Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.622
Cevap
608
Favori
1.353.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung s24 ultra typc kulaklık taktım orijinal kulaklık görmedi.Başka bir cihazda çalışıyor.Neden olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Hocam son güncellemeden beri bende arada sırada ilk defa kasma oluyor. Ana menüye dönüşte laglar vs.

Uzun süredir cihazı yeniden başlatmamıştım. Dün hem onu yaptım hem de Wipe Cache Partition yaptım, bir de Good Guardians ile uygulama optimizasyonu yaptım. Bakalım.

Benim bir süredir canımı sıkan şey bazı uygulamalarda - mesela DH - yazarken klavyede kasma oluyor. Sebebini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Aralık 2024; 10:53:25 >
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj aklıma gelmemişti hocam. Demek ki yazılımsal. Biraz İnternet'e bakınınca baya yaşayan varmış.

Telefon bozuldu diye baya panikledim bir saat.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Pil ayarlarından pil koruması kapalı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yazarken klavyede kasma bende de ara sıra oluyor ama dh ye özel birşey değil başka uygulamalarda da var.

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. O an orada yazarken oluyordu ondan onu örnek verdim. Uygulama özelinde değil sorun. İ

Ben her güncellemeden sonra wipe cache yapıyorum zaten de guardians ile optimize etmedim hiç onu da yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

Hocam son güncellemeden beri bende arada sırada ilk defa kasma oluyor. Ana menüye dönüşte laglar vs.

Uzun süredir cihazı yeniden başlatmamıştım. Dün hem onu yaptım hem de Wipe Cache Partition yaptım, bir de Good Guardians ile uygulama optimizasyonu yaptım. Bakalım.

Benim bir süredir canımı sıkan şey bazı uygulamalarda - mesela DH - yazarken klavyede kasma oluyor. Sebebini bulamadım.
    Son güncelleme ile bende de hafif hafif kasmalar oldu

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    S25 Ultra lansmanına hazırlık yapıyorlar heralde😀

One ui 7 ye geçin, beta falan da olsa çok daha iyi 6.1.1 den. Ben mesela telefondan tablete geçince direk anlıyorum farkı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!Matty McTechyoutube
    If you have one gmail address you actually have infinite gmail addresses. Now you can find out who is selling your data! #gmail #google #technology
    https://www.youtube.com/shorts/jTxRCEpUgt0?feature=share

Ben de onu demiştim :)

• Bu kılıfa bayıldım.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!www.hepsiburada.com
    AktarMobile Galaxy S24 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Fiyatı
    https://app.hb.biz/MbeDB63ZGtmb
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Üzerinde desing yazıyor design yerine.

• foxryum kullanıcısına yanıt

param 15 dakika sonra geri hesabıma iade edildi .

• Arkadaşlar merhaba s22 ultra da yaşadığım sorunlardan dolayı s24 ultraya geçiş yaptım aranıza katıldım bir konu hakkında danışmam gerekiyor eklediğim foto da şarj kısmında süper hızlı şarj seçeneğini göremiyorum s22 ultra da mevcuttu kullandığım şarj 45 watt 2.0 ı destekliyor ve ediyorda ama Menü de yok bu normal mi? Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

Normal.

• Ağalar Muviz Edge uygulaması yüklü. AOD açık görseldeki

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

5 / 10 dk sonra ekran tamamen kapanıyor ve o durumdayken cihaz uyanmıyor bazen. Ekrana tıklıyorum, kilit tuşuna basıyorum ama birkaç kez yapmadan olmuyor. Yaşayıp çözen var mı? Uygulaması hoşuma gittiği için kaldırmak istemedim

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

Merhaba .

Cevap verilmiş gerçi. Evet doğrudur. Süper Hızlı Şarj 2 ve Süper Hızlı Şarj ibarelerin anca şarj ederken kısa süreliğine görülür ve şarj etme ikon rengi de değişik olur . Tüm bunlar ilk birkaç saniyelik şeylerdir.

Bir sorun yoktur .

Hayırlı olsun.

S22 Ultra işlemcisinden ötürü tam bir belaydı bataryasına kadar etkiliyordu. Son güncellemeler yazılımsal sorunlarla ekranda aklı sıra donanımsaldır diye dayatmaları da tam bir fiyasko! Şahsen bu gelişmeyi de S22 Ultra ve diğer S22 serisi Ana Sayfalarına sadece kaynaktan linki attım amaç polemikten uzak acı bilginin kendisiyle muhatap olunsun belki kişiler değil olgulara odaklanılır diye.

S23 Ultra için de ilerde böyle birşey olur mu bilinmez. Ama işlemcisi sorunsuz ve sorunlu değildir .

• 
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.