Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kenanmorbulut , arieantiche , orhuntus81 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.640
Cevap
608
Favori
1.355.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kalsın açılır yada hiç kapanmaz bence geçen yıl pixel telefonumda imei kapalıyken açıldıydı yılbaşında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25u reklamları youtubede dönmeye başladı. Ve 1299dolar. Fiyat var. Hayırlısı bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Hocam ben de fiyatı çok uygun diye iki sim de kapanmış halde aldım s24 ultrayı. iphone kullanıyorum şuan. Yılbaşında direk açılıyor mu yoksa zaman alıyor mu? Bu şekilde kullanmak yorucu, Server kayıt da açık değil henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Bendeki 3 4 günde açıldı şansa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Buds 3 pro kullaniyorum memnunum ANC iyi calisiyor oyun modunda denemedim UHQ ses kalitesinde muzikler baya iyi

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Lilkelerini attım.

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt

Imeiler her yıl sıfırlanır. Bence siz araştırın.

• mavera71 M kullanıcısına yanıt

Farketmez ama 1 haftayı buluyor diyorlar açılması.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim dokunmuyorum o zaman sime. Artık mayısa Allah kerim.

• Biraz önce aldım cihazı bakalım, inşallah hayırlı olur bundan sonra uzun kullanım deneyimi benim için 🙏

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• Şu cihaza en erken sahip olanlardan biriyim herhalde 😁 şu ana kadar kamera titreme ve sim 2 tanımama sorunu dışında hiçbir sorun yaşamadım çok şükür 😊

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt
    Buds 3 pronun midleri rezalet bence o paranin hakki ses kalitesi yok ama kullanim kolayligi saglayan ozellikleri var o yani iyi

• Bu benks kılıfların malzeme kalitesinden Başka ne özelliği var da böyle çılgın fiyatları satılıyor

• Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama s24 serisinde yer alan ama samsungun kullanıma açmadığı iki özellik ile ilgili: 1. uydudan haberleşme özelliği amerikada kullanıma açıldı, starlink uydularıyla çalışıyor. 2. araç kaza dedektörü s25 serisinde aktif olarak gelecek ve s24 serisinde de güncelleme ile aktif hale gelecek. @smart1978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 31 Aralık 2024; 8:47:21 >
  • Merhaba,

Kayıtsız telefona SIM kartı taktım 1 ay kullanıp çıkardım diyelim ve 2 ay sonra yeniden taktım. 4 aylık süreden 3 ay mı gitmiş oluyor, yoksa sadece kullandığım 1 ay mı gitti 3 ay daha kullanabiliyormuyum?

Bilmiyorum anlatabildim mi. Yani sistem SIM i bir kere gördüğü anda 4 aylık sayacı çalıştırmaya başlıyor ister kullan ister kullanma 4 ay geriye saymaya mı başlıyor.

• Ben çok beğendim kılıfsız kullanmaya en yakın bu sanırım kendi renginin de zevkini alma şansı var tavsiye ederim

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 31 Aralık 2024; 10:53:45 >

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

Metal bir kılıf asla tavsiye etmem. Yıllar önce farklı ama metal bir kılıf kullanmıştım çok zararını gördüm. Metal olduğu için darbeleri telefona daha çok iletiyor. Metalin sağlamlığıyla da ilgilidir ama plastik daha soft iletirken metal daha agresif bir şekilde iletir ve kasa çizilme ihtimali daha yüksektir

Pek bi koruyucu olmaz gibi duruyor hocam ama tabi denemeden bilinmez.

iç köşelerde plastik yada yumuşak malzemeden braket varmı acaba çıplak metale temas etmiyor sanırım.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Var oralarda koruma.Temudan aldım.

• 
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.