S23U gerçekten çok sorunsuz bir modeldi fakat bu ekran koruyucu ve önceden aşırı fanı olduğum sivri köşelerden dersimi aldım. Apple tarafından Ip16PM geçecektim fakat şuan ki serilerde sürekli farklı ekran modelleri ve dokunmatik sıkıntıları devam ediyor. 25U yuvarlatılmış köşeleri ve düz ekranıyla tam benim beklediğim cihaz. Umarım kumlu topraklı ekranla falan gelmez, çıktıktan bir kaç ay sonra almayı düşünüyorum. Çıkar çıkmaz asla almam fiyatlar başta çok yüksek oluyor sonra hızlı iniş yapıyor malesef. |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1443. sayfa)
-
-
Kumlu görüntü konusunda çok bir geliştirme beklemeyin hocam. İnşallah farkedilebilirliği azaltılır. Ama sanmıyorum. Ben ilk aylarda takıyordum kafama ama şimdi hiç dikkatimi çekmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil hocam. Birçok kanal ne olduğunu bilmeden kaplama olduğunu varsayıp öyle diyor ama yanılıyorlar. Camın katmanları ile ilgili bir olay. Kaplama değil:
-
Merhaba, ne yaptiniz?
Bende s20FE'den geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de bu ekran koruyucudan aldım. Diğerlerine nazaran bariz şekilde parmak izi çok çok daha iyi okuyor. Teşekkürler.
-
One UI 7 beta 2 ye ait son sürüm açık ve koyu mod ikonlarını bırakıyorum dostlar 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekrandaki yansımama özelliğini etkiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu telefonun optik zoomu kaç 3x mi 5 mi?
ben yeni aldım. yurtdışı telefon. kumlanma sorunu görmedim. ekranı eski kullandığım s21'e kıyasla biraz soluk geldi. s21 daha sıcak.
-
3 de var 5 de
Ben artık plus modelini düşünüyorum. 24 ultradan çok memnunum her şeyiyle ama ağırlığına bir türlü alışamadım 230 gram kılıfla birlikte çeyrek kiloyu geçiyor ciddi ağırlık cep telefonu için. Batarya süresi az daha düzgün olsa düz olanı alıp geçeceğim ama batarya da çok önemli. Hatta 24+ snapdragon olsa onu alırdım şimdiye.
Ben 4 yıllık s20fe macerasından sonra s24plus a geçtim, cihaz hem boyut hem de özellik olarak harika. Bilginiz olsun
24+ ile ultrayi takas yapabiliriz hocam
yansıma yapmayan ekran özelliği de iyi değil mi? s24 ve s24+ modellerde bu ekran yok.
-
-
s21 ultradan geçtim üstelik ikisinde de aynı tür kılıf kullandım. s24 ultra s21 ultraya göre elimi bariz daha az yoruyor. s21 ultrada parmaklarım çok ağrıyordu s24 ulra ise bana daha hafif geliyor ve parmakalrım hiç yorulmuyor.
-
onu nasıl test edebilirim söyleyebilir misiniz ona göre size cevap vereyeim bende de aynı koruyucu var malum.
-
-
Snapdragon olsaydı demiştim hocam. Ben zaten s24+ almak için çıkmıştım evden ultra ile döndüm. Android olunca snapdragon şart benim için gerek emülatörler gerek bağlantılar için. Başkasına hala tam olarak güvenmiyorum. Yeni s25 düz serisi snapdragon ile gelirse fark olmazsa ve köşeli tasarımını seven tip ve şekil olarak çok sevdiğim 24 ultraya kıyabilirsem s25 plusa geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 24 Aralık 2024; 14:31:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X