Hayır kılıf takılıyken hic zorluk yaşamıyorum. Güç tuşu diğer tuşla aynı seviyede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hayır kılıf takılıyken hic zorluk yaşamıyorum. Güç tuşu diğer tuşla aynı seviyede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Aralık 2024; 16:59:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Birkaç önemli kişi veya kurumla temas kurmuştur Türkiye dahil. Normalde Hakkı bu kadar hızlı yükselemezdi. Youtube ta eski olması düz mantıkla bir faktör ama o değildir. |
Hayırlı olsun. Pitaka hangi model ne kadara aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakkı efendinin anlatımlarını şahsen bende çok sevmiyorum ama bir şekilde adam buralarda.. çok maziye gittiğimde biz ondan önce bu iphonları vs abd den her sene getiriyor kullanıyorduk. inceleme ve video işine girsek sanırım bizde paraya para demezdik :)) neyse |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 23 Aralık 2024; 17:45:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bendeki çok hafif bir farkla biraz aşağıda güç tuşuna basmıyormuş hissiyatı veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 23 Aralık 2024; 22:30:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba fiyat nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada saatin şarj durumunu nasıl gösteriyor? Saatin samsung mu olması gerekli? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam telefon biraz ısındımı düzelir gibi duruyor. Nasıl oldu şimdi ? |