Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Angry Toad , Phoenix_Yi , Ramazan Akarsu 4GjLv Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
31.021
Cevap
595
Favori
1.435.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam. Ben de bunu görmüştüm. Teşekkür ederim. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! 

Yalnız amazonda daha uygun fiyatta.. Alacakların bilgisi olsun.

Linki aşağı bırakıyorum;

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DDYZLZJB?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Ayrıca da kaliteli kablo deniyor. Burak Şolt incelemesini yapmış.. Ona da burdan bakabilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=eT-4lW9auKk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 15 Şubat 2025; 18:37:54 >

• Beyler Server kayıt açıkmı bilgisi olan varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrcheev4848 M kullanıcısına yanıt

S23 ultra için açıktı en son.

• Herkese iyi akşamlar, geçtiğimiz haftaya kadar neredeyse 4 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyordum. Ama hem artık telefon ölmüştü (ekran süreleri 2-3 saate kadar düşmüştü) hem Xiaomi arayüzünden nefret etmiştim. Yalan yok ekranı hala çok güzel gözüküyor ama ölümü yakındı desem yanlış olmaz. 1 yıldır S24U istiyordum, köşeli dev ekranlı ve kalemli Note serisi hep hayalim olmuştur. Ama gelirim ortalama üstü olduğu halde 60K vermek istemiyordum. Sd kart desteği olmaması ise ikinci sorundu.

Geçtiğimiz hafta 39'a yurtdışı İPhone 16 Pro ve 32'ye 256 gb S24U denk geldi. İPhone 8 ay kullandıktan sonra o 4 ay ne yapacağım vs diye düşünürken S24U'yu dirençli şekilde 8 ay sonra fazladan 4-5 verip kullanmaya devam edebileceğimi öğrendim. Herkesi göze alıp kullanmaya başladım ve hayran kaldım. Ekranı ve şarj süresi ilaç gibi geldi. İnternetteki değerlere göre az alıyorum ama günü çıkardığım için sorun olmuyor. Ekran 120 hz ve qhd şekilde ortalama 6.30-7 saat alıyorum.

3 temel sorunum var, ilki telefonun her yerini inceledim videolar izledim ama size yinede danışmak istedim görmediğim bir ayarı vs vardır diye.

İkincisi, kullandığım her telefonda 400-512 gb sd kart hep kullanmışımdır Samsung'un pro serilerini özellikle kullanırım. Şuan maalesef kullanamıyorum ve 256 gb depolama az geliyor (1 tb olan S24U bir tık pahalı geldi). Şu cihazı almayı düşünüyorum başka alan var mı buradan sormak istedim. Ayrıca ne kadar şarj yiyor 1 saatlik kullanımda merak ediyorum.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

Üçüncü ve son sorunum ise parmak izi... Telefonu alır almaz güzel bir kılıf ve cam ekran takdırdım. Lakin camın kalınlığı yüzünden ekrana aşırı bastırmadıkça parmak izini okumuyor bu da pratikliği mahvediyor. Bana parmak izinin kaymak gibi çalıştığı güzel bir ekran koruyucu önerirseniz sevinirim. Şimdiden verilen tüm cevaplara teşekkür ederim.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

* Son olarak orta halinin renk doygunluk bana pek yeterli gelmediği için bu şekilde kullanıyorum, siz nasıl kullanıyorsunuz merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıla yaklaştı cihazım yüzde 1 azalmış bataryası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Nereden bakıyoruz.

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    S23 ultra konusunda bugün paylaşmış arkadaş loglog uygulama indirip dosya yöneticisinden birşeyler yapıyoruz çıkıyo

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Orjinal sarj cihazi her zaman iyidir ama cok pahali onun yerine spigen ve anker super hizli sarj2 destekli urunleri var indirimli oldugu zamanlarda 350 tl civarinda burada paylasildi hb ve amazonda onlardan tavsiye ederim bende anker 45 watt olani kullaniyorum.

unutmadan telefondan cikan kablo 25 watt a kadar destek veriyor .

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt
    Spigen 45w tek port cıkış orğü kablosu olanı kullanıyorum 350 tl almıştım hb den pps2.0 destekliyor. Gayet memnunum ama şarj edenken içinden ufak bir ses ğeliyor

• Samsung S24 ultra için brabus marka kılıf piyasada 500 lira 150 liraya veriyorum ve yanında kameram korumalı kılıf 50 lira ikisi 200 lira İstanbul içi satışta

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3228309/77539b6d-9019-4e60-8f27-2ec4b512c8ca.jpeg[/simage

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3228309/c2e34d34-ef6f-4fc1-94e1-a24f0818f7f7.jpeg[/simage

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt
    Amfilm bakabilirsiniz Amazondan parmak izi konusunda memnun kalırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Aldığım ürün bu;
    https://app.hb.biz/t7L0nAqO4fd9
    Ben de bu ürünün 1.5 metre 240 watt Kablosu var. Cidden kaliteli ürün

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Bende de 99 çıktı 6 aylık cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160726334

Burda açıklamış arkadaş pil durumunu.

• One ui 7 ile pil sağlığı görülebilecek diyorlardı. Oldu mu o iş acaba?

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Pili çok kaliteli heralde bir yılda yüzde 1 nanikleme oranı. S26 ultra alırım ben heralde bir yıl daha götürür.

• Benim de tam 1 yıl oldu neredeyse %98 diyor sevindim. %80'e kadar şarj etmek işe yarıyor herhalde.

• 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum merak ettiğim bir durum var kullandığım kablo ve başlık hızlı şarj xiaominin ekranda hızlı şarj yazıyor ama döngü simgesi yeşil İnternet'e baktığımda hızlı şarj olurken döngü simgesi mavi oluyormuş aslı var mı? Ona göre şarj aletimi değişeceğim

• Angry Toad kullanıcısına yanıt
    One iu 7 denmi bakıyorsunuz

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt

Hayır biraz yukarıda bir mesaj vardı orada video çekmiş bir arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.