Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nouwamba , nouwamba , Angry Toad Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
30.878
Cevap
596
Favori
1.423.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani bahsettiğiniz kenar çerçevelerinin yüzde yüz kenara denk gelmesi ise evet yüzde yüz denk gelmiyor ama önemli değil benim için kırılmaz ve kılıf uyumu sayesinde ben severek kullanıyorum telefonumu.

• ekran koruyucu takmadan önce kayıtlı parmak izi varsa taktıktan sonra parmak izini kaldırıp yeniden parmak kaydetmek gerekiyor diyorlar. hoş benim bu kırılmazda ona da gerek kalmadı ama mesela s21 ultrada zor okuyan kırılmaz cam vardı(nano değildi) onda o şekilde yapınca bir tık daha hızlı okuyordu.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

evet silip yeniden yapmanız gerekli , daha iyi olur

• Ekran koruyucu meselesi hakkında;

Samsung üst seri modellerde ultrasonic okuyucu kullanıyor. Bunu sırf güvenliği arttırmak için yaptı. Optik okuyucu Samsung modelleri parmağınızı görür görmez açar. Hiç okuma sorunu olmaz, ancak güvenliği ultrasonic okuyucuya göre daha düşüktür. Ultrasonic kullanınca da ekrandaki koruyucuya çok duyarlı hale geliyor.

Şu anda bu seneki 3. S24 Ultra'yı kullanıyorum. İlkinde cam AmFilm kullandım, mükemmel çalışıyordu parmak izi. Ama antireflection özelliği gittiği için içime sinmiyordu. 2.'de spigen taktım, sık sık okumadığı oluyordu. Şu anda kullandığım cihazda Amazonda bir ara indirime girdiğinde orjinal AntiReflection özelliği olan koruyucu alıp taktım. (2 kutu toplam 4 adet, halen 1.'yi kullanıyorum). Yine çok iyi çalışıyor. Uygulama çok kolay, hatasız yapılabiliyor. Ayrıca camın orjinal anti-reflection özelliğini de %70-80 oranında koruyor. Tek dezavantajı yanlardan biraz dar kesim olduğu için swipe gesture'larda zaman zaman ekran koruyucunun kenarına parmağınız takılıyor.

Ekran koruyucu taktıktan sonra formül şu. Öncelikle eski kayıtlı parmak izlerini silin. Sonra ekran hassasiyetini arttırın. Daha sonra en sık okuttuğunuz (benim için sağ başparmak) parmağı orta şiddette baskı uygulayarak 2 kez tanıtın. İlk tanıtımda parmağınızı dik pozisyonda tanıtırken, 2. tanıtmada açılı olarak (daha sık kullanım şekliyle) tanıtın. Sonra da ben sağ işaret ve sol baş parmağı da ekliyorum. Bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca zaten ekran kilidi için çok nadiren parmak izi kullanıyorum, daha çok şifre-satın alma vs de gerekiyor. Çünkü Watch 7'yi güvenilir cihaz olarak tanıttım.

Umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 19 Aralık 2024; 12:45:18 >

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Aazon bunu bana satmıyor hocam. 5 kere sipariş ettim, 5 kere "bir evin ihtiyacını aşıyor" diye iptal etti. Müşteri himetleri ile konuştum, onlarda çözüm üretemediler. Algoritma bilmemne sayıklıyorlar. Severim ederim amazonu ama, arada böyle eski sevgili gibi davranacağı tutuyor.

edit: şaka gibi ya, biradere aldırayım dedim, ona da vermedi iptal etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 19 Aralık 2024; 13:53:3 >
  • nighty kullanıcısına yanıt

ilginç çünkü bende sorun yok. ikincisinde de sorunsuz satın aldım şimdi de almak istesem sorun olmuyor. bir de bu ekran koruyucu yalnızca amazonda satılıyor o da ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 19 Aralık 2024; 14:7:13 >
  • nighty kullanıcısına yanıt

ilginç çünkü bende sorun yok. ikincisinde de sorunsuz satın aldım şimdi de almak istesem sorun olmuyor. satıcının amazondaki sayfasına baktım kılıfları da varmış baya güzel görünüyorlar.

• Başka bir arkadaşa sipariş verdirdim oldu Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! 

• Aralık güncellemesi yayınlandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Aralık 2024; 15:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da bu geldi, ama halen 6.1 diyor

• Ben ikinci el aldım, cihazda ekrana bir tık küçük gelen bir ekran koruyucu var lakin parmak izi okuma çok hızlı. Dandik bir jelatin gibi ama şaşırttı forumda paylaşılanları görünce

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemesi, gördüm güncelledim cihazımı, teşekkürler.

• Ben hala kılıf bakıyorum. Biraz premium olsun ama bir kılıfa 3-5 bin veremem. Var mı kullandığınız uygun fiyatlı bir şey (max 1000 tl civarı)

• Bu arada google play güncellemesi kasım olmayanlar da güncelleme yapabilir, o taraf unutuluyor çoğu zaman..

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Spigen enzo olabilir aslında satıyorum ama değeri 24999 sıfır olanların

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Bende dalgalı olandan taktırdım parlak okuyucu güzel çalışıyor

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Yapmaya korkuyorum 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Bana da bu geldi, ama halen 6.1 diyor
    6.1.1 i kast ediyorsanız o sadece flip ve fold modelleri için geçerli

• Dolandırıcı olabilir mi neden bu kadar uygun sizce Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• 
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.