Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: medemin , Bohp , Bohp , tghyffa Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
29.634
Cevap
609
Favori
1.354.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung telefon ile macbook bilgisayar arasındaki bağlantıyı kolay yapabilen var mıdır acaba. Daha önce hand shaker diye bir uygulama vardı. Şuan sanırım yeni android sürümünden dolayı desteklemiyor. Bunu kolay bir şekilde yapabilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Diğer bir sorunumda telefona kopyaladığım fotoğrafları instagramdan açtığım alfabetik sıraya göre değil karışık olarak görünüyor. Sanırım toplu kopyalama aşamasında karıştırıyor. bu sorun ile karşılaşan ve çözebilen varmıdır. Teşekkürler

• onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar kameramda lens koruyucu takılı bu kılıfı alsam uyum sağlar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bohp kullanıcısına yanıt
    Arkası boş kılıflarada problem olmuyor ama kamera çapı kadar olan kılıflarda (bazılarında sığmıyor) bilginiz olsun.

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt
    Şuan spigenin bu modelini kullanıyorum dediğiniz gibi kamera kısmı açık.Benks'in karbon kılıfları hoşuma gidiyor fakat 2800 lira civarı bir fiyatı var, bu fiyata değeceğini düşünmüyorum.Alternatif uygun fiyatlı bir kılıf arayışına girdim.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• srdrdmrl kullanıcısına yanıt
    Neden ki?
    Mesela, iphone’da, Google Fotograflari yukleyip, fotograflarin hepsini google fotograflara senkronize ettiğikten sonra,
    Samsung’a cihaza google fotograflar ile aktarmak daha kolay degil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyler s24 ultra telefona kulaklık alcam . pubg oynarken ses geriden geliyor bunun için oneri varmı typ c kablolu almak mantıklımı yoksa buds 3 pro cözermı bu isi

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Düşünmeden alın derim

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Telefonun hafızasındaki fotoğrafları googula yedekler ama Apple'ın uygulamasında yedeklenmiş fotoğraflar ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Lens koruyucu nereden aldınız çok şık duruyor

Spigenin liqud air modelini kullanıyorum. Telefonu kalınlaştırmıyor ama koruma seviyesi düşük ince olduğu için. Lensler etrafında hafif bir boşluk var sanırım lens koruma için ama denemedim. Bir de wiwu kılıf var. Biraz daha kalınlaştirıyor. İki kılıfında fotoğrafları ve deneyimlerimi bu konuda paylaştım. https://forum.donanimhaber.com/samsung-s24-ultra-kilif-incelemelerim--160317767

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Appleda galeri yekpare çalışır. Yedeklese bile galeride ne varsa o vardır.

Güzel bir konu olmuş teşekkür ederim.Herkes kullandığı kılıfı paylaşarak ekleme yapsa çok faydalı bir konu olur.

Paylaştığınız Spigen Liquid Air Matte s21 telefonumda kullanıyordum.Şuan için araştırdığımda 1600 lira gibi bir fiyatı indirime girerse tekrar değerlendireceğim.

Ben üç gündür takip esiyorum piyasayı ve teknoloji marketleri hiç 60k gibi fiyat görmedim,

• Telefona ekran koruyucu takmıştım yansıtma yapıyor diye geri çıkardım çıkardıktan sonra sanki eski mat özelliğini yitirmiş gibi geldi yada banamı öyle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 30 Aralık 2024; 7:0:12 >
  • ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt

3 takiple olmaz. Kasımda indirimlerinde 54e kadar düştü

52 k yada düşmüştü ama güvenli satıcı değil

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Veri ve internet güvenliği ile ilgili bir eğitimdeydim.. yaklaşık 150 kişi vardı.. eğitmen sordu kaç kişinin telefonunda lisanslı antivirüs uygulaması var diye.. benle bereber koca salonda 3 kişi çıktı.. applecı bir abla söz aldı iphonelarda kullanmamıza gerek yok dedi... anlayamadım.

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu üstündeki mat kaplamayı söktü diyeceğim ama o kadar da kolay çıkacağını sanmıyorum.

• Onları saymıyorum. Onları saysam 49a da düştü. Güvenilir satıcıda 54-56 gibi yanlış hatırlamıyorsam düştü.

Yüksek ihtimalle uymaz. Lens koruyucular genelde hızla bozuluyor ve görüntüyü kötüleştiriyor zaten. Bence çıkarıp atın devamlı telefon düşüren birisi değilseniz.

• 
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.