< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1451. sayfa)
-
-
Samsung Knox gayet güvenli. Bir de güvenli klasör var orası çok sağlam. Güncellemeleri düzenli yapıp abuk sabuk sitelere girmedikten sonra hiçbir şey olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Yanlış anlamayın ama nasıl bir bankacılık patlama olayı yaşayacak kadar ,hesabınız var . Ve burda ne işiniz var." Çok uygun olmadı bu cevap. Forum burası herkes merak ettiğini soruyor. Dikkat ettiyseniz üyeler de gayet olgun öneriler sunuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 aylık teknosadan alınma 256 gri ultra buldum.bi arkadaştan 46 TL ye alınır mı arkadaşlar yoksa s25 mi bekleyeyim
Fiyatlar çok yükselmiş. Sıfır 256gb 62 bin civarında şuanda. Temizse alınır her türlü. S25 ultranın 256 gb versiyonu en az 70-75 bin civarı olur çünkü
S25 ultra 80bin üzeri olur.
S25+ 50 bin üzeri
S25 ise 40 bin üzeri olur. Sizin tercihiniz.
Gayet hoş olmuş cevap.
Çok iyimsersiniz bu fiyatlar İM KAN SIZ
bu kapmala aliexpress ve amazon da satılıyor. Sprey veya damla şeklinde uygulanıyor geceden bıraktığında da gayet işe yarıyormuş bende yeni keşfettim. tabiki vergi cenneti ülkemize giremiyor..
-
Bu fiyata hiç kaçırma
Hocam alacağım, elimde sıfır almış olduğum s24plus var yarın onu satmaya çalışacağım
Bu arada S24 serisi çıktığında fiyatlar düşecek çok düşecek diyenlerin dediklerinin de çıkmadığını görmüş olduk. Çok söyledik fiyatların bu ekonomide düşmeyeceğini. Lansman fiyatından daha düşüğe alanlar oldu ama o kadar
Bugün bu cihazı tekrar alıp kullanma fırsatı buldum. Her şey iyi ama köşelerinin sivri olması kullanım kolaylığı açısından cidden sorun oluşturuyor. S25U köşelerinin kavisli olmasından dolayı 1 adım önde
-
Fiyatlar aslında düştü. 70 binden çıkan telefon 60bin altını gördü. Hiç düşmediğini varsaysak bile resmi enflasyonun yüzde 50 civarı olduğu ülkemizde bu telefona zam gelmedi. Bu da bir düşüş sayılır.
Dediğiniz o açıdan doğru ancak yılbaşındaki alım gücü daha fazlaydı. Şimdi 70 bine almak daha zor hocam. Keşke sadece nominal eflasyona göre konuşabilsek. Ama malesef öyle değil. Şimdi çok uzatmayalım konuyu ama faiz indirimine devam edeceğiz dendi. Amaç enflasyonun düşmesiymiş. Ama yanlış. Aslında yapılmak istenen faizi düşürerek kuru yükseltmek. Çünkü 2 yıldır kur tutulduğundan (çok yükselmediğinden) hane halkı korunmaya çalışıldı fakat ihracatçının anası ağlatıldı. Şimdi kur serbest bırakılacak ihracatçılar batmasın diye. Ama şöyle bir sorun var. Hane halkını korurken ihracatçılar ayakta durabildi. Şimdi firmaları batırmayalım derken bizler mahvolacağız.
İşin özü 2025 yılı çok kötü geçecek. Bunun farkında olarak hareket edin. Eğer bir cihazı alabiliyorsanız alın hemen. 6 ay sonra alamayabilirsiniz.
Çünküü faiz oranı düşürerek enflasyon düşmez.
Şahsi düşüncem mart ayına kadar belki bir kere daha 0,25 düşürürler. Fazla yapamazlar. İnşallah da yapmazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beyler az önce tv de reklamlarda samsung web sayfasından a35 veya a55 i 12 taksitle alabilirsiniz diye reklam gördüm, lakin web sayfasında böyle bir olanak yoktu. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ben de uzun süre boyutundan ve köşeli olduğundan kullanması zor olur diye almıyorum. 3 hafta önce aldım ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Hatta iki elle biseyler yazması küçük telefona göre daha kolay. Tek dezavantajı boyutundan dolayı tek elle kullanımı haliyle zor.
Birkaç klavye denedim olmuyor maalesef. Samsung desteğe yazmıştım. Şuan için olmadığını söylediler.
Teşekkürler
-
Ben köşeli olmasını seviyorum hatta boyutunda da sıkıntı yok benim açımdan. Tek ve yagane derdim ağırlık. 25 ultra 219 gram olacakmış ciddi fark var bir telefon için max sınır 220 olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X