Şimdi Ara

S20 FE'den S24 FE'ye geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Aralık 2023'den beri S20 FE kullanıyorum. Genel hatlarıyla memnunum telefondan. Ama 2 tane büyük derdim var, birincisi batarya. 3 saat ekran süresi zar zor alıyorum illallah ettim artık. İkinci sorunum da ön kamera ve kamera uygulamasının genel olarak kasıyor olması. Arka kameranın fotoğraf kalitesinden gayet memnunum. Öğrenci indirimi ile 256 GB 28 bin TL'ye alabiliyorum. Sizce bu geçişi yapmalı mıyım? Çok arada kaldım ya öyle bir telefon ki elimdeki S24 FE'ye geçince bu kadar para verip beni tatmin etmeyecekmiş gibi hissediyorum, bu telefondan sonraki durak S24 Ultra olmalı gibi hissediyorum ama ona da 57 bin TL verecek durumum yok. Ne tavsiye edersiniz?

• Uzun süre telefon değiştirmeyen biriyseniz, paranızı biriktirmeye devam edin(ama TL de kalmak tehlikeli olabilir :) ve s25 çıkınca s24 ultra ya da IP 15 plus alıp en az 4 sene kullanın derim. Uzun dönemde paralarını fazlasıya çıkaracaktırlar zannımca..

• weneorn kullanıcısına yanıt

s25 çıkınca s24 ultra kaç tl bandına gelir sizce

• 50 civarı olur bugünün parasıyla sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Aynı bire bir soru benim de aklımda. Benim ki s20fe 256gb snapdragon işlemci ama sizin 3 saat almanız çok garip benim 6 saat görüyor. Ama bir kez servis de pil Değişti. Bende s24fe ye geçeceğim galiba bugün veya yarın ama kesinlikle 256 lik öneriliyor çünkü 256 da ufs desteği yuksek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.