Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tunen , episilon , Turgut Buğra XQSFZ Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
30.451
Cevap
601
Favori
1.401.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır kılıf takılıyken hic zorluk yaşamıyorum. Güç tuşu diğer tuşla aynı seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muyix kullanıcısına yanıt
    Kılıf soigen rugged var bende de aynı pitaka geliyor bugün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Köşeli tasarım yok yuvarlatılmış köşeler olacak. Görselleri bile sızdı zaten. Çerçevedeki bombe gitmiş.

O kamera tuşu dediği şeyde çok yüksek ihtimal ABD cihazlarındaki Anten bölümü.

Bu Shiftdelete'ten çıkan kimseden teknolojik konuda bir şey dinlememek lazım.

Tasarım az değişmiş diye eleştiriyor da şimdi lansman olsun harika diye Hakkı ve bu videolar çeker sponsorluk için. Sonra biraz zaman geçince tekrar iPhone övmeye başlarlar hiç şaşmaz. Tasarımsal açıdan Apple'da yıllardır aynı ama her sene öve öve bitiremiyorlar.

Cidden Hakkı nasıl bu seviyelere gelebildi inanamıyorum hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Aralık 2024; 16:59:38 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Birkaç önemli kişi veya kurumla temas kurmuştur Türkiye dahil. Normalde Hakkı bu kadar hızlı yükselemezdi. Youtube ta eski olması düz mantıkla bir faktör ama o değildir.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Pitaka hangi model ne kadara aldınız?

Hakkı efendinin anlatımlarını şahsen bende çok sevmiyorum ama bir şekilde adam buralarda.. çok maziye gittiğimde biz ondan önce bu iphonları vs abd den her sene getiriyor kullanıyorduk. inceleme ve video işine girsek sanırım bizde paraya para demezdik :)) neyse

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. baktım sıkıntı yok... kurumda bi uygulamada test kullanıcısıyım da telden.. cihaz güvenli değil giremezsiniz diye uyarı verdi.. IT ile görüştüm cihaz root ve imei klon ise uyarıyı verir dedi.. root değil.. imei ile ilgili bir sıkıntı olur ha diye bi bakayım dedim.. bu arqda cihazı aç kapa yapınca düzeldi :) klasik Türk işi... :)

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler...

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, çok sağolun.

Video görselinde sağdaki çocuğun tepkisine bir bakın zaten kurumdaki ciddiyeti anlarsınız 😁

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Teknoloji şirketi çalışanlarının bir cihazı beğenmeleri farklı olmuş demeleri beni bağlamaz.. anlamıyorlar senin benim kadar bile... o sebeple kendi kararını ver.. indirimlerde 58-62 bandında güvenilir satıcılardan alınabildi yaz döneminden bu yana.. artar azalır yeniden indirim olur bilinmez.. s24 ultra en geç şubatta elinde olur.. ama piyasada indirimlere gelmesi belki marta da sarkabilir.. o sebeple 65 civarı ve şimdi eski cihaz mı alayım yoksa bekleyip 85 civarına en yeni en tepe cihazı mı alayım diye bir karar vermek lazım.. s24 ultra güzel cihaz ama iyi kötü memnuniyetleri kadar şikayetleri de bol.. yani s23 ultra gibi tartışmaları minimumda değil.. s25 ultranın daha olgun bir cihaz olacağına inanıyorum yine kusurları olacak olsa da.. ihtiyaç acil değilse az daha para koy kenara.. bekle gör ona göre karar ver.. telefon fiyatları uçar kaçar bilemem.. bekleyeceksen paranı dolara koy olası şoklardan minimumda etkilenirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 23 Aralık 2024; 17:45:18 >

Bugün eğitime giden teknoloji market sorumluları da sizinle ayni şeyi söylediler. S25ultra yuvarlatılmış hatlarla geliyor dediler. S24 ultradaki boyut şikayeti problemi çözülmüş dediler. Ve işlemci elite işlemci olarak gelecek dediler. Beklemeye değer görünüyor bence

• osamanos kullanıcısına yanıt

Bendeki çok hafif bir farkla biraz aşağıda güç tuşuna basmıyormuş hissiyatı veriyor

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Valla şu GSM Sektöründe çalışıp cihazları daha çıkmadan kullananları kıskanıyorum😀

• 5x ile çekildi.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• Ekran koruyucu, telefonun ekranının yansıma özelliğini etkiliyor mu? Yoksa ekran koruyucuyla da işe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 23 Aralık 2024; 22:30:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba fiyat nedir

• nighty kullanıcısına yanıt

Burada saatin şarj durumunu nasıl gösteriyor? Saatin samsung mu olması gerekli?

• nighty kullanıcısına yanıt

Hocam telefon biraz ısındımı düzelir gibi duruyor. Nasıl oldu şimdi ?

• 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.