< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 4 Ocak 2025; 20:47:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1463. sayfa)
-
-
Apple ekosistemindeydim, 13 pro max watch ve airpods pro. 3 ay önce s24 ultraya geçtim geçen hafta ekosistemi tamamladım watch 6 classic ve kulaklık ile aynı telefon gibi watch 6 classic de apple watchdan çok önde. Bu işin en güzel yanı artık saçma sapan her şeye mikro ödemeler yapmıyorum. Appstoreda kullandığım aynı abonelik Androidde daha uygun bakalım zaman neler gösterir ama uzun bir süre apple a geçmem.
Şöyle bir olay yaşadım geçenlerde arkadaşım işe rakı içiyoruz şarjım bitti her gün kullandığım şifreyi unuttum telefonu açma şifresini. Appleda bu kolay halloluyordu fakat samsungda sıfırlamak zorunda kaldım tamamen telefonu o da google üzerinden sıfırladım. En azından böyle bir yolu bulmak iyiydi çünkü samsung servise sorduğumda cihazı servise götürmem gerektiğini söylediler. Telefonu sıfırladıktan sonra telefon ciddi manada sarjı daha uzun gitmeye başladı bilginiz olsun.
Sevgiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallahi forumda galaxy watchun apple watchtan daha iyi olduğunu söyleyen ilk insan olabilirsiniz 😁 zira watch ultra kullanan biri olarak ben bile inanamadım 😁 sensör olarak değil de yazılımsal olarak apple watchun daha stabil olduğunu düşünüyorum. Ama siz böyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz çünkü hiç apple watch kullanmadım. Hayırlı olsun 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 4 Ocak 2025; 23:0:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşlar, WhatsApp'ta görüntülü konuşurken sizin de görüntü kalitenizde düşüklük oluyor mu, özellikle koyu renklerde piksel piksel oluyor bende sanki pastel boya kullanılmış gibi gri ve siyah renklerde ? dipnot: 15 pro max den geçtim onda böyle bir sorun yoktu odamdaki ışık aşırı kötü o yüzden düşük bir ışık kalitesi sunuyor ama 15 pro maxde hiçbir sorun yaşamamıştım bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba s24 Ultra cihaz alma arefesindeyim ancak s23 ultra için a.ık olan server kayıt s24 ultra için açık değil ve şahsen beni düşündürüyor bu durum çünkü sürekli 8 ay kullanım muhabbetine takılmak istemiyorum. Sizce server kayıt açılır mı s23u gibi uzun süreli ve uygun tutarlarla? Öbür türlü pixel 9 pro xl almayı düşünüyorum şu anda sorunsuz kayıt yapılıyor onlarda
-
Rica ederim güle güle kullanın cihazınızı harikulade bir cihaz olduğunu düşünüyorum, ayrıca en yukarıda rahatsız etmeyin seçeneğinin gösterilmemesi için bi ayar bulursanız haberdar ederseniz sevinirim bizim de bilgimiz olsun.
Ne zaman çıkacak şu tam sürüm çok beklettiler milleti
One UI 7 gelene kadar geçmeni önermem yoksa telefona ana bacı söversin benim gibi :)
Hocam sizin "Samsung Members" forumunda hesabınız var mı ? O forumu kullanıyor musunuz ?
O değilde her forumda olduğu gibi Samsung Memberste bile troller, fanboylar ve teknoloji cahilleri var abi ya...
S23 ultra alsan daha iyi. Orta seviye telefon mantığıyla bak pixele.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim tahminim ay sonuna doğru çıkar muhtemelen.
Hocam şöyle söyleyeyim bana kalırsa ölçümleri daha iyi özellikle uyku ölçümleri. Mesaj yazarken klavye var en basitinden :D. Ne kadar gerekli bilmiyorum ama saat İnternete bağlanıyor hatta youtube a giriyor. Kişiselleştirme imkanı daha fazla dışarıdan saat yüzü yükleniyor
açılır ama uygun fiyat olmaz.
sarı sitede 17 18 ay garantili 512gb 50 51 lere satılıyor yd alacagına bunlar tercih edilir. çünkü sw kayıt açılsa bile düşük olacak gibi değil.
-
Neden uygun olmaz hocam s25 çıktıktan sonra s23u gibi sürekli açık hale geleceğini düşünüyordum ben uygun ücretlerle. O bütçelere çıkmak istemiyorum açıkçası
good lock uygulaması işinizi görecektir. bu tarz özelleştirmeleri yapmayı sağlayan resmi samsung uygulaması.
-
Amerikan forumunda var ama kullanma olasigim orada yuksektir.
Turk forumunda da dogal olarak istemesem de var ama kullanmiyorum niyetim de yoktur. Samsung Turkiye forumu her acidan kisitli ve temellden kaynakli bircok sorunlari var. Niye o sorunlu ortamda forumunda cebelleseyim ki ?!
Biri bendeki rumuz adima orada hesap mi acmis yoksa ? Linki verin bakayim.
-
Yok hocam sizi kopyalayan yok. Sadece forumu kullanıyor musunuz diye sormak istedim :)
Note 20 ultradan geçiş yaptım, zoom kalitesi ve netlik sanki daha iyiydi gibi geliyor note 20 ultrada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 5 Ocak 2025; 15:6:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X