Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arieantiche , orhuntus81 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.640
Cevap
608
Favori
1.355.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkardığımda ekran koruyucu da herhangi birşey yoktu hocam yansıması yine az Diğer telefonlara göre de biraz var gibi taktırmadan önceki halini hatırlayamıyorum Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23'den iPhone 15 Pro Max'e geçmiştim Temmuz ayında. Telefon kamera vs güzel ama yılların Android ve Samsung kullanıcısı olarak bir türlü tam manasıyla ısınamadım. S24 Ultra alasım var. Satıp alınca cebime 10 bine yakın para dahi kalıyor. S24 Plus'a da kafam gidiyor ara ara daha rahat ele oturması vs sebebiyle. 25 serisinin pahalı geleceğini ve o derece fark yaratmayacağını düşünmem sebebi ile beklemek istemedim onu. Bir fikir verin arkadaşlar. 😂

• Tong Yabgu Han34 kullanıcısına yanıt

s25u nın cıkıs fiyatı da önemli hocam uygun fiyatlı cıkarsa 25 almak daha mantıklı ama zaten 25 cıkınca 24 n fıyatı da dusecegı ıcın bence beklemekte fayda var ama bugün alacaksam da 24 u alırdım

• Tong Yabgu Han34 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinde eski bir telefon veya Samsung telefon olan biri için değil, ama 15 PM için bence her türlü beklemek mantıklı.

Takasa size her türlü iyi fiyat verebilir muhtemelen. İkinci elde satsanız 70 civarına satarsınız. Telefon 95'e vs çıksa bile birkaç ay sonra en kötü 85 civarlarına düşer zaten. Bence bekleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Buds serisinde oyun modu var. Ben call-of duty oynuyorum. Gecikme yaşamadım hiç.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Cihazı satmadan yaparsanız olur. Ama diyelimki cihazınızı sattınız ozaman için demek istemiştim pardon.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Her sisteme virüs bulaşabilir.

Saçma reklam linklerini tıklamamak lazım. Bunun için ben NextDNS kullanıyorum. Size özel özel bir DNS veriyor, onu giriyorsunuz. Cihazda hiçbir uygulamada reklam görmüyorum. Babam Note 10 kullanıyor, o da iki yıldır böyle kullanıyor; herkese tavsiye ederim.

Ben arada APK indiriyorum ama indirirken VirusTotal gibi sitelerden kontrol ediyorum. Yıllardır bir şey çalınma riski yaşamadım.

İnternet alışverişlerinde sadece sanal kart kullanıyorum. Ana kartımı internet alışverişlerinde kapatıyorum.

Dikkatli olunursa bir problem olacağını sanmıyorum. Tabii geçen e-Devlet'ten çalınan bilgilerimizle SIM kart kopyalanıp parası çalışanları okudum. Ne derece doğru bilmiyorum ama artık ona da yapacak bir şey yok.

• Konuşma sırasında çeviri başlamış. İyileştirildikçe daha güzel hale gelecektir. Ben beğendim.

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
    Kılıflar anti-reflektif cam hazır. Camdaki siyah çerçeveler çok ince gerçekten, yok gibi neredeyse. Full ekrana yakın bir ekran olacak gibi.

• agimnat A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangisi kaçırdım galiba?

• S25 ultra için kılıf ve cam çıktı elime ulaştı. Onların görselleri.

Lütfen marka model fiyat vs bilgisi paylaşır mısınız? Buraya foto atıyorsanız bunları da paylaşın ki insanlar fikir edinsin. Geçen 200 liraya orjinal samsung s24 ultra kılıf almış arkadaş stoklar bittikten sonra yazıyor.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Marka Benks hocam.

Hocam zahmet olmazsa bunları S25 Ultra konusunda da paylaşabilir misiniz?

• bukilifolsun.com.tr
    Galaxy S25 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Tasarımlı Benks Aurora ArmorAir Kevlar Kapak Fiyatı - Zore Kayseri Şubesi
    https://bukilifolsun.com.tr/samsung/galaxy-s-serisi/galaxy-s25-ultra/galaxy-s25-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-karbon-fiber-tasarimli-benks-aurora-armorair-kevlar-kapak

bukilifolsun.com.tr
    Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyucu + Kolay Uygulama Aparatlı Fiyatı - Zore Kayseri Şubesi
    https://bukilifolsun.com.tr/samsung/galaxy-s-serisi/galaxy-s25-ultra/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli

bukilifolsun.com.tr
    Galaxy S25 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Benks Montage Hybrid ArmorPro Kevlar Kapak Fiyatı - Zore Kayseri Şubesi
    https://bukilifolsun.com.tr/samsung/galaxy-s-serisi/galaxy-s25-ultra/galaxy-s25-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-karbon-fiber-benks-montage-hybrid-armorpro-kevlar-kapak

Fiyatlar çok uygun değil. Özel ürünler. Paylaşmamın nedeni cihazla ilgili ek bilgi olsun diyeydi aslında. Cihaz çıktığında kılıfı koruyucusu elimde olsun diyenler sipariş verebilirler. Son linkteki fiyat çok iyi muhtemelen o da 5000 seviyesine çıkabilir. Almak isteyenler alsınlar. Yurtdışı fiyatı çünkü o fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 30 Aralık 2024; 14:19:39 >

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt

buds hangis serisini kullanıyorsunuz buds 3 pro almak iyiimidir

• Beyler hiç tecrübem ve bilgim olmayan bir konuda yardımlarınızı isteyeceğim.

Benim s24u yurt dışı, mayısta kullanmaya başladım, 4 aylık kullanma süresi bitince eylül başı kartı sim 2 ye aldım.

Şimdi yılbaşında normal şartlar altında kullanım olayının sıfırlanıyor olması lazım, ben simi tekrar sim1 e taşımalı mıyım? yoksa her durumda sim2 de kalsın, 4 ay sonra mı almalı sim1 e?

Şimdiden teşekkürler.

Nerden aldınız hocam

• mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam sıfırlama yok. O imei kapandıysa birdaha açılmaz. Kanunu iyi araştırın deri.

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Buds lar aynı. Bende buds 2 uygulamasının içinde oyun modu var. Ve telefonun Bluetooth versyonuda çok önemli.

• 
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.