< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1446. sayfa)
-
-
Hocam son güncellemeden beri bende arada sırada ilk defa kasma oluyor. Ana menüye dönüşte laglar vs.
Uzun süredir cihazı yeniden başlatmamıştım. Dün hem onu yaptım hem de Wipe Cache Partition yaptım, bir de Good Guardians ile uygulama optimizasyonu yaptım. Bakalım.
Benim bir süredir canımı sıkan şey bazı uygulamalarda - mesela DH - yazarken klavyede kasma oluyor. Sebebini bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Aralık 2024; 10:53:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hızlı şarj aklıma gelmemişti hocam. Demek ki yazılımsal. Biraz İnternet'e bakınınca baya yaşayan varmış.
Telefon bozuldu diye baya panikledim bir saat.
Pil ayarlarından pil koruması kapalı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazarken klavyede kasma bende de ara sıra oluyor ama dh ye özel birşey değil başka uygulamalarda da var.
-
Evet hocam. O an orada yazarken oluyordu ondan onu örnek verdim. Uygulama özelinde değil sorun. İ
Ben her güncellemeden sonra wipe cache yapıyorum zaten de guardians ile optimize etmedim hiç onu da yapayım
Son güncelleme ile bende de hafif hafif kasmalar olduquote:
Orijinalden alıntı: Prfssr
Hocam son güncellemeden beri bende arada sırada ilk defa kasma oluyor. Ana menüye dönüşte laglar vs.
Uzun süredir cihazı yeniden başlatmamıştım. Dün hem onu yaptım hem de Wipe Cache Partition yaptım, bir de Good Guardians ile uygulama optimizasyonu yaptım. Bakalım.
Benim bir süredir canımı sıkan şey bazı uygulamalarda - mesela DH - yazarken klavyede kasma oluyor. Sebebini bulamadım.
S25 Ultra lansmanına hazırlık yapıyorlar heralde😀
One ui 7 ye geçin, beta falan da olsa çok daha iyi 6.1.1 den. Ben mesela telefondan tablete geçince direk anlıyorum farkı.
quote:
Orijinalden alıntı: Team McLarenselamlar hocam yanıt için teşekkürler. ürün linki var mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Matty McTechyoutubeIf you have one gmail address you actually have infinite gmail addresses. Now you can find out who is selling your data! #gmail #google #technologyhttps://www.youtube.com/shorts/jTxRCEpUgt0?feature=share
-
Ben de onu demiştim :)
-
Bu kılıfa bayıldım.
www.hepsiburada.comAktarMobile Galaxy S24 Ultra Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Fiyatıhttps://app.hb.biz/MbeDB63ZGtmb -
Üzerinde desing yazıyor design yerine.
param 15 dakika sonra geri hesabıma iade edildi .
-
Normal.
Ağalar Muviz Edge uygulaması yüklü. AOD açık görseldeki
5 / 10 dk sonra ekran tamamen kapanıyor ve o durumdayken cihaz uyanmıyor bazen. Ekrana tıklıyorum, kilit tuşuna basıyorum ama birkaç kez yapmadan olmuyor. Yaşayıp çözen var mı? Uygulaması hoşuma gittiği için kaldırmak istemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba .
Cevap verilmiş gerçi. Evet doğrudur. Süper Hızlı Şarj 2 ve Süper Hızlı Şarj ibarelerin anca şarj ederken kısa süreliğine görülür ve şarj etme ikon rengi de değişik olur . Tüm bunlar ilk birkaç saniyelik şeylerdir.
Bir sorun yoktur .
Hayırlı olsun.
S22 Ultra işlemcisinden ötürü tam bir belaydı bataryasına kadar etkiliyordu. Son güncellemeler yazılımsal sorunlarla ekranda aklı sıra donanımsaldır diye dayatmaları da tam bir fiyasko! Şahsen bu gelişmeyi de S22 Ultra ve diğer S22 serisi Ana Sayfalarına sadece kaynaktan linki attım amaç polemikten uzak acı bilginin kendisiyle muhatap olunsun belki kişiler değil olgulara odaklanılır diye.
S23 Ultra için de ilerde böyle birşey olur mu bilinmez. Ama işlemcisi sorunsuz ve sorunlu değildir .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X