Şimdi Ara

S20fe alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S20fe exynos işlemcili modeli alınır mı bir yerde 4700tl ye buldum ama media markta snapdragon lu alırsam 5700tl sizce exynos alsam üzer mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• S20'lerdeki exynos işlemci baya sıkıntılı çalışıyor hocam hem aşırı ısınıyor, hem de batarya çabuk gidiyor.

Snapdragon'lusunu öneririm size.

• Hocam cevap vermediniz?

• Exynos'un adını bile duyduğunuz yerden kaçın, anmayın. Yıllardır her yıl Exynos'u koydukları telefonlar için bu sefer verimliliği şöyle artırdık böyle artırdık derler ve her seferinde sıvarlar. Şimdi de görüyorum yeni yonga Exynos reklamlarını, bir halt olmaz koydukları cihazları alanlar pişman olur. Galaxy S4'den beri takip ediyorum bunu.

Konuya gelince, Snapdragonlu S20 FE'yi kullanıyorum 1.5-2 haftadır. Gayet memnunum, Pil süresi 120 hz açık karanlık modda minimum 7-7.5 saat veriyor günü çıkartıyor. Isınma durumları yok, cihaz yağ gibi akıyor zaten. Aldığım günden beri restart atmadım. Kamera belki bi inceden üzebilir o noktada kırpılmış hafiften. Cihazı kılıfsız kullanması da ayrı keyifli ama yemiyor :D Bu fiyat bandında Mi10T Pro ve Poco'nun bir modeli daha var onlara da bakılabilir. Ben Android'de Samsung ve Oppo dışında cihaz tercih etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 26 Temmuz 2021; 9:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nature vs. Nurture kullanıcısına yanıt
    Aslında S6, S7 ve s8 gibi cihazlarda exynos verimli çalışıyordu, snapdragon'un önündeydi bile, fakat S9 ve sonrası hayal kırıklığı oldu maalesef ki.

Hele ki s20'lerin exynos'u tam bir facia, rakibi 865 ile kıyaslanamaz bile.

Ayrıyeten şunu da söyleyeyim, telefonunuza gcam yükleyin, foto kalitesi biraz daha artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 26 Temmuz 2021; 9:56:47 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Valla ben S4 ve S6 kullandım hocam. İkisinde de Snapdragon kullananların deneyimleri çok daha iyiydi, S6'da RAM dolması ve ısınma oluyordu zaman zaman. Samsung'un çipset işine girmemesi lazım.

Teşekkürler, gcam için spesifik bir sürüm yüklememiz gerekiyor mu? Bazı cihazlarda çalışmıyor ya belli sürümler o yüzden.

• Hocam Tr garanti şart değilse muadili hatta yazılım açısından daha iyi olan one plus 8T ye bakın , snapdragon 865 işlemci 12/256 , vs aynı donanım mevcut , esnaf garantili one plus 7 pro aktif kullanıcısi olarak 2 senedir yazılım olarak hala reset atmadan kullanıyorum, beni üzmedi hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Alınır mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Internet sıkıntım vardı bir süre cevap yazamadım kusura bakmayın hepinize teşekkürler alırsam Snapdragon almaya karar verdim

• Nature vs. Nurture kullanıcısına yanıt

Galaxy S6'da Snapdragon işlemci yok hocam. 2015'te çıkan Snapdragon işlemciler bugünkü Exynos 990 gibi yanıyordu. Bu yüzden tüm dünyada Exynos ile çıktı Samsung'un işlemcisi Exynos 7420 Snapdragon 810'dan her anlamda daha iyiydi. Sonraki yıllar da başa baş gittiler. S10 ve S20 serisinde Exynos geriye düştü. Ben Galaxy Note 5 kullandım, S6 ile aynı işlemci var üzerinde. Hiçbir zaman ısınma olmadı ve hala da iş görüyor. Samsung; Qualcomm, Nvidia gibi markalara üretim yapıyor. Adamlar yıllardır chipset işinde zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.