Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osamanos , esasmevzi Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
29.642
Cevap
609
Favori
1.355.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan server imei si değiştirilenler kesinlikle çalıntıdır. Pixel 10 serisi yaza doğru satışa çıkacak. Pixel 9 serisi artık eskidi ... Android 14 ile satılmaya başlanmıştı ...

Bir söylentide tekrardan hatırlatmak gerekiyor : Resmi Türkiye Garantili Pixel telefonları gelecek deniliyor. Geçen yıl mart tan beridir altyapıları GSM operatörlerince yapılıyor denilmiş kanıtta burada eski mesajlarda var ve başka bir forumda gsm operatörü le yaptığı yazışmasının ekran görüntüsünü paylaşmıştı ...

Google son haldeki Pixel cihazlarını her daim aylar öncesinden hazır eder bekletir ... Belki de 1-2 aya son halde Pixel 10 serisi de sızabilir ... Önceki yıllarda olduğu gibi ...

Tavsiyem Türkiye den kaçak server filan alınmamasıdır. Bekleyin derim.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Samsungda nasıl oluyorsa Pixel de de aynısı oluyor, güncellemede sıkıntı yok deniyor.Kaynak araştırın bulursunuz  

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Pixel serilerin esprisi custom rom ve root tur. Server yani illegal yasadışı imei değiştirilen Samsung larda IMEI uçuyor! NULL diyor ... Eskisi de olmuyor. Tekrar server kaydı da olsa bedava değildir veya 2. server kaydı olmaz . Bir de custom rom veya root lu kullanılacaksa kısa süreli veya aylar veya yıllar yine mantıksız oluyor bu server ...

Samsung gibi orjinal yazılım harici root olmayanlara belki cazip olabilir ama Pixel demek biraz da custom rom ve root lu kullanımdır keza bu halde server imeii kaydı da patlar. Bu kesin net.

• server kaydı bana da mantıklı gelmiyor. server kayıt ucuz bir işlem değil. ona para vereceğime ikinci bir telefon alır 4 ay onu kullanırım. yurtdışı telefon aldım. eski telefonum s21'i satmadım. şu an s21'de hat takılı. iki telefon geziyoruz.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın reis pixel 9 xl alırsın artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Daha öncede ifade etmiştim: Pixel 10 Pro XL alacağım. Yepyeni daha da geliştirilmiş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

Öyle hocam ama 4+4 ve şu an fiyat 50$ kayıt işi 😁

• Merhabalar herkese iyi seneler ocakta yada şubat 15 gibi kesin olarak almayı düşünüyorum karar verdim sonunda zam gelme ihtimali yada indirim gelme ihtimali var mı acaba s24 ultra için teşekkür ederim herkese şimdiden teşekkürler 😊

• 1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Şu an açık mı Server kayıt?

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    kapalı

• Arkadaşlar, cihazi çok kalinlastirmayacak ergonomik ama dayanıklı kılıf kullanan arkadaşlar örnek atabilir mi, birde ekran koruyucu film özellikle hayalet olacak şekilde ama parmak izini engellemeyen bir ürün var mı. Teşekkürler

• imtr kullanıcısına yanıt

Benim de Turkcell ve hala kapalı

• Şunu sormak istiyorum :

Ben normalde Turkcell hattı kullanıyorum ve her iki sim kullanımım Turkcell hattı takılı iken kapandı.

Ancak sim 1’den sim 2’ye geçerken yaşanan sıkıntıdan dolayı ben bir tane Vodafone faturasız hat almıştım.

Şu an S24 kapalı olduğunu için yedek olarak S23’u kullanıyorum turkcell hattımla. Aynı zamanda faturasız Vodafon kartım kapalı olan S24’te bekliyor. S24 açılınca zaten Vodafon kartım sinyal vermeye başlayacak.

Şunu öğrenmek istiyorum :

S24 açıldığı zaman içinde Turkcell sim kartı veya Vodafone sim kartı olması farkeder mi ?

Kapanırken içinde Turkcell hattım vardı – açılırken de yine aynı Turkcell hattım mı olması lazım ?

Çok emin olmamakla birlikte kapanırken içinde olan servis sağlayıcı açılırken etki ediyor ama sizin işlemeimei üzerinden yapıldığı için aynı sim kartın veya hattın takılı olması mecburiyeti olacağını sanmıyorum şu şekilde olduğunu düşünüyorum Vodafone hizmet verirken kayda giren ve kapanan imeiler turkcell ve Telekom kayıtları diye ayırıp operatör operatör sırayla açılıyor olabilir gibi bir durum var su anda Vodafone ile kapanan tanıdığım herkesin gece 00.15 te açıldı hatta açıktı

• KinZhull kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi operatör bazlı bir sıraya koymuş olabilirler. Eğer öyle ise : benim telefonum içinde Turkcell hattı varken kapandığı için - şu an içinde Vodafone sim kartı olsa bile - Turkcell sırasını bekleyecek.

Evet maalesef bu şekilde olacak bu sıralama şahsi tahminim olmakla birlikte herhangi bir kesinliği yoktur. Lütfen kimse kati bir olay gibi düşünüp yanlış anlaşılmaya sebep olmasın.

Bence 1 yılı siz sim cardı taktıltan sonra saymasın. Yani sizin simi taktığınız 1 yıl belki dolmadı. Genel yazıyorum böyle birşey olabilir

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt
    1 yıl diye bir olay yok sim kartı 3 ayda da taksan 11 aydada taksan 120 gün süre başlatır 1 ocakta bu sayaç ne olursa olsun sıfırlanır kapanmayan imei dahi süreyi baştan başlatır

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt

1 yıl derken ?

Normalde 4+4 ay olarak açık kullanabiliyoruz. 2024 yılında ilk sim 5 ay sürdü, 2.ci sim ise tam 4 ay sonunda kapandı. Kasım başından beri kapalı.

• 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.