Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yahyademirci , Muyix Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.723
Cevap
609
Favori
1.361.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba; good lock uygulamasını yükledim. Bazı ikonları kaldırdım. Güzel oldu. Rahatsız etme ikonunu kaldıramadım. Seçeneklerde yoktu. Teşekkürler Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 5 Ocak 2025; 13:46:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy watch ın en zayıf karnı ölçümleri. Bununla ilgili bilimsel testler var YouTube dan inceleyebilirsiniz. Onun harici Apple watch, Galaxy Watch dan çok daha iyi. Şu son gelen watch 7 ve Ultra fena değil ama onlarda halen yeterli seviyede değil. Muhtemelen FE tarzı giriş bir Apple watch kullandınız. Bir apple watch ultra deneyimleyin, sonra konuşalım.

Bu arada bende de Galaxy Watch 7 var. Eski serilere göre çok daha iyi ve akıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios'ta rahatsız etme modunda seçtiğimiz kişiler haricinde gelen aramaları reddediyor. Android'te ise; rahatsız etme modunda gelen aramayı sessize alıyor, reddetmiyor. Bununla ilgili program var mı? Numarayı engelle seçeneği var. Gün içerisinde 4-5 saat bu özelliği kullanacağız. Bu nedenle, tek tek numara engelleme ile uğraşmak mümkün değil.

• Pluripotent P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Haklısınız baktım ben de bulamadım aklımda yanlış kalmış demek. Kesin onu da yok etmenin bir formülü vardır. Ben de genelde rahatsız etme modunda kullanmayı seviyorum telefonu.

• Arkadaşlar imei kullanım hakkı yenilenen arkadaşlar imei sorgulaması yaptı mı.
    Cihaz KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI olarak görünmüyor değil mi yenilenince

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Evet e devlette görünen kısımda değişiklik olmuyor o sistem yasal kayıt yapılana kadar o şekilde kalıyor

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben de 6 classic'ten ultraya geçtim hocam 1 hafta oldu. Hakikaten dedikleri kadar fark var bu ultranın. Çok seri. Apple watch gibi neredeyse. Hiç takılmıyor. 25 bin vermek istemedim ilk başta ama sonra 9 taksitle alınca yapıştırdım. Pişman etmedi çok şükür. Classic 6 da duruyor satmadım şimdilik.

• Saat konusunda ne Apple, ne Samsung, şimdiye kadar kullandığım en iyi akıllı saat açık ara Garmin Fenix 8.

• warrer kullanıcısına yanıt
    Zaten onlarla kıyaslamıyor kimse hocam. Kıyaslanmaz da bence.

• Yorumsuz, diyalogsuz güzel bir karşılaştırma videosu olmuş.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!DILSANA TECHyoutube
    Samsung One UI 6.0 vs One UI 7.0 Comparison | Android 15
    https://www.youtube.com/watch?si=TByOn4f_Xgq9oQmW&v=rRTUUSwI38g&feature=youtu.be
  • Belki bilmeyen, geç farkeden olur diye söyledim üstad. :)

• KinZhull kullanıcısına yanıt

Peki sistemin açıldığı nasıl anlaşılıyor, mesaj mı geliyor btkden. Ben uçak moduyla hattı açtım da.

• salih028 kullanıcısına yanıt
    Uçak moduyla dediğiniz olay sim kartınızın sinyal almasını sağlamak adına yapılan bir yöntem imei açılması olayı tamamen btk nin operatörlere veri yollayıp işlemesini takip etmesiyle alakalı bir durum hattınıza hizmet vermeye başladılar ise 1 hafta içinde size 120 gün süreniz olduğunu söyleyen ilk mesaj gelecektir. Bu 2 imei içinde geçerli olacak.

İmei açıldığına dair bir bilgilendirme yok e devlet üzerinden baktığınız imei sorgulama ekranıda değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 6 Ocak 2025; 7:20:39 >
  • Fırsatçı mediamarkt zammı yapıştırmış 🇹🇷hemen oysaki vatan bilgisayar da fiyat 68 bin hala
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Stokları azalmıştır muhtemelen. Çok oynuyor böyle yerlerde. 25 serisi 24 fiyatlarını düşürmeyecek gibi görünüyor zaten

• erditepe kullanıcısına yanıt

Kasım indirimlerindede bu fiyata çektiler Kasım indirimleri başlayınca 57 bine sattılar sonra 68 bin oldu Kasım indirimleri bitince s25 serisi tanııtılınca indirime girme ihtimali var mı acaba şubat 15 gibi almayı düşünüyorum da

• erditepe kullanıcısına yanıt

Birde vatan ve teknosa da aynı fiyata hepsiburada satıcı hepsiburada resmi satıcısı 68 bin stokları azaldığı için mi bu fiyat yapmaları normal pek anlamam ama

• S24 ULTRA Beta 3 geldi: @smart1978

http://fota-secure-dn.ospserver.net/firmware/EUX/SM-S928B/nspx/d751496bc8ff4db4ba90c95badbef4e8.bin?px-time=67b083c6&px-hash=c213ff83728d2e76599ad30d14afefe7&px-wid=5176103-WSA250106120837&px-wctime=2025-01-06%2012:08:37&px-cc=EUX&px-mn=SM-S928B&px-aid=EUX&px-nb=UGtezEZ854jbmFcvWGxLEA==&px-rmtime=2025-01-06%2012:09:37

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    stok durumu ile alakalı değil hocam kasım ayındaki kur ile şuanda ki aynı değil bir daha o rakamlara dönmesi şuanda zor görünüyor daha da artabilir siz indirim beklerken.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    1500 liralık kılıfı mediamarkt 200 liraya satabilmişse heran herşey olabilir

• 
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.