Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: siteamsorunsali , saydam330 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.026
Cevap
595
Favori
1.436.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takip etmiyorum pek s25 serisini doğrudur ama seneye zaten görecekleri muamele için s24 serisine baksalar yeter sanırım.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Ben dahil birçoğu özellikle forumdakiler farkında. Dertleri öncelikleri cihazı almak. Teslim edilmemiş siparişlerdeki cihazların güncel olmayışına öncelikli ele alınmıyor.

Ben ve birkaç kişi yine de dile getiriyor ve olası gelişmelerden de bahsediliyor. Kore ye geçenlerde direk Şubat güncellemesi olarak geldi. Ocak es geçildi. Ben de bunu beklerdim. Daha rezil de olabilirdi Samsung kötünün iyisi gibi ..

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

Son şans S25Ultra benim için. Aksi halde Pixel 10 Pro XL e geçeceğim ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam samsung'a şans verilmez gidin pixel alın xiaomi alın ya da apple'a geçin ama bu firmadan uzak durun ki onlar da farkına varsın bazı şeylerin.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Öyle olması gerekir zaten. Eski ve yeni farkı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

1-2 ay değildi tam 4 ay geç kalınmıştı şimdi ise bu gelişmelerle 8 ay filan olacak!....

Google Pixel takılmak en ideali ama Resmi Türkiye garantilisi tercih edilmelidir veya bu kadar beklendi esaslı yenilikler barındıracak olan Pixel 10 Pro XL tercih edilmeli ( yurtdışı ikametli düzeni de yurtdışında olanlara en mantıklı Google cihazları derim ... ) .

Alıntıları Göster
    Pixel ocakta Tr'ye gelecek dendi, hala ses yok. Ben 15 plus'tan s24u ya geçmiştim. Fakat bu güncelleme işini sırf s25u satılsın diye ertelemeleri saçmalıktan başka bir şey değil. O zaman s25 serisini daha güçlü yapsaydın, 1 inç sensör yapsaydın gibi gibi. Şu an 16 serisine geçmenin de pek bir esprisi yok. 17 çıkınca ona geçeceğim. Bu süre zarfında one ui 7 gelir gelmez artık ilgilendirmiyor, işin tadı kaçtı büyüsü bozuldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bunlar direkt android 16 ve one ui 7.1 için çalışıyor bence önceki seriler için

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Android 16 yı ONE UI 7.1 diye vermezler :) .

Bizlere yansıyan sızan yazılım dosyaları yok! Gerisi hikaye derim ...

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

bence yeni telefon satılması için değil, beceremedikleri için gecikti. s25te bile bir sürü eksik var (eskiden kalma görünüm bazı olmayan animasyonlar vb) telefon halen 1.5 ay öncesi yazılımla satılıyor yeni yeni güncelleme vermeye başladılar. herhalde 10 kişi çalışıyor ekipte

olabilir ama 7 zaten gecikti gitti 7.1 android 15 verseler o zaman android 17 çıkmaya hazırlanmış oluyor nasıl yapacaklar merak ediyorum

Sonra teyidi olmasa da ilk çeyrek de diyorlardı Mart sonuna kadar kapsıyor...

Şahsen Pixel 9 Pro XL için zor tercih ederim. Bu kadar beklendi eskimiş Pixel 9 serisi alınmaz! Mayıs ta Pixel 10 Pro XL ile 10 serisi kendisine göre esaslı yenilikleri ve performanslarıyla gelecek. Bu süreçte S25 Ultra kalmayı düşünüyorum ( şuan itibariyle ama ) ...

Hocam güncelleme derken ui 7 ve 15 s24ultraya yakın zamanda gelmeyecek mi ? Kesin bilgi mi bu

Şu aralar ONE UI 7.1 de olunmalıydı ... Madem yok ONE UI 8 e başlansın bari ... Yaza doğru erkene başlanır umarım ...

garip olan bu işte normalde olan telefonlar örnek veriyorum kasım aralıkta one ui 7 alırdı yeni çıkanlar one ui 7.1 ile çıkardı ve şimdiki belirtilen tarihlerde (nisan mayıs) önceki telefonlar sırayla 7.1 alırdı. bir de 2023ten beri uğraşılıyormuş one ui 7 için  

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

Türkiye'de olduğum sürece garantili cihaz istememden ötürü Samsung tercihimdir.

Xiaomi güncellemelerde berbatlar. Kendi arayüzü deneyimi filan da berbat.

Apple ekosistemi ve dayatmaları bana göre değillerdir.

Güçlü donanımlı olsun diyorum Pixel ler Snapdragon dan vazgeçeli ben de Pixellerden baya soğudum ...

Ama Pixel 10 serisi esaslı olacak gibi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinkaragoz

Hocam güncelleme derken ui 7 ve 15 s24ultraya yakın zamanda gelmeyecek mi ? Kesin bilgi mi bu
    Son dedikodulara göre 1.5 - 2 ayı daha var. Zaten şu an çıksa bile geç kalındı, demek ki 7 yıl güncellemeden kasıtları buymuş. Şimdi de sesler yükselmesin diye neymiş 25 serisinde olan videodaki sesi kaldırma 24 serisine de gelecekmiş. Bir ay sonra şu özellik de gelecek denir , kullanıcıdan 1 ay daha süre istenir

Samsung yeni çıkacak mobil cihazlara öncelik veriyor da ondan ...

• Amazon almanyadan aldığım şeffaf Samsung kılıf geldi. Acayip güzelmiş ya. Olabilecek en ince tasarımda ve elde tutuşu mükemmel. Telefonun rengini en iyi gösteren kılıf bu bence.

Eyyy Samsung kılıfın kenarına neden made in china yazdırırsın yaaa 🤦‍♂️ uyuz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 14 Şubat 2025; 15:3:50 >
  • neleda N kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı silmeyi deneyin bende de çok iyi çalışmıyor o özellik

seneye herkesten önce s26ya geçersin sen. samsunga alışan başka markaya zor geçer. pixel ara yüzü vasat gelir sana.

• 
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.