aldığım yere gittim bimeks e ordaki müşteri hizmetleri görevlisi bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi samsungla görüşün dedi bende bu nasıl iştir arkadaş diye biraz konuştum sonra oradan samsungu aradılar ve samsung beni başarı tekniğe yönlendirdi ilgili teknik servis o diye başarıyı aradık adamlar bana biz ilgilenmiyoruz dedi ben samsung söyledi nasıl olur dedim ve sonra beni başka başka kişilere aktardılar neyse sonra başarının merkezini aradım holdingi aradım aynı şeyler. sonra samsung u tekrar aradığımda nasıl olur onların ilgilenmesi lazım dediler ben sinir küpü oldum artık koskoca iki firma tam 2 saat beni telefonda beklettiler. oradan oraya aktardılar. en son samsungu tekrar ardım ve sadece telefonum imeni çalındı ne yapabilirim dedim açabiliriz dediler. tam sevindim derken adamlar sadece bi hatta açılır demezmi. ne kadar saçma bi iş dedim ben o kadar para vereyim adamın biri gelsin sonra hem telefonun imei çalınsın hem ben uğraşayım hemde bi hatta açılsın :S bağırdım çağırdım. adamlar bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler bende herkes aynı şeyi söylüyor nasıl iştir kim belirliyor ozaman dedim onlar bilgi teknolojileri kurumu mu ne on u verdiler aradım kadın çıktı telefona o kadar sinirli olan benim birde kadının beni tersleyerek konuşması çıldırttı yasa bu yapacak bişey yok gibi sert bi şekilde konuşması dedikten sonra bende avukatımı aradım ve tüketici haklarına başvurucam yarın. dava açıcam ne gerekirse yapıcam samsungun müşteri hizmetlerinin başarının bu kadar kötü olduğunu bilmezdim paramızla rezil ettiler parasında değilim artık telefon da iptal zaten sadece milleti oyuncak gibi kullanmlarına sinir oldum..

şimdi sorum şu daha önce böyle bişeyi yaşayan arakadaşlar nasıl bi yol izlemişler bana yardımcı olurlarsa şu tek hatta açılması olayına. yada imei çalınması olayına telefonum daha 3 4 aylık gerçekten sinir oldum.

Bunun samsung ile ilgisi yok. Siz her konumda haklisiniz. Cihazi ilk alanda sizsiniz. Mahkemeye verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bir tane sitede S 3 499 diye bağırıp duruyolar ne dersiniz özelliklerini yazmışlar aynen uygun telefonla arayınca orjinal kayıtlı garantili diyolar ptt den 503 lşra ödemeli gönderiyolar bu konuda bilgisi olan var mı alan falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: styrcn

Biraz uzun umarım okursunuz :)

merhaba benimde 18 04 2012 de aldığım telefona 20 gün sonra klonlandı mesajı geldi ve aldığım yere gittim kabullenmedi tüketici hakem heyetine (mesaj bana 09.05.12 de geldi)10 05 12 de dilekçe verdim hemen hallolacak sandığım için değişim dedim şimdi pişmanım çünkü telefonun değeri 200 tl düştü keşke paraa iade deseydim neyse bugün itibarıyla elime benim lehime çıkmış bir karar geldi anlıycaan 4 aydır bekliyorum ama bu kararada yine aldığım yer itiraz etti oda paranın kendinden çıkmasını istemiyor oda mağdur bende mağdurum şimdi o itiraz etti bana yeniden mahkemeden bir karar gelicek onu bekliyorum geçmiş olsun ama hakkınızı arayın uzun bi süreç Allah kolaylık ve sabır versin..

• Aynısı başıma geldi.
    Telefonu servise götürdüm. Başarı servis.
    Daha sonra benden bütün faturaları garanti belgelerini istediler.
    Ve dediler ki tamam bu orjinal telefon. Size ik işey önerebiliriz.
    1. İMEİ a hat tanıtmak (Size sunulan öneri)
    2. Anakart değiştirmek. (Böylece imei değişiyor) Ben de dedim ki 2 tanw hattım var çıkartıp takıyorum. Tek hat tanıtmayı kabul edemem dedim. Tamam dediler. VE anakartı değiştirdiler. Bence siz direk servise gitseydiniz daha iyi olabilirdi.

Ama tabi bu olay benim başıma yıllar önce geldiydi. Kötü amaçlı kullanım (kartı alıp parçalayıp kullanma - her ne kadar zor olsa da olabilir) nedeniyle tek hat tanıtma yoluna gidiyor olablirler. Ama mahkemeye giderseniz kazanırsınız.
  • aynı msj dün banada geldi sanırım teknik servise gitme vakti geldi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BATYUS kullanıcısına yanıt
    bana da geldi aynı mesaj ben tek hatla kullanmak zorunda değilim hırsızlık yapanların cezasınıda çekmek zorunda değilim bir çok kişi mahkeme açıp kazanıyor ve paralarını iade alıyor seninde böyle yapmanı tavsiye ediyorum tek hatla kullanmak zorunda bırakılmak çok saçma birde bu yazıyı okursan faydalı olacağını düşünüyorumhttp://fundasen.wordpress.com/2010/01/22/imei-numaraniz-mi-klonlandi-o-zaman-bu-yaziyi-mutlaka-oku/#comment-410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su1665 -- 19 Temmuz 2013; 13:25:41 >
  • styrcn S kullanıcısına yanıt
    bana da geldi aynı mesaj ben tek hatla kullanmak zorunda değilim hırsızlık yapanların cezasınıda çekmek zorunda değilim bir çok kişi mahkeme açıp kazanıyor ve paralarını iade alıyor seninde böyle yapmanı tavsiye ediyorum tek hatla kullanmak zorunda bırakılmak çok saçma birde bu yazıyı okursan faydalı olacağını düşünüyorumhttp://fundasen.wordpress.com/2010/01/22/imei-numaraniz-mi-klonlandi-o-zaman-bu-yaziyi-mutlaka-oku/#comment-410
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.