Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1434. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
İlk sayfayı okuyun lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam okudum da ilk defa yapacagım icin ne nedir tam bilmiyorum ondan dolayı
Sürümünüz geçiş için uygun değil. Odin ile yazılım değişimi gerekli size. İlk kez yapacaksanız tasiye etmem, yakında sunulur bence 2-3 ay beklemek daha mantıklı.
*#1234#
Tuşladığınızda sürümleriniz AXK4 ile bitmelidir. Bu sebeple S928B EUX S928BXXU4AXK4'u ODIN ile kurup üzerine Beta1 ve Beta2 kurulumu yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Aralık 2024; 21:27:21 > -
Teşekkürler hocam. Telefonun garantisini ya da kilitlenme gibi bi sıkıntıya girecekse bekliyim hocam. Heveslenmiştim :)
Firmware yazılımınız farklı. EUX ARALIK olanı indirin sonra da ARALIK tan direk Beta2 ye geçiş olan .zip dosyasını indirin.
adb fastboot indirilin pc ye sistem geneli kurulur.
İlk sayfamızdaki mavi ile yazılı basamakları uygulayın recovery mod a alınır. adb sideload ile Beta2 ye direk geçilir.
RamPlus kapatın. Wipe cache recovery de güncelleme sonrası yapın.
6.1 li AXK4 ten gidilirse 2 defa recovery den Beta 1 ve sonrasında Beta 2 ye geçilmelidir ki bence ilk defa Beta ya geçecekler için gerek yoktur. O kısımdan sadece halihazırda Beta1 dekiler için mantıklıdır.
-
Her zaman belirtildiği gibi yedeklemelerinizi yapın ( usulüne göre olursa adımları sorunsuz ilerlenirse format istenmez ) . Resmi yazılımdır bir garanti knox filan bir sorun yaratmaz. İstendiği zaman 6.1 Kasım veya Aralık yazılımına Odin le yüklenip dönülebilir .
-
Cok teşekkür ederim. ☺️
Beklediğim güncelleme geliyor android 16 ile, sosyal medya paylaşımları için yeni API yazılmış , Apple tek cihaz ile işi kolaydı, android tarafı çok çeşitlilikten dolayı sosyal medya paylaşımları geri kalıyordu, bunu somut bir şekilde çözdüler sanırım
x (formerly twitter)
Mishaal Rahman (@MishaalRahman) on Xhttps://x.com/MishaalRahman/status/1869124211664724254
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Aralık 2024; 0:15:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yazdıklarınızı sırasıyla yaptım biraz ugrastırdı ama sonunda yükledim :) teşekkür ederim. Format gerektirmedi ama cache'leri silmek icin beklemem gereken bişey var mıdır yoksa kurulumu bitti onu da yapayım mı?
Ekran çözünürlüğünü en yüksekte mi kullanmak gerekli yoksa HQ yeterli olurmu sizler hangisinde kullanıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En en ennnn yüksek.. başkasının anlamı yok.
Oyun harici en yüksekte olmanın bir zararı yoktur.
-
AXK5 ile bitiyor benimki, ne yapabilirim?
axk4 e düşürün veya eux aralık 6.1 yükleyip beta2 kurun direkt xda da var gerekli dosyalar.
-
hali hazırda s24 ultra, fold6 ve flip 6 bunu destekliyor hocam.
sammobile
Samsung’s latest flagships use Instagram’s Night Mode for better imageshttps://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-ultra-z-flip-fold-6-instagram-night-mode -
En yüksekte kullanmadıktan sonra neden bu kadar para veriyoruz ki bu özelliklere. 2k çözünürlük bir ayrıcalık kullanmak gerek öyle ahım şahım batarya farkı da olmuyor ben hissetmedim bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet destekliyor hem de işin garip tarafı kameralar arası geçişte telefonun kendi uygulamasından daha stabil geçiyor 😂 kalite olarak da iphone da kullanmış özellikle test etmiş biri olarak kalite farkı yok hatta iphone tarafı üzerine müzik etiket falan ekleyince kaliteyi çamur hale getiriyor güncellemeyle düzeltilmediyse samsung daha kaliteli hikaye paylaşıyordu en son bu şartlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X