Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
29.642
Cevap
609
Favori
1.355.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çerçöp markaların paralı reklamlarla, bot yorumlarla kendini duyurmaya çalışan ürünlerini duymasak da olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asprin A kullanıcısına yanıt

Bugün grupta gördüm yd kullananlar için belki işinize yarar

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

Yazdığıma dikkat edersen en kaliteli ve en uygun fiyatlı yazmışım. Gidip de syroz vs marka önermedim. Araştırırsan daha pahalı markalardan daha kaliteli olduğunu anlarsın. Watt degerini de kontrol ettim. Ayrıca telefona 60bin küsür vermedim. Yurtdışı aldım yarı fiyatından daha uyguna geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için. E-sim kullanmıyorum. Gerek yok galiba.

• Arkadaşlar ekran kapalı notu yazdım ama yukardan sabitlemek unutmuşum o yüzden kilit ekranında göremedim. Fakat notlara girince orda ekran kapalı notları diye çıkıyor. Bu notu kilit ekranına koyabiliyor muyuz? Ben bulamadım. Ana ekrana koyma var sadece.

• asprin A kullanıcısına yanıt

Hocam ne yaptınız. Şebeke geldi mi eski kapanan sime

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Hemen gelmiyor birkaç gün sonra sıfırlanıyor sanırım. O şekilde okudum.

Buraya şöyle bir üzücü not da düşmek isterim;

Cihazımın kaydı bitince vowifi vs de gitmişti. O sırada numara taşıma yapmıştım hem turkcell hem turk telekon ikisinde de durum aynı. Eskiden açık kalıyordu ancak engellendi artık ondan şaşırmadım. Sonra yurtdışı hattı taktım baktım o vowifi bağlanıyor Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! Sonuçta yine türk baz istasyonuna bağlanıyor ben o sebeple bağlanmaz diye düşünmüştüm ancak yabancı operatör takır takır çalıştı. Bir tek kendi milletine yasaklamış adamlar resmen.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Bu sene ilginç bir şekilde kapanan imeiler erken açıldı 4 arkadaşım var sim1 kapanmış olan hepside gece 00.15 te açıldı mesajı attılar

• KinZhull kullanıcısına yanıt

Sim1 e geçerken yapılacak bisey var mı hocam.direkt hat tak çalıştır seklinde mi?

Aynen takıyorsun varsa pin giriyorsun o kadar hat geliyor zaten

• KinZhull kullanıcısına yanıt

Açılmadı benim cihaz hocam s23u Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! 

Ayarlar içinden sifirlaya girip ağ ayarlarını sıfırlayın cihazi kapatip açmayı deneyin yine yoksa beklemek durumundasiniz

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!Yusuf İpekyoutube
    TEK bir Odoo uygulamasını ömür boyu sınırsız kullanıcıyla tamamen ücretsiz kullanabilir veya bağlantıya tıklayarak kredi kartı bilgisi girmeden Odoo Standart'ı ücretsiz deneyebilirsiniz - https://www.odoo.com/r/kob Bu video sponsorumuz Odoo'nun reklamını içermektedir. 🐧 Arkamda gördüğünüz Linux posterini satın almak için - https://go.yusufipek.me/poster 🎙️ Benimle birebir görüşüp danışmanlık almak için - https://go.yusufipek.me/gorusme 🗞️ En yeni teknoloji haberleri e-posta kutunuza gelsin - https://go.yusufipek.me/bulten 🔗 Beni bulabileceğiniz diğer platformlar için - https://link.yusufipek.me/@yusuf 00:00 Giriş 00:07 Buzdağının Görünen Kısmı 02:48 Sığ Sular 07:47 Buzdağının Ortası 11:09 Derin Sular 14:58 Dip
    https://www.youtube.com/watch?v=tN2oGPZXjis&feature=youtu.be
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    AOD ekranın açık olması lazım.

• Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

Kapanan sime takmadım. İkinci sim girişi aktif şuan. 4 ay sonra takacağım.

• Gençler toplu kahve alış verişi yapan varsa buyursun...

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• Arkadaşlar, verilen linklerden One UI 7 kurarsak güvenlik açısından bir sorun yaratır mı? Virüslü mü? Yeni sürüm betasının linki var mı?

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    O halde doğru anladım değil mi hocam ?
    Ben Aralık ayında cihazı aktif etmiştim şuan aktif olarak da kullanıyorum. Herhangi bir işlem yapmama gerek yok otomatik olarak süre sıfırlanacak değil mi ? Yoksa ağ ayarları sıfırla gibi işlemler yapmam mı gerekir

• Quellity kullanıcısına yanıt
    evet hocam normal şartlarda herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok şebeke kapanınca mevcut simi aynı slota tak çıkar kafi bahsettiğim olay fiziksel sim kullanımı içindir e-sim kullananlar e-sim kaydını silmeyi unutmasınlar son olarak btk herkese aynı gün sıfırlama yapmıyor 1-15 ocak arası kademeli olarak gerçekleşiyor..

• 
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.