Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1448. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.626
Cevap
608
Favori
1.353.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vardı o özellik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evde samsungun nerdeyse her çeşit şarj cihazı ve kablosu var ancak type c kablonun bir yüzü hızlı şarj ederken çevirip taktığımda yavaş şarj ediyor. Bunun bir çözümü var mı servise mi göndermeliyim

• size 950€ ya amazon Almanya'dan s24 ultra alinirmi, kayıtsız kullanicam. garantilik bisey olursa gene yurtdisindan cozerim, burda 60'a almak yerine.

ama amazon almanya kullanilmis açılmış kapanmis urun gonderir mi diye güvenemiyorum.

• Günaydın arkadaşlar s24 ultra pil kullanımı bölümünde "temassız komut" sürekli %39 tüketim görünüyor nedir bilgisi olan varmı?

• datox D kullanıcısına yanıt
    Amazon ise satıcı öyle bir şey mümkün değil bence. Ben hep Amazon'dan alırım hiç denk gelmedim. Bence dünyadaki en güvenilir yer Amazon.

• zoresiparis.com
    Galaxy S25 Ultra Kılıf Karbon Fiber Magsafe Şarj Özellikli Benks Hybrid ArmorPro 600D Kevlar Kapak Fiyatı - Zore Yetkili Şubesi
    https://zoresiparis.com/samsung/galaxy-s-serisi/galaxy-s25-ultra/galaxy-s25-ultra-kilif-karbon-fiber-magsafe-sarj-ozellikli-benks-hybrid-armorpro-600d-kevlar-kapak

Tasarıma dair bilinmeyen hiç bir şey kalmadı. Güzel duruyor bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aranızda Sony Sony WH-1000XM5 kullanan var mı arkadaşlar?

• Mediamarkt'larda deneyim alanında vardı bir ara. Kulaklığı taktığınızda biraz basınç oluşturuyor. Ses ve ergonomi fena değil. Orta seviyelerde bir kulaklık Fiyatına göre iyi. Dysonlar Apple'lar 20 lerde. Kafa üstü kullanım senaryonuza uygunsa alınabilir.

• Merhaba arkadaşlar, telefonda makro/yakın çekim sıkıntım var. Mesela bir kağıt üzerinde yazılardan bir kısmı çekmem veya bir obje üzerinde bir bölümü çekmem gerekiyor. Telefonu çekeceğim kısma yaklaştırdığım zaman telefon kafayı yer gibi lensler arası geçiş yapıyor ve netleme için her seferinde uğraşmak gerekiyor. Lenslerin otomatik geçişini kapatma gibi bir özellik veya bu sıkıntıyı yaşamamak için önerebileceğiniz yöntem varsa çok yardımcı olursunuz.

• unalfat kullanıcısına yanıt

Lens koruyucu varsa yapar. Yoksa direkt servislik cihaz

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Var hocam 6da da. Ben kullanıyorum. Neredeyse tüm işler ana ekrandan halloluyor. Yine yükseldim ya telefona :D

• agimnat A kullanıcısına yanıt

Lens koruyucum yok ve cihaz yurtdışı olduğu için garantisiz. Bu şekilde devam edeceğiz anlaşılan. Teşekkürler.

• datox D kullanıcısına yanıt

alınır da türkiyeye kargoyla getirtemezsin. gümrükten döner.

• unalfat kullanıcısına yanıt

Her kameranın makro çekim mesafesi vardır. Bu telefonda makro lens olmadığı için bu mesafe biraz daha uzun. Benim telefon 4 parmak mesafeden netleme yapıyor ama biraz daha yaklaşınca netleme yapmıyor. Ancak sizin telefon gibi de sapıtmıyor. Makro çekim için biraz daha uzaklaşıp 3x, 5x, 10x zum yapıp deneyebilirsiniz.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• Herkese merhaba,

İnstagramda yorumlara cevap yazarken klavyede enter veya başka bir tuşun alt satıra inmesini istiyorum ama olmuyor ve bulamadım böyle bir ayarı. diğer normal yazı vs yazarken enter tuşu alt satıra inerken instagram yorumlarında direk GÖNDER tuşuna döünüyor. Daha önce iphone kullanıyordum böyle bir sorun yoktu. Şimdi tekrar Samsunga geçtim. işim gereği instagramı ve yorumları çok kullanıyorum. bir türlü çözemedim. bilenler varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

Günaydın arkadaşlar s24 ultra pil kullanımı bölümünde "temassız komut" sürekli %39 tüketim görünüyor nedir bilgisi olan varmı?

Pil kullanımında "temassız komut" sizlerdede çok tüketiyormu ?

• tahice T kullanıcısına yanıt

Sorun şarj soketinde. Bende s10 var. Onda da aynı problem oldu birden bire. Şarj kablosunun 1 tarafı normal bir şekilde hızlı şarj yapıyor diğer tarafı çok çok yavaş şarj ediyor. 4-5 saat kaldı gösteriyor. Yaptırmadan öyle kullanıyorum. Zaten yedek telefon niyetine kenarda duruyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı var sorunu biraz tespit edebildim sanırım. Bana whatsapp kaynaklı gibi geldi. Ne zaman whatsapptan bildirim alırsam ve okunmamış başka mesajlarım varsa kasılmaya başlıyor. Whatsapp yedeğim 30gb. Benim gördüğüm kadarıyla da gönderdiğim mesajlara emoji bırakıldığında bunlara görüldü atmadığımda özellikle bi kasıyor. S22 ultrada da aynı sorunu yaşıyordum, s24 ultrasa bir süre yaşamadım şimdilerde yine yaşıyorum. Tüm sohbetleri arşive al ve yeni mesaj gelirse arşivden çıkar diyerek çözdüm sorunu.

• agimnat A kullanıcısına yanıt

telefon kılıfta takılıyken foto atar mısınız?

• 
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.