Kilit ekranı için soruyorsanız onu da aynı yöntemle kapatabilirsiniz ama dikkat edin Sistem Arayüzünü direkt olarak kapatacağınızdan şarj gibi bildirimler de kilit ekranına gelmeyebilir. Sağ üst tarafta ne ikonu çıkıyor onu anlamadım ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1461. sayfa)
-
-
-
beyler şuan s24 ultra 256 gb 62k ya var s25 ultra nın fold 6 gibi 99 dan satışa çıkacağını sonra zaman içinde 80-85 e düşeceğini düşünüyorum. s24 ultra mantıklı mı şuan yoksa s25 mi bekleyim ama bence en az 25k fark olacaktır.
-
Sizintilara bakacak olursak Türkiye fiyatıyla aradaki uçuruma değecek birsey olduğunu açıkçası düşünmüyorum 25k fark az bir fark degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
One i u 7 güncelleme telefonlara ne zaman gelir Türkiye için
Hocam bildiğim kadarıyla Samsung olması gerekli. Wear uygulaması sayesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Final surumu Subat veya Mart ayina gelir. Ilkin EUX e gelir.
Daha da detay ipucu misali verecek olunursa: Beta dan Final surumune son OTA guncellemesi ilk alan olacaktir. Yani EUX kendi icinde de arada 3-5 gun filan sonrasinda EUX e Final olarak full firmware lisi gelecek.
Gercek manada ilk final surumu son beta dan Final surume gecenler olacaktir.
Yok ben bekleyeyim Turkiye ye TUR filan gelsin ise biraz daha beklenecektir. Subat sonu veya Mart bile TUR icin gelebilir!
Umarim erkene alinir.
Samsung bu son dakikada herseyi oteleyebilir de!
S25 Serisi ONE UI 7.1 ile gelecek ve yine Yapay Zeka basta olmak uzere bazi farkliklara sahip olacaktir. Nisan veya Mayis ta da S24 serisine ONE UI 7.1 gelir. O surede Android 16 son betalarina gecilir yaza dogru Android 16 yayinlanir. Seneye ONE UI 8.0 cok erkenden baslanir olur . Kabaca boyle devam eder...
-
Benim en çok merak ettiğim Türkçe dil desteği bixby ne zaman geleceği yerleşik bir asistan siri tadı verecektir diye düşünüyorum.
S24U'ya önümüzdeki ay gelir muhtemelen.
-
Sağ üstte değil bende bu logo, zannediyorum sizde de değil. Sağ üst diyince anlamamıştım ilkin. Dediğim yöntemle kilit ekranında gitmesini sağlayabilirsiniz. Tamamen gitmesini istiyorsanız Sistem UI bildirimlerini tamamen kapatmanız gerekiyor ama kapatmayın şarj süresi bilgisi vs göremezsiniz.
-
abiler bildiirim ve ses ayarlarım açık olmasına rağmen 3-4 gündür bildirim sesi hiçbir uygulamadan gelmiyor sadece titriyor telefon. yazılım güncel, kapatıp açmak da çözüm olmadı, ayarlarda da bildirimler ve sesler açık gözğküyor. ses gelmemesinin sebebi ne olabilir.
-
Pardon; sol yazacaktım. Cevap için teşekkür ederim.
Ayarlardan sesler ve titreşime girip bildirim sesinizi değiştirmeyi deneyin ses dosyasında sorun olmuş olabilir
Beta 3, 6 ocak 11 UTC (TR 14) gibi yayınlamaya başlanacakmıs. Nette böyle bi habere denk geldim umarım dogrudur.
Kwgt ile yapıyorum.
Hayır laucher değil. Kwgt ile yaptığım Widgetlar. Klasör uygulaması ise Folder Widget ücretli sürümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 4 Ocak 2025; 0:50:48 >
Var. Benim bu sabah açıldı.
Komik olacak ama. Ben bu uçak modunu aç kapa yöntemiyle hattı açtım. Denemenizi tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X