< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1432. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
KASIM EUX şart ondandır.
-
Eux değil Hindistan ama Aralık güncellemesi yapınca olmuyor anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Esasında marka model olarak ta ele alınabilir de. Birçok özellikler Android sürümü güncelse her markaya da geliyor. Engellilerde sanırım Samsung daha odaklı özellikli. Pixel serisi yılbaşı sonrası Türkiye'ye resmi garantili gelecek deniliyor GSM operatörlerince filan . O zamana kadar da bekleyebiliyorsan bekle derim .
Belki de bu konuda ayrı bir Ana Konu açılmalıdır da. Orada güncel gelişmeler paylaşılmalı benzer durumdakiler de toplaşır yardımlaşır etkileşimler de oluşur. Elbette ilk sayfamızda da gereken linkleri ekleyeceğim ( forumdan ve S24 Ultra daki kabiliyetleri yenilikleri her kesim için de ele alınmalıdır ) .
Gerçek hayatta yaptıklarımızı bazen sanal alemde de unutuyoruz :/ . Hatırlatmanız iyi oldu. Hayatımızın olağan bir parçasısınız. Kusura bakmayın.
https://www.samsung.com/tr/sustainability/accessibility/hearing//
Şimdilik başka faydalı şeyler için de adresler paylaşıyorum ve elbette dahası da gelecek:
-
ARALIK için Beta2 sanırım yayınlanmadı. KASIM dan yüklenmeli.
-
Beta 2 yide sorunsuz yükledim. Bir değişiklik künyesi var mı? Zaten başarılıydı benim için Beta 1 bu hızla gidilirse çok hızlı Stable gelir gibi..
Edit: şu eşkilde bir kaynak buldum.
https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-beta-update-2-changelog-fixes-improvements
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Aralık 2024; 22:51:28 > -
EUX ARALIK Güncellemesinden direk Beta2 ye geçilmesi için gerekli .zip dosyası da sızdırıldı :
One UI 6.1 EUX ARALIK tan EUX için Beta 2'ye direk geçiş için : AXKA -> ZXL5
INS ile EUX aynı olsa da tavsiyem INS den başlanmışsa INS den devam edilsin EUX tense EUX ten devam edilsin...
-
Konunuzda cevap vermiştim buradan da vereyim : INS olmayan yani EUX KASIM güncellemesine firmware ismi her ne kadar aynı olsa da tarihleri farklı olmasından kaynaklı hata mesajı sizde vermesiyle çözümü INS KASIM firmware i yüklenmesi gerekiyor. Yani INS ile başlanmışsa INS den devam edilmeli. EUX tense EUX den devam edilmeli. Şuan itibariyle INS sızdırıldığı için INS KASIM firmware i Odin ile HOME_CSC lisiyle yazılım atılır sonra tekrar işlemler devam edilir.
-
Arada işim çıkınca taktın mı hızlı doldursun dersen 45 watt ok fakat totalde 10-15 dk falan oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. 25 wat ile ne kadar sürede şarj tamamlanıyor. benimki biraz uzun sürüyor. cihazı yeni aldım.
-
Merhabalar düz S24 Beta1 den Beta2 ye geçiş dosyasını nereden bulabilirim?
-
Sızdırılması bekleniyor. xda forumunda şuradan da takip edilebilir :
xda forums
[Beta 2 Now Rolling Out!!] [One UI 7 Beta] Galaxy S24/+/Ultra Beta Thread, Update.zip files, News and Discussionhttps://xdaforums.com/t/beta-2-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/post-89625642 -
Teşekkürler hocam sende olmasan :)
-
S24 Ultra cihazı harici sorular için lütfen herkes kendi Ana Konusunda sorsun ben de oradan cevaplıyorum. Birkaç istisna cevaplar oldu devamı gelmeyecektir.
-
anladım sırf o yüzdende business silmek istemiyorum. watch 6 da oluyo bundan neden olmuyor anlamadım.
@smart1978 hocam s24 ultra 25 wattlık şarj cihazıyla yüzde 15ten yüzde 100e kaç dakikada şarj olur. benim 25watla baya uzun sürüyor şarj olması. hızlı şarj açık.
-
Biraz geç cevap verdim arkadaşlar ancak altta ki beyaz olan samsung diğeri ise Apple. Gözle görülen samsung a çok daha yakın ağaçlar olsun araçların rengi vs. Tabi ben profesyonel bir fotoğrafçı değilim ikisinde de otomatik te bas çek yaptım ve gözle gördüğümüze en yakını s24 ultra çekti iphone ise ilginç bir filtre ekleyerek saçma sapan renkler çıkarttı. Bu fotoğraflar 5x ve gece modunda çekildi onu da eklemem lazım sanırım.
Ezberimde o yüzden kaç dakika olur bilgim yok. Bizden yüzde istediğiniz kadar siz de bize yüzde kaçta iken %100 şarja ulaşıyor bildirin ve birileri de kıyas yaparak normal sonuçlar mı değil mi çıkarımı yapabiliriz .
Kabloyu ilk taktığınızda çok kısa sürede beliren süper hızlı şarj ettiğine dair bir yazı görüyor musunuz ?
Genel manada şarj odaklı type-c kablosu için sorun da şu : En az 3A - 3 Amper destekliyor mu ? Tavsiyem ileriye dönük 5 Amperlik data kabloları. Data kısmı da 480Mpbs olanları piyasada çok yaygın ve endense çok olması gerekirken değiller. En az 5GBPS li ve 5 Amper li data kablolarına bakın... İdeal ortalaması Thunderbolt 4.0 veya 5.0 olursa kapsamlı her amaçlı ileriye de dönük bir tercih olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X