Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1542. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
31.026
Cevap
595
Favori
1.436.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15401541154215431544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bunu yazacaktim :/

Burada esas rezalet zincirleme diger eski modellerin de daha da gec alacak olmasidir. Yani ONE UI 7 alacak tum Samsung cihazlari zaten gecikildi aylarca simdi daha da gecikilmistir.

Rezalet!

Gec olsun sorunsuz olsun diyenler de kesin zivanadan cikacak veya zor tutacaklar kendilerini ... Belki de amac S25Ultra ya gecmeye dayatmacadir ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

S25 nazını fold kullanıcıları da çekiyor... Aynı olayı saatlerde de yaptı Samsung ve yine sorunsuz olan One UI 7yi aylarca bile isteye bekletecekler. Sürüm zaten stabil daha dün giriş segment bir telefon duyurup One UI 7 ile piyasaya sürüyorsun demek ki One UI 7 geliştirme süreci bitmiş. Bu saaten sonra zaten betalık bir şey kalmamıştır. Beta 4 çıkınca direkt geçiş yapacağım.Android 16 piyasa çıktığında halen One UI 7 bekleyen Samsung telefonlar olacak....

• Arkadaşlar, dün kamu indirimi ve lansman koduyla s25u siparişi verdim. Bendeki s24ultra cihazım alali 3 ay oldu 256 gb samsung değişimde 49900tl ye saydı s25u da kablosuz sarj hediyesi smart tag 2 hediyesi ile birlikte 71500 e geldi ama oda 256gb arada 21 bin TL gibi fark ödedim ama kararsız kaldim iptal mi etsem diye s24udan bir memnuniyetsizligim hali hazırda yok. Siz böyle bir geçişi yaparmıydınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bir sorum olacaktı herkese. Fotoğraf ve video kalitesi bakımından kullandığınız en iyi güncelleme sürümü hangisi sizce? Veya şu andaki güncel halinde kötüye gitme durumu yaşayan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinkaragoz

Arkadaşlar, dün kamu indirimi ve lansman koduyla s25u siparişi verdim. Bendeki s24ultra cihazım alali 3 ay oldu 256 gb samsung değişimde 49900tl ye saydı s25u da kablosuz sarj hediyesi smart tag 2 hediyesi ile birlikte 71500 e geldi ama oda 256gb arada 21 bin TL gibi fark ödedim ama kararsız kaldim iptal mi etsem diye s24udan bir memnuniyetsizligim hali hazırda yok. Siz böyle bir geçişi yaparmıydınız
    Ben yapmazdım. Kamerada uzun zamandır pek fark yok, sadece işlemci için gerek duymadım. Ayrıca s24u daha şık duruyor. S25u ise plus modellerine benzetilmiş.

Düzeltme: güncelleme muhabbeti yüzünden geçilebilir. Fakat ileride 24 serisinin başına gelen , 25 e de gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 14 Şubat 2025; 9:37:4 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farkı çok yok ama bende almazdım aradaki fiyat farkına ultra saat veya tablet alırdım öyle bi durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Ben de bunu yazacaktim :/

Burada esas rezalet zincirleme diger eski modellerin de daha da gec alacak olmasidir. Yani ONE UI 7 alacak tum Samsung cihazlari zaten gecikildi aylarca simdi daha da gecikilmistir.

Rezalet!

Gec olsun sorunsuz olsun diyenler de kesin zivanadan cikacak veya zor tutacaklar kendilerini ... Belki de amac S25Ultra ya gecmeye dayatmacadir ...

Anlaşıldı. Android maceram yine yine kısa sürecek gibi görünüyor. Hadi bir iki ay neyse de artık tadı kaçtı.

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Sanırım iptal edeceğim hocam beni cezbeden kamu indirimi ve kablosuz şarj ve smarttag2 gibi hediyelerdi birazda

a16 beta 2 duyuruldu stabil sürüm de en geç haziranda verilecek. s24 şimdiden 2 yıl geriye gitti, s25 bile 1 yıl geriden geliyor yazılımda. samsung kölelerini iyi bildiği için böyle yapıyor. seneye de s25 alanlar hemen s26ya geçecekler üste 30-40 bin verip ve samsung bunları gördükçe de aynen devam edecek nasılsa köleler görevini yapıyor. üstelik s25 de işlemci harici donanım farkı da yok uyduruk yazılımla bunu yapıyor helal olsun.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

güncelleme sebebi ile s25e geçilmez ki. a16 haziranda stabil olarak gelecek. biz nasıl daha stabil 15i alamadık ise s25 de seneye a17 çıktığında hala a16 stabili bekleyecek.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Sonra çıksa da güncellemelerde S serisi ilk almanın gazabına uğramış Fold6 ve Flip6 sahipleri :/ .

Bu kadar geç kalınıyorsa bence Samsung ONE UI 8 Beta sını Android 16 ile devam etsin... ONE UI 7 ve Android 15 direk pas geçilsin ... Benzerleri " yıllar yıllar " önce de olmuştu ...

