Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda. (1427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turbo610 , erditepe , besiktasjk87 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.533
Cevap
590
Favori
1.279.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şuan devam ediyor. Atladığınız detaylar olabilir. Avantajix ile iritibata geçin. Birşey çıkmasa iptal edin.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Callyzer - Analysis Call Data - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.websoptimization.callyzerpro
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Gösterdiğiniz kılıfıda kullanıyorum gayet güzel. Ama bu yolladığım modelide tavsiye ederim

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda.
  • 1,2 mb :)

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda.
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Biraz iphone 16 konusunu okudum.. 16cılar da panel sıkıntısı çekiyor sanırım 15ten beri.. lg ve samsung paneller arasında ton ve canlılık farkı var gibi anladığım kadarıyla.. genel bizdeki kumlu panel olayı orada da farklı seviyelerde var.. başka sorunlar da var tabi, memnuniyetler de var, çok iyi diye ölümüne övenler de, ortalama fayda sağlayanlar da.. var da var.. aynı bizim ekip gibi :)

Ama ben şu çıkarıma vardım, mükemmel telefon yok :) artısı eksisi değerlendirip karar vermek lazım. Körü körüne marka bağımlılığı sıkıntılı bir ruh hali..

Bir de şunu gördüm apple fanlarının "apple geç yapıyor ama en optimize en iyi en sorunsuz en premium telefonu yapıyor" önermesi çökeli çok olmuş.. yani 60-70 bin değil de 100-120 bin verince kusursuz bir cihaza sahip olmuyorsunuz...

O sebeple 60-70 bine kusurlarıyla seveceğimiz bir amiral gemisi samsung daha rasyonel geliyor şimdilik...

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    5 nesildir tak tak tak klavye sesi biranda arşa çıkıyor applda bunu çözememiş bir ekip 🤣 okadar para verince plaseno etkisiyle yazılıyor 15 pm den geldim ben s24 u ya her açıdan daha iyi bir telefon ve one ui kusursuza yakın çalışıyor
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Bende var pitaka deniyeceğim için satıyorum hatta ama satmada diyor bir tarafım kullandığım en güzel kılıflardan ilk 3 te dir bu
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Samsung iyi Apple kötü karşılaştırması değil niyetim abi de yani hepi topu 3 telefon ve kapalı kutu bi yazılım çıkarıyorsun nasıl çözemezsin bu kadar basit bir sorunu??? Acaba bilinçli mi yapıyorlar hep bir sonrakini arzulaması için müşterinin.. bu kadar beceriksizlik normal değil çünkü.. 15 ve 16'da memnuniyet çok düşük genel gördüğüm kadarıyla.. 14te bi tık daha yüksek.. apple salmış galiba.. samsungun da saldığı gibi :)
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Kameraların komple açık olduğu kılıflara ısınamıyorum.. bağımsız kamera yuvaları olunca daha çok hoşuma gidiyor görsel olarak..
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    O konuda hem fikiriz bunda siyah bir plaka kameraları ayırıyor ordan biraz kurtarıyor spigen rugged armorda var bende bundan sonra elimi acıtıyor o kılıf resmen
  • Selamlar,çözemediğim bir sorun var
    Klavyede emoji tuşu ekleyemiyorum
    Microsoft klavye yükleyince oluyor,samsung klavye de yol
    Bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.