Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turbo610 , eyuunal , turbo610 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
31.029
Cevap
595
Favori
1.436.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence bir kesim var: Gercekleri ben soyleyince kimyalari degisiyor ama baskasi soylese veya yabanci bir site olsa kesin polemiksiz davranirlar :)) .

Buda bizi guler misin aglar misin dedirtir.

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Bunun için haklı sebepleri olabilir hocam. Köşeli tasarım seviyor olabilir. Bluetooth'lu Spen istiyor olabilir. S25U tasarımı hoşuna gitmemiş olabilir... Bu sebepler aynı zamanda 24'ten 25'e geçmeyenler için de çok geçerli sebepler olduğundan 25 yerine 24 alanlar gayet doğal bir tercih yapmış diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 15 Şubat 2025; 8:26:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PWT P kullanıcısına yanıt

https://www.amazon.de/-/tr/dp/B0CNKJ9PG1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Şu an Amazon almanya'da satışta ve Türkiye'ye gönderim var.

• 2 gündür UI Durduruldu hatası almaya başladım. Telefon kitleniyor, ne oluyor çözemedim... Yeni bir uygulama da yüklemedim güncelleme de olmadı.

Telefonu parçalamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 15 Şubat 2025; 10:36:16 >
  • Guncelleme olayini cokda kafaya takmayin appel da tablet aldim sadece bir ust versiyonu cikinca eskiye verdigi yeni guncellemeyle bataryayi somuruyor onemli olan gelecek guncellemelerin karali ve batarya somurmemesidir

not; ekstra hic bir uygulama yuklemedim.

• Sarj cihazlarinda ister 65 alin ister 100 alin bu kadar yuksek hizlarda sarj edemezsiniz telefonunuzdaki destek sarj aletindekiyle uyumlu olanla sarj eder(sarj cihazlarinin uzerinde kutusunda yazar) mesela spigenin 2 tane 45watt olani var bunlardan bir tanesi samsung hizli sarj2 ye destek vermez o yuzden yavas sarj eder ve porta sarj icin takildiginda da hizli sarj2 yazmaz

onemli olan telefona uyumlu olan sarj cihazi almaktir .

• foxryum kullanıcısına yanıt
    xioumi ye geçirseydin anlardım

• foxryum kullanıcısına yanıt
    Evet bu sorun bende de oldu. Aralık ve ocak güncellemesinde var. Şubatta düzelir inşallah. One UI 7'den sonra eski sürümleri boşlamaya başladılar.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Ne yapalım abim, Telefonun ONE UI arayüzü kitleniyor 2 gündür. Silmedik durdurmadık uygulama bırakmadım. Batarya su gibi gitmeye başladı..

1 Yıllık telefonu adamlar terk etti. S25 de almayacağımı hatta iptal ettiğim mesajı da yazdım burada.

Ama bu kadar da umursamazlık olmaz. MH ye bağlanıyorum, kapatın açın düzelir diyor. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! 

• Arkadaşlar Orico nun 100watt PD 5A amper kablosunu aldım. ürün çok iyi hissiyatı vs. Anker in 45w şarj cihazı ile 2.0 hızlı şarjı gördüm

• S3 ten beri donanımhaber de samsung telefonlara açılmış forumları takip ederim. Yıllardır "artık son, daha almam, samsung benim için bitmiştir." Muhabbeti döner ama hep en kalabalık forumların başında samsung amiral gemisi forumları gelir.
    Eleştirmiyorum. Serzenişler tamamen haklı ama boşuna. Bu siyasetteki "çalıyor ama çalışıyor" muhabbetine döndü. android tarafında düzgün alternatif olmayınca dönüp dolaşıp yine samsung alıyoruz. Samsung da bunun farkında.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Instagramda paylaşımı çok olan bir hesabın fotoğraflarına bakarken aşağıya indikçe tıklanılan fotograf geç açılıyor. Aynı şekilde kaydedilen kısmı da öyle hatta orası daha feci. Bu sorunu yaşayan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Arkadaşlar Orico nun 100watt PD 5A amper kablosunu aldım. ürün çok iyi hissiyatı vs. Anker in 45w şarj cihazı ile 2.0 hızlı şarjı gördüm

Şimdi baktım da hocam, fiyatı da uygun gibi.. Ben de bu ara 100w kablo bakıyordum söylediğiniz iyi oldu.. Baseus bakmıştım fiyatları 350 civarında, bu kablo 230 civarı gözüküyor. Teşekkürler bilgi için..

• https://x.com/UniverseIce/status/1890716466737033441

Kullanıcılar kızmasın diye One UI 8 haberleri yollamaya başlamış Samsung.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Şahsen ben paylaşımlarınıza değer veriyorum ve kendi adıma teşekkür ederim. Yıllardır sabit bir duruşunuz ve paylaşımınız var. Çoğu insan bundan rahatsız olsa da çok kıymetli bilgiler verdiğiniz zamanalr çok oluyor. Şahsım adına teşekkür ederim

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

One UI 7 en kısa ömürlü One UI olacak herhalde. One UI 6 ise 1.5 yıl süreyle tarihteki en uzun süre kullanılan sürüm olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasa king P kullanıcısına yanıt
    Sizin önereceğiniz bir model var mı?

• Arkadaşlar s24u için, kılıf ve ondan daha önemli, ekran kalitesini bozmayan hayalet ekran koruyucu önerisi olan var mı acaba

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

• Limones kullanıcısına yanıt
    Aldığım ürün bu;
    https://app.hb.biz/t7L0nAqO4fd9

• 
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.