Şimdi Ara

S200 DOkunmatik!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar s200 üm de bu sorunla 2.kez karşılaşıyorum bir anda dokunmatik ekran özelliğini kaybediyor ve işlev yapamaz duruma geliyorsunuz ekranla.fakat tuşlar işliyor ve bir kaç görebiliyorsun....topicte dolaştım ve hard-reset atmaları öneriliyordu böel bir sorunla karşılaşanların bende attım faakt teelfon kalibre yerinde geldiğinde kaldı ekran basmadığındna dolayı kalibrede yapamıyoz ve reset işelmi devamda edemiyor bur durumda benim ne yapmam gerek....
    şimdiden yarımlarınız için teşekkür ederim!!!!

• dostum yapacak bişey yok sanırım servis yolu gözükmüş, büyük ihtimalle yazılımsal bir problem değil senin sorunun. ekranında bir problem var.
  • arkdaşlar sizce yapılacka başka birşey yokmu garantiden başka.
  • Kimse Birşey yazmıyınca ganrantiye gönderdim aleti bakalım sonuc ne oalcak....15 günde belli olur dediler bu olanlardan dolayı PDA dan soğdum desem yyeridir yani
  • Arkdaşlar Garantiye göndermitm ve 20 mart itibariyle garantiye giden cihaz bügün yani Nisanın 2 sinde Elime ulaştı ve sıfır cihaz ile değiştirrilerek yaşasın Casper;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__

Arkdaşlar Garantiye göndermitm ve 20 mart itibariyle garantiye giden cihaz bügün yani Nisanın 2 sinde Elime ulaştı ve sıfır cihaz ile değiştirrilerek yaşasın Casper;)

helal olsun caspera inşallah hpde öledir
  • inşş...öledir adaş;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkdaşlar Garantiye göndermitm ve 20 mart itibariyle garantiye giden cihaz bügün yani Nisanın 2 sinde Elime ulaştı ve sıfır cihaz ile değiştirrilerek yaşasın Casper;)

hayırlı olsun...
  • Hayırlı olsun, şanlısın hadi, caspera da helal olsun demek kaldı geriye.
    quote:

• Ya arkdaşlar herşey iyi hasta....bu yeni gelen s200 de çekme sorunu var eski pdanın çektiği yerlerde şimdi çekmiyor... bunak fam takıldı şimdide....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.