Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1449. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
30.112
Cevap
610
Favori
1.383.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasip olursa tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, mediamarktan sıfır almış ve sim hiç takılmamış s24plus ile eşime kalemli cihaz lazım olduğu için ultra ile takas etmek istiyorum, yurtici ve Faturalı olması koşuluyla. Acılıyeti var teşekkürler.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• unalfat kullanıcısına yanıt

galaxy storedan camera asistant yükle kamera ayarlarının içine gömülür kamera ayarlarından kamera asistanı aç oradan otomatik lens değiştirme ayarı var onu hem açık halde hem de kapalı halde dene sorunun çzöülürse yazılımsaldır çözülmezse donanımsal dersin.

• guslua G kullanıcısına yanıt
    Başaka klavye çeşitlerini indirip deneyin.

• keyfoagam K kullanıcısına yanıt
    Kalem ayarları ile alakalı galiba

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Cihazınıza Düzenli olarak her gece otomatik optimizasyon yaptırın ve gün içinde kasama donma yaşamayın.

• Arkadaşlar bu kameranın denklaşör sesini kapatmanın bir yolu yok mudur? Hem kamera ayarlardan hem goodlock'tan hiçbir şekilde göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meetal01 -- 28 Aralık 2024; 12:23:46 >
  • Meetal01 kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam Samsung'ta böyle bir ayar yok çok eskilerden vardı, şu an için anca bildirim seslerini kapatırsanız anlık olarak deklanşörü sessize alabilirsiniz, manuel olarak bunu yapmanız lazım her defasında

• quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

Maalesef hocam Samsung'ta böyle bir ayar yok çok eskilerden vardı, şu an için anca bildirim seslerini kapatırsanız anlık olarak deklanşörü sessize alabilirsiniz, manuel olarak bunu yapmanız lazım her defasında

Sistem seslerini kapatarak çözdüm hocam. Zaten sistem seslerini (ekran kilit sesi, dokunmatik sesi, klavye sesi vb.) kullanmıyordum. Belki çözüm arayan arkadaşlar için yardımcı olur.

• Tavsiye edeceğiniz 50-100tl arasında uygulama veya oyun var mı playstore da?

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

Tam güçte mobil veriyle pil performansı mükemmel cihazın

• Bulunduğum ilçede bu telefona dair hiçbir şey yok, ben de Ankaraya dönene kadar idare etsin diye 70 liralık bir şeffaf kılıf aldım.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

Telefonu özellikle otururken cebime sokup çıkarttığımda pantolona iz yapıyor. Bu hafta 4 tane pantolonu mahvetti ve yıkama ile de çıkmıyor.

Az evvel kılıf mı yapıyor acaba diye deneyerek bugün giydiğim pantolonu da mahvettim.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! akşama kadar 30 tane iz çıkıyor. Hakikaten ucuz etin yahnisi hesabı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 28 Aralık 2024; 15:11:42 >

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt
    Ayarlarin bir ekran goruntusu var midir?

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Sararması dışında koruması güzel bende kullanıyorum.
    Lens koruyucuları nerden aldınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yeni aldığım s24 ultra için ekran koruyucusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Emre.ekin E kullanıcısına yanıt
    amFilm tavsiye ederim dokunmatik sorunsuz

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt
    Children of Morta 45 TL bu tarz seviyorsan tavsiye ederim

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

Trendyoldan almıştım hocam

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt

Sağolun. Bir bakayım oyuna.

• 
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.