Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: altiparmak1982 , altiparmak1982 , erdm0216 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30.112
Cevap
610
Favori
1.382.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptım hocam evet biraz daha fark etti annem anlamaz zaten çok paneldir odur budur 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Garantiden tabi ki hallederler. Priz, şarj aleti ve kabloyu kontrol edin yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Soket bozulmuş olabilir.. kesinlikle serviste baktır abi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

Telefonun ağırlığına bende alışamadım. Çok ağır gerçekten. Spigen kılıfla kullanıyorum kılıfta ağır. Bileklerimi ağrıtıyor namussuz. Kışın montun cebine filan koyuluyor ama yazın ne yapacağım bilmiyorum.

Çok sık telefon değiştiren birisi değilim ama yaza doğru değiştireceğim galiba bende. daha hafif taşınabilir bir cihaz olması gerekli benim için.

• switel kullanıcısına yanıt
    Orjinal ekran yani koruyucusuz hali tabiki yok. Normal diğer ekran koruyucuları gibi bence. Yansıma önleme özelliği haliyle gidiyor lakin rahatsız edici bir yansıması söz konusu değil. Test etmek güç. Ben genel olarak memnunum.

• Muyix kullanıcısına yanıt

selamlar hocam yanıt için teşekkürler. ürün linki var mıydı?

• Reason kullanıcısına yanıt
    Hocam S24 ultra da o parlaklıkta yazın sahillerde 40 derecenin üstünde bir hava sıcaklığında kalmıyor ancak yansıtmama özelliği sayesinde güneşin etkisi minimuma iniyor. Yazın net bir şekilde deneyimledim. Telefon cayır cayır yanıyor yazın doğal olarak.

• qTr kullanıcısına yanıt
    Yine de yansıma önleme özelliğini sıfırlamıyordur diye düşünüyorum. Etkisini azaltıyordur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Diyafram açıklığı farkından kaynaklı olabilir hocam düşük ışıkta fark ediyor epey

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Snapdragon ile gelmiş olsa zaten onu alacaktım ben başta

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bir iki defa kapatıp açınca düzeldi. Biraz baktım İnternet'e arada başına gelen varmış böyle haberiniz olsun. Yazılımsal bir hata heralde.

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

bugun aldım ama iptal ettiler. hakem heyetine şikayet edeceğim.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Bence iptal edildiğine dua edin. Dolandırılacaktınız... Artık paketten ne çıkardı bilmiyorum. Kanunun yapılan işlem doğru.

• foxryum kullanıcısına yanıt

hepsiburada üzerinden satın aldım.

hepsiburadadan aldınız ama satıcı hepsiburada değil. işyeri olan herkes hepsiburada, amazon, trendyol vs satış yapabilir. büyük satıcılar harici başka birinden ürün alınacaksa mutlaka yorumları okumak gerekiyor. hepsiburadanın 62bine sattığı cihazı ikinci el olarak bile 50 bine bulamazsınız.

hızlı şarj aç kapa yapınca düzelmişti bende bir keresinde. sonra da olmadı hiç.

• Xiaomi 15 pro ile karşılaştırma

BTeknoyoutube
    Xiaomi 15 PRO TECRÜBELERİM | S24 Ultradan sonraki deneyimlerim
    https://www.youtube.com/watch?si=1kxG4F4eCTZFyM8U&v=EYZThDY2kw0&feature=youtu.be

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı mevcutta diğer apple ürünlerimle de kullanıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum gerçekten.
    iPhone 13 pro gerçekten çok güzel bir telefondu. Öyleki insanın gidip iphone 16 pro filan alası gelmiyor çünkü çok küçük değişiklikler var. S24 ultranın fiyatı gerçekten Türkiye şartları için çok ucuz kalıyor özellikle iPhonelere göre ve gerçekten sevdiğim bir modeldi. Denemek istedim.
    Benim gibi ekosistemi bozup geçince biraz zorlanıyorsun başlarda. Ama kullanıcı arayüzü, yapay zeka özellikleri, bataryası, ekranı gerçekten kullanıcısını tatmin ediyor. Temassız ödeme kullanabiliyorum çok önemli bir konu bence. Google play app store'a göre bariz kötü.Köşeli tasarım biraz yoruyor telefonda büyük. Bunuh dışında Değiştiğim için bir pişmanlığım yok. Android ile aran iyi ise geçebilirsin. Şunu da net söylemem gerekiyor. Ben işim gereği bir sürü güncel telefon kullanıyorum. Tüm modellerin amiral gemilerini. Android ekosistemi içerisinde kendisini farklı gösteren tek arayüz One ui bence. Diğer tüm androidler birbirine benziyor. iPhoneden Samsung dışında başka bir androide geçmek istemem açıkçası.

Hepsiburada üzerinden lakin satıcı hepsiburada değil. Bu ve benzeri satıcılar son dönemlerde bir şekilde bu sistemi de bozmayı başardılar ve bir açıktan faydalanarak asılsız fiyatlar vs veriyorlar. Alım yapınca ya iptal oluyor ya da hic bir şey gelmiyor. Olan alıcıya - size oluyor.. Paranızın peşine düşüyorsunuz.

Hepsiburada diye her şeye koşmayınız bir zahmet efendim. Tekrar yazıyorum Allah kurtarmış.

Piyasada ikinci eli bile 55'den aşağı olmayan bir ürün, nasıl o fiyata satılabilir? Bunları iyi irdelemek lazım, zaman artık 40 kere düşünme zamanı. Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 25 Aralık 2024; 10:24:11 >
  • Bir yıldır ilk defa kasma yaşadım az önce. İnstagramı açtım sonra ana ekrana dönerken 3 saniye bir kasıntı yaşadım. Büyük ihtimal instagram kaynaklı ama şok oldum 😁 dedim noluyo arkadaş

• 
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.