Android 16 ilk yayınlanması 19 Kasım 2024 bizlere son kullanıcılara kurulumu için resmi olarak sunulmuştur...

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!en.wikipedia.org
    Android 16 - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Android_16

https://developer.android.com/about/versions/16

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• quote:

Orijinalden alıntı: kozgel

a16 beta 2 duyuruldu stabil sürüm de en geç haziranda verilecek. s24 şimdiden 2 yıl geriye gitti, s25 bile 1 yıl geriden geliyor yazılımda. samsung kölelerini iyi bildiği için böyle yapıyor. seneye de s25 alanlar hemen s26ya geçecekler üste 30-40 bin verip ve samsung bunları gördükçe de aynen devam edecek nasılsa köleler görevini yapıyor. üstelik s25 de işlemci harici donanım farkı da yok uyduruk yazılımla bunu yapıyor helal olsun.

Mayısta planlanmıştır. Erkene alma karar daha Android 16 başlamadan önce alınmıştı... Benzer adımı Samsung ta erkene alarak başlaması beklenir.

En ufak bir gecikme güncelleme bekleyenleri zincirleme etkilemekte. Sonra da bunları yazdım diye günah keçisi oluyorum / oluyoruz ...

samsung betayı erkene alsa ne olacak stabili geç veriyor esas sıkıntı burada.

samsung betayı erkene alsa ne olacak stabili geç veriyor esas sıkıntı burada.s25 ve s25 ultra forumlarına bakıyorum milletin daha telefonu gelmemiş onu bile söz verdiği tarihte yollayamayan firmanın güncellemeleri erken vereceğine inanmak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Anlaşıldı. Android maceram yine yine kısa sürecek gibi görünüyor. Hadi bir iki ay neyse de artık tadı kaçtı.

Alıntıları Göster

1-2 ay değildi tam 4 ay geç kalınmıştı şimdi ise bu gelişmelerle 8 ay filan olacak!....

Google Pixel takılmak en ideali ama Resmi Türkiye garantilisi tercih edilmelidir veya bu kadar beklendi esaslı yenilikler barındıracak olan Pixel 10 Pro XL tercih edilmeli ( yurtdışı ikametli düzeni de yurtdışında olanlara en mantıklı Google cihazları derim ... ) .

• Videolardan ses silme olayı S24 serisine geliyormuş...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

iyi o zaman stabil sürümü yıl sonunda verebilir  now brief özelliği gelmeyecek deniyo sebebi de güçlü npu gereksinimi imiş tabi yersen. samsungun s24ü yazılımda bilerek geriye atacağını s25 çıktığından beri yazıyordum ayrıca s25 özelliklerini de tam vermeyecek diyordum dediklerim bir bir çıkıyor.

• Ben burada samsung bilerek erteliyor s25 satışlarını baltalamamak için dediğimde bana laf eden arkadaşlar olmuştu ama maalesef samsung'un gerçek yüzü bu. Daha geçen sene 1300-1400 dolardan sattığı telefona güncelleme vermiyor ki yeni seri telefonları satsın. Bizi de 2.sınıf müşteri yerine koyuyor seneye aynısı s25 serisi kullanıcıları için olacak neyse bu haberle ben de iphone'a geçiş yapacağım mecburen daha kameradaki sorunları vs. çözeceklerdi 1.5 yıl falan sürecek herhalde çözmeleri one ui 7 ile...

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

s25 serisi şimdiden yazılımda geride kaldı ki. s25 alanlar daha cihazlarını teslim alma derdinde olduklarından olayın farkında bile değiller ne yazık ki.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Alanlar var bunlardan biri de benim mavi almıştım. Dikkatimden kaçmış lansman rengi imiş üstelik .... Bence talep patlaması var. Fiziksel mağazadakilere ağırlık verilmiş... Amazon bile stoklarını eritti. Amazon da sadece farklı satıcılardan tek tük satanlar var. Bir başka bilgi var teyide muhtaç ama şuan gemiyle rotası Türkiye Kore den geliyormuş ...

En geç ay sonuna doğru dağıtımlar yapılabilirmiş ...

Farklı ülkelerde hatta Amerika da bile webe özel renklerde stok yetersiz. Samsung temkinli az üretmiş ! Tedarik- Lojistik meselesi var belli ...

Kore de Hindistan da resmi olarak satış patlaması var. Benzeri s24 Ultra için de olmuştu bu sefer S24 Ultra daki rekoru da kırılmış! ...

Rafine cihaz tercih edilir ... Bazıları her yıl yepyeni tasarım Ar-Ge lik neticeler istese de bu pek makul olmuyor...

Ekranı daha büyük ama anlamsız kasa ve yan kalınlaşmaları kavisleri ile elde aşırı iri gösteriyor S24Ultra .... Ama S25 Ultra da aksine daha ufak duruyor ve hissettiriyor da ...

Türkiye bazında ele alırsak kesin bölgesel lojistik sorunları var depolar da halen bir acemilik var. Yıllardır da böyle! ...

• 
Sayfa: önceki 15401541154215431544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.