Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 S22 Ultra 512GB Siyah + Watch4 Classic + Buds2 / Satılık / Bursa Satın Al 21 Eylül 2022 08:58 1 1 S22 Ultra 512GB Siyah + Watch4 Classic + Buds2 / Satılık / Bursa iPhone 14 pro max'e geçtiğim için Samsung ekosistemimi komple satıyorum.S22 Ultra siyah 512GB, Mediamarkt'dan alınma 2 aylık cihazdır. Adıma faturalıdır. Alındığı günden beri spigen thin fit kılıfla ve önünde amazon'dan alınma orjinal Samsung koruma filmiyle kullanılmıştır. Kendi camına parmak değmemiştir kutudan çıktığı an film uygulandı. Resimlerde görüleceği gibi cihazın çevresindeki fabrika naylonları bile üstünde durmaktadır. Nokta hata yoktur. Yanında ayrıca ekstra olarak koruma filmi ve şeffaf spigen kılıf da vereceğim.Aynı tarihlerde alınma galaxy watch 4 classic siyah 46mm + galaxy buds 2 ile birlikte set olarak vermek istiyorum. Toplam fiyat 28.000 TL'dir. Pazarlık payı vardır. Mümkünse Bursa içinden görerek denenerek vermek istiyorum, az para değil. Yine de istenirse havale sonrası kargo yaparım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 3 aylık 15 Pro Max 512GB Natural Titanium [SATILDI] Macbook Pro 16" M1 Max, 32 Core GPU, 4TB SSD, 64GB Ram (2 Aylık, TR Garantili) [SATILDI] Hazır Oyun-Render PC (Ryzen7 5800x+RTX3080+27" Samsung Curved Ekran vs..) Satılık Palit GamingPro OC RTX3070 (LHR Değil)