Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! (1428. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
28.547
Cevap
590
Favori
1.280.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
Giriş
    YouTube uygulamasında altyazıları açınca otomatik çeviri kısmında Türkçe dil seçeneği vardı. Şimdi ne yaptıysam çıkmıyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Dün arkadaşım ip16 pro max aldı. Yani öyle manzara vs gibi bi karşılaştırma yapmadık ancak bas çek normal bir iki fotoğraf çektik s24 ultra kesinlikle daha doğal ve iyi fotoğraf çekiyor . Alta bir örnek ekliyorum. Hangisi samsung siz tahmin edin lütfen.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda !

• Quellity kullanıcısına yanıt

Üstteki foto daha güzel dinamik aralık daha iyi. Gölgeler çıkmış.

Üstteki Samsung, alttaki Apple mı acaba?
  • AliYazıcı A kullanıcısına yanıt

Birçok kılıfta kablosuz şarj olabiliyor telefon sorun yaşamadım ben hiç.

üstteki samsung alttaki apple. samsung daha sıcak tonda apple daha soğuk tonda çekmiş. apple daha net ve keskin samsung biraz bulanık. ama üstteki daha göze hitap ediyor altta gözü biraz yoruyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.