Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eyuunal , beneficial Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.195
Cevap
610
Favori
1.386.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle olacanı bilsem xiaomi 14 ultra alırdım 🦄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    herkesi ters köşe yaptılar xiaomi cpid olayı geçen sene başında çıksaydı s24 ultra bu kadar satmazdı tabi yurtdışı cihazlar için konuşuyorum.. xiaomi 14 ultra kamera kiti hediyeli şuanda bedava rakiplerine kıyasla üstelik cpid fiyatı 75 usd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

telefonun sim hafızası var hocam. aynı kartı sim1'den sim2'ye alınca gene aynı imei'yi veriyor. konu içinde bu sebeple ilk 4 ayını doldurunca başlarda ikinci imei'ye geçiremeyen çok olmuştu. ayarlardan hakkında kısmına gelince hangi sim hangi imei üzerinde gösteriyor. bu sebeple zaten ilk 4 ay dolunca aynı sim'i öbür imei'ye geçirmek için boş bir sim'i (veya esim'i) süresi dolan imei'ye geçirdikten sonra kullandığınız hattı öbür imei'ye tanıtıyorsunuz. her cihazda böyle mi bilmiyorum ancak s24u'ların hepsi böyle diye biliyorum.

ben yine de garanti olsun diye sim1 ve imei1'de bekliyorum.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler. Sim kartı diğer slota takınca hat gelmemesinin nedeni buymuş demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

Hocam sim kart hangi imeiden çalışıyor nasıl bakabiliriz. Ben bulamadım.

Ayarlar / Telefon Hakkında

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Kılıf olarak spigenin liquid air modelini önerebilirim. Cihazı hic kalınlaştırmıyor. Ama koruma düzeyi biraz zayıf. Forumda konu açtım. Kullandığım iki kılıfı detaylı fotoğrafları paylaştım. https://forum.donanimhaber.com/samsung-s24-ultra-kilif-incelemelerim--160317767

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımı karıştırıyor.

Üstteki arkadaşın da söylediği gibi önce ayarlara girip ardından telefon hakkındaya gelin orada mevcut hocam.

Sırasıyla sim1 imei1 sim2 imei2 bilgileri yazar.

Hattınız sim1de ise sim1 imei1 aynı başlık altında oluyor. Sonra aynı hattı sim2ye takarsanız sim2 imei1 aynı başlık altında oluyor. Imei2 için de aynı durum geçerli.

Sim kartın imeisini değişmek için kendi siminize ek 1 fiziksel 1 de esim takın cihaza (fake olabilir). Kullandığınız sim imei1'e kayıtlıydı diyelim. Ayarlardan bakın imei1'de hangi sim aktif. Sonra o simi gerçek sim kartınız ile değiştirin.

Ben şu an riske girmemek adına değiştirme yapmıyorum. Zaten sene başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 3 Ocak 2025; 0:21:40 >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Koşa koşa s24 ultra ararsınız ben size diyim. Orta segmentin bi tık üzeri pixel dediğiniz cihazlar. Üst seviye cihaz bırakılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 3 Ocak 2025; 0:47:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixel 9 serisi işlemcinin verimliliğinde geride kalıyor. Hem çok ısınıyor hem çok batarya tüketiyor, yoksa çok iyi cihazlar

S24 Ultra kullanan adamı şu haliyle pişman eder, zaten kamera harici bir artısıda olmaz

Sonraki seride işlemci olayını çözerlerse piyasayı sallar ama

• Pixel boş saf android. Samsung yazılımda daha iyi. Androidi yapan google ama samsung üstüne yaptığı yazılımla geliştiriyor. Samsungun uygulamalarını daha çok seviyorum.

• Beyler Beta 3 ne zaman ? Bilgisi olan var mı ?

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Pazartesi günü gelir büyük ihtimalle.

• Merhaba; ekranda işaretli ikonu nasıl kaldırabilirim? Kalem ayarlarını kurcalarken oldu. Düzeltemedim. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Benim de bu sabah açıldı, şebeke Turkcell

• Pluripotent P kullanıcısına yanıt

AOD'deyken o simgeye basılı tutun hocam açılacak yeri kapatın daha sonrasında.

• AFX26 kullanıcısına yanıt
    Aod modunda kalemle basılı tuttum. Yeni not ekranı açıldı. Sağ üstte notu ekrana sabitle kısmını iptal ettim. Çözüldü. Teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba. Konu açacaktım ama ilk önce buraya yazmak istedim. 6 aydır iPhone 15 Pro Max kullanmaktayım. Özellikle açık kaynaklı telefon istediğimden kaynaklı bir kaç gündür elim S24 Ultra’ya gidip geliyor.

iPhone 15 Pro Max’den S24 Ultra’ya geçmek sizce mantıklı mı ? Üzerine çok da para vermek istemiyorum yalan yok. Satıp S24 Ultra’ya geçeyim diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MücahitÖrde YR8O5 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun yıllar ios kullanıp Androide geçen birisi olarak yazayım Android kesinlikle bir ios değil ama eskisi gibi donan kasilan veya hatalar barındıran bir sistemde değil artik. Cihazı özellik ve kalitesine gelirsek s24ultra iPhone ürünlerine mekanik ve ürün kalitesi olarak hayli fark atmış durumda ios stabilligi saymazsak Android ve s24ultra 2 beden üstün derim.

• 
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.