Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.645
Cevap
609
Favori
1.355.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında tek problemim iOS’da her gördüğüm yere para ödemek zorunda kalıyor olmam. Onun haricinde çok problem yaşamıyorum ama bilemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MücahitÖrde YR8O5 kullanıcısına yanıt
    Hocam iosta para harcamak harici durumlarda var örneğin uygulama boyutları atıyorum Facebook uygulamasi güncelleme aldığında ios 560 mb indirme yaparken Android 50 mb ile çözüyor buda internet tüketimi vs şeklinde yansıyor hafıza doldurması cabasi ben oğlumun aşırı ısrarı ile Android vs s24 ultraya geçiş yaptım inanın çok rahatladım ve inanmayacaksınız iPhonedan kalma alışkanlık şarj 1 günü çok cok rahat çıkardığı halde şarj aletimi yanımda taşıyorum fakat hiç lazım olmuyor keşke daha önce geçmiş olsaydım dedim özgürlük kısmını kurcalamak istemiyorum özgürlük virüs şeklinde dezavantaj getiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    Peki size bir soru daha sorabilir miyim ? Üzerine çok para vermeden elimde ki 15 Pro Max ile kafa kafaya bu cihazı alma şansım var mı ? Sıfır olursa daha iyi olur tabi ki.

• MücahitÖrde YR8O5 kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa hakkında zerre fikrim yok inanın yanlış bir bilgi vermek istemem

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ediyorum size. 🙏🏼

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sizin konunuzu okumuştum, Spigenin kılıfını görüntü olarak hoşuma gitmediği için başka arayıştayım

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam benim imeiler acıktı. Yeni ikinci el aldım İkinciye hiç hat takılmamıştı. 31 aralıkta hattımı çıkardım. Bugün sabah tekrar taktım 1.sime. hat çalışıyor. mesaj da gelmedi. 120 günlük süre ne zaman başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Benimki de biraz önce açıldı. Şebeke Turkcell Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! 

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Rica ederim. İlk paylaştığım kılıf da çok iyi ama çok leke bırakıyor arkada. O yüzden önermiyorum. Youngkit, benks, pitaka bunlar pahalı kılıf markaları.

Genelde 1 hafta içinde mesaj geliyor

• Banada bir yardımcı olabilen yok mu hayrına 🥲

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Ben yurtdışı az kullanılmış temiz sıfır gibi cihaz buldum sahibindende. Yıllık 8 ay kullanım var. Kalan 4 ay eski telefonu kullanır geçerim. İndirim olur mu bilemeyiz.

• ONE UI 7 de parmak izi ile açma hızı anlık olmuş yani baya hızlanmış :

Keramet animasyondaki geliştirmelermiş deniliyor.

Netice ortada hızlanmıştır.

Elbette parmak izi okuma sensörü sürekli açık olmalıdır bunun için de ilk akla gelen AOD aktif olması gerekli diyor aşağıdaki makalede ama bence ayarlarındaki parmak izi her zaman açık aktif/ seçili olması kafi bence.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!sammobile
    Next Galaxy S24 One UI 7 beta update could make fingerprint unlock lightning fast
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-one-ui-7-beta-update-3-faster-fingerprint-unlock

kapanana kadar bekleyin sms gelmediyse şebeke kapanana kadar kullanın kapanınca aynı simden devam ederseniz tak çıkar yaparak

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Kilit açarken animasyon özelliği kapalı olması lazım bence açılış hızını bir kaç saniye daha hızlı farkettiriyor

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Zaten öylesi daha da hızlanıyor.

• Merhaba; xiaomi mi band 9 bileklik kullanıyorum. Telefon ile bağlantı olduğunda kırmızı noktalı işaret çıkıyor. AOD ekranında da var. Ayrıca, kilit ekranı açık iken; sol üst saatin yanında da çıkıyor. Kaldırma imkanımız var mı? AOD ekranından kaldırabilsem yeterli olur. Bazı kişiler kayıt mı alıyorsun dediler. Hoşuma gitmedi. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• Pluripotent P kullanıcısına yanıt

Telefonuzu açın. Saat uygulamasının bildirim panelinde görüntülediği bildirime dokunup basılı tutun. Ardından Ayarlar seçeneğini seçin. Daha sonra aşağıdaki fotoğraftaki gibi ekran gelecek.

Kilit ekranı seçili olacak, seçimini kaldırıp kapatın. Düzelmiş olması gerekiyor.

• IMEI açılan varmı

• ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım. Kurtuldum lanet ikondan. Bildirimleri kapatınca; bilekliğe bildirim ya da çağrılar gelmez diye düşünmüştüm. Bilekliğe bildirimler ve çağrılar da geliyor. Teşekkürler
    "Rahatsız etmeyin" açık olduğunda kilit ekranı ve sağ üst tarafta ikon çıkıyor. Bunu da kapatma imkanımız var mı?

• 
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.