< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1455. sayfa)
-
-
Kılıfsız kullan daha iyi hocam çok koruyucu gibi durmuyor açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şık durdu birde arkada destek kısmıda var.Pütürlü olmayan düz zeminde bence etkili olur
-
Bende alacağım ama öncesinde arkasına kaplama yaptırın çizilmeyi önler. Veya 360° kaplamalar var onun üzerine yapın. Ben hem kaplama hemde sizin aldığınız üründen alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistem SIM i bir kere gördüğü anda 4 aylık sayacı çalıştırmaya başlıyor ister kullan ister kullanma 4 ay geriye saymaya başlıyor.
Bildigim kadariyla sayim periyoduna takildigi an 1 ay süren gidiyor
Ne kadara geldi? Birde link rica etsek? Tek onerim telefonunu kaplattir bununla kullanirsan
Yenisini hazırladım.
* One Ui 5, 6, 7 uyumludur.
* Hava Durumu farklı arkaplan renk seçenekleriyle ve siyah beyaz yazı renkli yeni widgetlar tasarlandı.
* İlerlemeli barlı playerımız tekrar düzenlendi. Batarya sıcaklığı, Batarya doluluk oranı, CPU kullanım oranı, İnternet anlık kullanım hızı, Ses seviyesi, Çalma listesi kısayolu eklendi. Farklı arkaplan renk seçenekleri mevcuttur. Spotify, YouTube, YouTube Music, Apple Music, Muud vs destekler.
* Saat Widget farklı arkaplan renk seçenekleriyle tekrar düzenlendi.
* One Ui 7 sürümü simgelerine göre sistem ve büyük klasör uygulaması güncellendi.
Kayıpsız Resim Linki
Koyu Resim 1
Koyu Resim 2
Açık Resim 1
Açık Resim 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 7 Ocak 2025; 1:43:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Harika olmuş hocam... Biz de yapmak istesek bunu nasıl yapabiliriz?
-
merhaba launcher mı bu?
-
Taktığınız an başlar geri saymaya.
-
60 bin küsür lira son model telefona para verip de en uygun fiyatlı kablo aramaya gerek var mı hocam sizce? merak ettim sadece.
-
Bu telefonu kullananlar içinde işitme cihazı kullanan var mı? Telefonda görüşmelerde işitme cihazı kullanımı hala sıkıntılı mı? Telefonda konuşma yapılabiliyor mu? Öncesinde Poco telefonum vardı onda video izleyebiliyordum ama konuşma yapılamıyordu. Sırf bunun için İphone'a geçmiştim. (MFi sayesinde konuşmada kullanabiliyorum.) Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. İphone'dan sıkıldım biraz ve 16 serisinde sorun yaşayanlar var, artık Samsung'a geçmeyi düşünüyorum tekrar..
-
kablonun markası zaten çok kaliteli aynı kalitedeki kabloya gidipte 300 500 lira vermenin anlamı yok onun için paylaşmıştır arkadaş.
-
galaxy a06 kullanmadığımız için 300 500 lira vermenin anlamı olduğunu düşünmekteyim. mcdodo nedir ilk kez duydum spigen olur anlarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 31 Aralık 2024; 22:47:11 >
İyi bi marka diyebilirim arabada ses kablosu var 2 yıl oldu sağlam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ses kablosu kullanılabilir sadece ses iletiyor sorun olmaz fakat güç ile alakalı kablolar önemli
ilk kez duydugunuza göre tekrar kontrol edin belki a06 kullanıyorsunuzdur
-
Ek olarak
Gece 12 den önce yapmamız gereken bir şey var mı? Sim kartı çıkarma gibi mesela
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X