Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.642
Cevap
609
Favori
1.355.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android için virüs yok şuan için hocam, linux tabanlı işletim sistemlerinde zararlı yazılım çalışmaz. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme kapalı ise cihazınıza hiçbir şey olmaz. İlk sayfadaki yönergeleri izleyin, şuanki sürümünüz uygun ise direk kurulum yapabilirsiniz. Değil ise dönüşüm gerekiyor, daha önce yaptığınız işlemler değil ise bekleseniz daha iyi olur. 1-2 aya kararlı hali yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Ocak 2025; 21:13:24 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Benim zaten iki sim dr açıktı 1 aylık cihaz elimde ki cihaz ancak kapanmadığı halde sıfırlanması da iyi bir durum bizler için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem095 kullanıcısına yanıt
    Mcdodo markası gayet kalitelidir. Kendi içerisinde de kalite kalite ürünleri olabilir tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt

Bende hala açılmadı (s24u) beklemeye devam, teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.

Sim yerini değiştim, mobil ayar sıfırladım, yeniden başlattım vs durum aynı.

Ha sim yerini değişsem bile aynı imei'ye bağlandığı için değişiklik olmuyor orası ayrı. Aslında işimize yarayan bir şey. Yanlışlıkla simi farklı yere taksak boş yere 4 ay başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

mcdodo oldukça iyi bir marka hocam

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam simi değişip durmayın her sim ayrı imei demek sizin ikiside kapandiysa muhtemelen ikiside beraber açılacaktır Vodafone kullanan tanıdıkların hepsi açık şebeke şebeke gidiyor olabilir numaratik sıra olabilir veya once kapanan once açılıyor olabilir sim tepsisi değişip durmak ikisininde yeniden süresini başlatma yapabilir sim1 de sabit kalıp ara ara cihazı uçak moduna alıp geri kapatabilirsiniz

• Benim ve eşimin telefonu da henüz açılmadı.

Umarım fazla uzamaz

• egemenism E kullanıcısına yanıt
    Hangi hatları kullanıyorsunuz acaba Turkcell Vodafone veya Türk Telekom

Turkcell kullanıyorum. Benimkide halen kapalı...

• imtr kullanıcısına yanıt
    5 tane Vodafone kullanıcısı açık olduğunu bildirdi 2 Türk Telekom kapalı 1 Turkcell kapalı tesadüf olabilir tabi ama Şu anda Vodafone erken açılmış gibi bir izlenim oldu

• tango4280 T kullanıcısına yanıt

Açık zaten. Ama görünmüyor. İlla görünmesi için yukarıdaki toplu iğneye basıp sabitlemek mi gerekiyor? Unuttum sonradan sabitleyemedim

• Bu arada s25U da kararsız kalanlar varsa benim gibi, Google pixel 9Pro tüm serilerine server kayıt gelmiş 😁 uygun baya.

Turkcell ve Turk Telekom

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

sim yerini değiştirirsen imei değişir.

• egemenism E kullanıcısına yanıt
    Vodafone hatların açıldığını diğerlerinin beklediğini düşünüyorum

• Demekki her sene yılbaşında Türkiye'ye tatile gelseler yurtdışından, 2.sene telefonu kullanamaz turistler. Onlar gittikten sonra açılır telefon

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Pixel serisine server kayıt yani imei illegal yasadışı değiştirmek başlı başına saçmadır. Yoktur demiyorum olmayabilir de olabilir de ama o haldekilere custom rom filan yüklemek istesen imei uçar. Root lu halde zaten imei illegal değiştirmek mümkündür . Kim öyle birşey iddia etmişse yalandır sazan avlıyorlardır. LİNKİ BELGE MİSALİ TEYİDİ VAR MIDIR ?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam elinin altında Google var , yapay zeka ile İngilizce,Rusça araştırma yaparsanız ulaşabilirsiniz detaylara :)

Böyle bir durum söz konusu, Mevcut var , ve Pixel 9 serisi başlıkları açılmaya başlayınca ciddiyetini görürsünüz 😂

nasıl ki Samsung da server açık bırakılıp, işlem oluyorsa Google da aynısını yapmış , muhtemelen pazarda pay kapmak adına, çünkü Google pixel 10 serisi ile beraber işlemcilerini TSMC yaptıracak , yavaş yavaş piyasada bir şekilde yer edinmek istemesi normal, reklamın iyisi kötüsü olmaz 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 2 Ocak 2025; 12:13:30 >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

Direk kaynak verin. IMEI değiştirme varsa da root veya custom rom da zaten o server uçuyor! Bari bunları da bildirseler. Pixel lerde böyle bir olay olduğunu server kayıt yapıldığını bugün burada öğrendim ama dediğim gibi yasadışı ve kesin sorunlar çıkaracaktır.

Ayrıca IMEI aıl cihaz ibraz etme kararı da uygulanabilir yani paralar boşa gidebilir.

• Başkasının kayıtlı cihazı yine bir başka cihaza da yapabilir ve mağduriyette artar. Genel de bu işi yapanlar kendi imei leriyle yapıyor lakin bu işi yapanlar sizin verdiğiniz imei de başkalarına kullandırabilir yani satabilir ... Bence yasa dışı riskli işlerdir.

• 
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.