senin cihaz da eskidi şimdiden biliyorsun di mi |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1544. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Zaten nisan sonu yenisini alıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifaZaten nisan sonu yenisini alıyorum
samsungtan hangisini alırsan al yazılımda 1 yeıl geriden geleceksin
-
Pixel yıllardır kullanıyorum. Eski pixellere custom rom filan da yüklüyorum.
Samsung arayüzü konforu var ama onun için de aşırı güçlü ve yüksek ram daha fazla depolama alanına muhtaç oluyorsun.
Pixel de herşey minimal. Net performans ( arayüzünden ötürü RAM CPU depolama alanı daha az olması avantajı ile ) Pixellerde daha iyidir...
Samsung larda boştaki RAM ortalama 4- 4.5 GB ... Ortalama 8GB kendi uygulamalarına sistemine vs yer kaplıyor...
Pixel de bu değerler baya düşük üstelik 16GB RAM ile geliyor... Ekran çözünürlüğü de en üst büyük olanda bile S24 Ultra ve S25Ultra dan daha düşük yani RAM ihtiyacı daha düşük pixellerde olmasıyla cazip olan Pixel oluyor.
Neden yuvalı gömülü S-Penl i S serisi alıyorum cevabı biraz da genel tartıyorum garanti ağır basıyor ... Dediğim gibi şuan Pixel 10 Pro XL daha mantıklı ve yakın .
-
Linkin açılmıyor düzelttim tekrardan paylaştım aşağıda :
Bu kişi ihtimal dahilinde ifade ediyor. Kendisi direk resmi organik bir bağı Samsung içerisinde filan yoktur. Bu tür şeylerde sammobile.com veya x den IceUniverse gibi kişilerin kaynaklı veya yazılı beyanları ciddiye alınabilir.
Tarun denen kişi sinekten yağ çıkarma derdinde neredeyse ....
-
adamın yazdıklarını sammobile referans olarak veriyor.
-
arkadaşlar bu always on display bölümüne istediğimiz fotoğrafı galeriden seçip koyabiliyorduk bu ne zaman kaldırıldı? veya yeri mi değişti ben mi bulamıyorum anlamadım.
-
Değil işte tersine
Sammobile kaynak olarak kendisinden ibaret olan ama Samsung çalışanı bile değil . Sammobile tongaya düştü demek zor çünkü onlar da rezaleti biliyor bu tür haberleri sitelerinde yayınlıyorlar.
Sammobile.com tam bağımsız filan değil ....
sammobile
A useful AI feature from Galaxy S25 could come to Galaxy S24https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-audio-eraser-update-report
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman sana inanmayacağın bir haber daha vereyim malum bu güne kadar dedikleri her şey aynen çıkanlara inanmıyorsun: log video ve en iyi yüz özelliği s24 ultraya da gelecek yazılımla.
-
Ice bu elemanın yazdıklarını onaylıyor zaten
-
çünkü doğru yazdıkları. ha şu var samsung tepkiler sonrası geri adım atar da stabili beta 4 sonrası verirse o zaman dedikleri boşa çıkar.
-
a15 modeli için de s24fe gibi rlt a15 sürümü verildi:
reddit
From the oneui community on Reddit: Galaxy A15 in rtl got oneui 7https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1ind0fg/galaxy_a15_in_rtl_got_oneui_7/?rdt=56823 -
Ben görünce espri yaptı zannetmistim :)) 3 vakte gelicek der gibi olmuştu:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifaIce bu elemanın yazdıklarını onaylıyor zaten
Söylentiler doğru ise rezalet!
Sammobile de yakın sağlam kaynakları var. Kimlerdir elbette söylemezler yıllardır da böyle . Bence rezaleti tersine müjde misali kendi kaynağından verip haber yapmak istemeyen sammobile böyle olacağını aylar öncesinden bal gibi de biliyorlardı...
Bunca yıldır olmayan aksilikler nedense yeni cihazları aldırma yönünde vs.... S25 Ultra diğer S25 serisi hatta birkaç ay sonra satışa çıkacak global varyantı da olan S25 Edge çıkarsa ONE UI 7 li Final sürümünü çıkaracaklar... Bekletiyorlar...
KEşke ONE UI 7.1 li gelseymiş S25 serisi ( önceki yıllarda olduğu gibi .. ) böylece Nisan filan 6.1 alınması gibi eski modellere de sorunsuz seri 6.1 gelmesi gibi 7.1 de gelecekti ...
Samsung belli ki bu yeni rutinini dayatacak. Sancılı bekletilmeler. Neymiş sorun varmış... Zaten beta değil mi ? Sen yine de yayınla çözüldüğün de renk sarımtıraklığına ayrıca güncelleme çıkarırsın ... Amaç güvenlik güncellemeleri ve diğer yenilikleri görmek deneyimlemek ve olası sorunları raporlamaktır. Beta demek kusursuz demek değildir. Samsung bizlerle resmen daşdaş geçiyor... Bu Beta olacaktır. Sanki şuan bekeltilmesi çok mu iyi 1 ayı aşkındır ekran sarımtırak Beta3 te ! ... Tuhaf bir mantığı var demek imkansız çünkü %99.999 kasıtlı vermiyor diğer gelişmeleri de göstermek istemiyor ...
-
Son kullanıcılar için işlevsiz RTL ler yüklenebilir firmware leri yoktur.
-
google da a16 beta 2 yi duyurdu az önce.
-
Bize zorla beta kurduracaklar. Keşke baştan girseydik bu işe. Sürüm düşür sonra betayı kur amaannn kim uğraşacak ya
24 ultra testlerinde ekran renk problemleri yaşandığını okumuştum beta için. Son bir kararlı şubat sürümü alır mıyız yoksa direk 7'ye mi geçeceğiz?
Samsung utanır biraz ... Aylık güncelleme tarihi belli... Kendisine çeki düzen vermeliler. Yazılım vs ekibine gereken ücretleri ve fazla mesai ücretleri de makul hakları neyse verilmelidir. Aksi halde olan bizlere oluyor ...
-
Samsung ile yakın organik bağı da lan sammobile deki bir editör yine aklı sıra algı yapmaya çalışıyor!
Neymiş bu gecikmeden sorumlusu Google kendisi ... Neymiş Google bu kadar yapay zeka odaklı cihazları milyonlarcasıyla baş edemiyormuşmuş !
sammobile
Google secretly holding back One UI 7.0 release might explain Samsung’s delayhttps://www.sammobile.com/opinion/google-secretly-holding-back-one-ui-7-0-release-might-explain-samsungs-delayS24 Ultra zaten Yapay Zeka ile gelmiştir. İçerisindeki özellikler ücretsiz olarak 2025 sonuna kadar en baştan bunlar belliydi ...
Yapay Zeka kullanımım çok olması aksine ne kadar çok katılım olursa da o kadar da gelişir iyileştirilir ...
Sammobile nedense yazılım ekibine ekstra çalışma maaşları vs verilmemesi hakkında pek oralı değiller!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X