Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.642
Cevap
609
Favori
1.355.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 14531454145514561457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    futürist bir tasarım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

Kılıfsız kullan daha iyi hocam çok koruyucu gibi durmuyor açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

Şık durdu birde arkada destek kısmıda var.Pütürlü olmayan düz zeminde bence etkili olur

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    Bende alacağım ama öncesinde arkasına kaplama yaptırın çizilmeyi önler. Veya 360° kaplamalar var onun üzerine yapın. Ben hem kaplama hemde sizin aldığınız üründen alacağım.

• ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    Sistem SIM i bir kere gördüğü anda 4 aylık sayacı çalıştırmaya başlıyor ister kullan ister kullanma 4 ay geriye saymaya başlıyor.

Bildigim kadariyla sayim periyoduna takildigi an 1 ay süren gidiyor

• Kovid60 K kullanıcısına yanıt
    Ne kadara geldi? Birde link rica etsek? Tek onerim telefonunu kaplattir bununla kullanirsan

• Yenisini hazırladım.

* One Ui 5, 6, 7 uyumludur.
    * Hava Durumu farklı arkaplan renk seçenekleriyle ve siyah beyaz yazı renkli yeni widgetlar tasarlandı.
    * İlerlemeli barlı playerımız tekrar düzenlendi. Batarya sıcaklığı, Batarya doluluk oranı, CPU kullanım oranı, İnternet anlık kullanım hızı, Ses seviyesi, Çalma listesi kısayolu eklendi. Farklı arkaplan renk seçenekleri mevcuttur. Spotify, YouTube, YouTube Music, Apple Music, Muud vs destekler.
    * Saat Widget farklı arkaplan renk seçenekleriyle tekrar düzenlendi.
    * One Ui 7 sürümü simgelerine göre sistem ve büyük klasör uygulaması güncellendi.

Kayıpsız Resim Linki
    Koyu Resim 1
    Koyu Resim 2

Açık Resim 1
    Açık Resim 2

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 7 Ocak 2025; 1:43:23 >

• SGNTR kullanıcısına yanıt

Harika olmuş hocam... Biz de yapmak istesek bunu nasıl yapabiliriz?

• SGNTR kullanıcısına yanıt

merhaba launcher mı bu?

Taktığınız an başlar geri saymaya.

• Arkadaşlar sarj kablosuna ihtiyacı olanlar için harika bişey. Bulabildiğim en kaliteli ve en uygun fiyatlı şarj kablosunu paylaşmak istiyorum. 1.5 metre, örgülü, kalın, uc kısımları kıvrılmalara karşı desteklenmiş bir kablo. 65watta kadar destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 31 Aralık 2024; 20:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osamanos kullanıcısına yanıt

60 bin küsür lira son model telefona para verip de en uygun fiyatlı kablo aramaya gerek var mı hocam sizce? merak ettim sadece.

• Bu telefonu kullananlar içinde işitme cihazı kullanan var mı? Telefonda görüşmelerde işitme cihazı kullanımı hala sıkıntılı mı? Telefonda konuşma yapılabiliyor mu? Öncesinde Poco telefonum vardı onda video izleyebiliyordum ama konuşma yapılamıyordu. Sırf bunun için İphone'a geçmiştim. (MFi sayesinde konuşmada kullanabiliyorum.) Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. İphone'dan sıkıldım biraz ve 16 serisinde sorun yaşayanlar var, artık Samsung'a geçmeyi düşünüyorum tekrar..

• Cem095 kullanıcısına yanıt

kablonun markası zaten çok kaliteli aynı kalitedeki kabloya gidipte 300 500 lira vermenin anlamı yok onun için paylaşmıştır arkadaş.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    galaxy a06 kullanmadığımız için 300 500 lira vermenin anlamı olduğunu düşünmekteyim. mcdodo nedir ilk kez duydum spigen olur anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 31 Aralık 2024; 22:47:11 >
    İyi bi marka diyebilirim arabada ses kablosu var 2 yıl oldu sağlam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    ses kablosu kullanılabilir sadece ses iletiyor sorun olmaz fakat güç ile alakalı kablolar önemli

ilk kez duydugunuza göre tekrar kontrol edin belki a06 kullanıyorsunuzdur Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! 

• mavera71 M kullanıcısına yanıt

Ek olarak

Gece 12 den önce yapmamız gereken bir şey var mı? Sim kartı çıkarma gibi mesela

• 
Sayfa: önceki 14531454145514561457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.