< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1466. sayfa)
-
-
One UI 7, ayrı bir hızlı paneli sevenler için kullanışlı yeni bir seçenek sunuyor
One UI 7 ile Samsung, bildirim gölgesini ve hızlı paneli büyük ölçüde yeniden tasarladı. En büyük değişikliklerden biri, hızlı paneli bildirim gölgesinden ayırma seçeneğidir.
Hızlı panel ayrıldığında, bildirim panelini açıp ekranın sağ kenarından sola kaydırarak erişilebilir. Hızlı paneli herhangi bir uygulamadan doğrudan açmak için ekranın sağ üst köşesinden aşağı kaydırabilirsiniz.
Ancak hızlı panele erişmek için ekranın sağ kenarından veya sağ üst köşesinden içeri kaydırmak herkes için uygun değil ve Samsung bunu fark etmiş gibi görünüyor.
Galaxy S24 serisi için üçüncü One UI 7 beta ürün yazılımında, bildirim panelinde sağa kaydırarak veya ekranın sol üst köşesinden içeri kaydırarak hızlı paneli erişilebilir olacak şekilde ayarlamanıza olanak tanıyan yeni bir seçenek var. Aşağıdaki kısa videoda nasıl çalıştığını görebilirsiniz.
Bu seçenek sol tarafta Hızlı panel olarak adlandırılır ve etkinleştirmek için hızlı paneli açın, düzenleme moduna geçmek için kalem simgesine basın ve sol üstteki Panel ayarları düğmesine dokunun.
sammobileOne UI 7 gets useful new option for those who like a separate quick panelhttps://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-7-quick-panel-left-side-settingBildirimi sol taraftan kaydirmak ile farkli sagdan kaydirmak ile daha farkli secenekler sunmasindan bahsediliyor.
-
Garmin fenix 8, garmin descent mk3i ve watch 7 sahibiyim. Garmin kendi içindeki modellerle bile kıyaslanamayacak bir marka. Bambaşka bir seviye. Diğer akıllı saatlerle kıyas kabul etmez. Yanlış karşılaştırma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran goruntusu alabilir miyiz ?
Gozden kacan detaylar daha saglikli cozume goturebilir.
Fiziksel kablonun cikmasindan tutun islem esnasinda surucu guncellemesinden kaynakli kesintiler de olabilir.
Belki de usb port sorunludur fiziksel veya yazilimsal bile olabilir. Farkli usb portu girisinden bakilmalidir.
Kendiniz de bir mantikla elemelerle sorunu netlestirebilirsiniz ihtimalleri azaltabilirsiniz. USB baglantisi MTP modunda telefona rastgele birsey atabiliyor musunuz ( atilani da telefondan acabiliyor musunuz ? ) ?
Daha once baska bir pc den usb hata ayiklama yapilmissa gelistirici ayarlarindan "usb hata ayiklama yetkilerini kaldir`" uygulanmalidir .
Ilk sayfamizdaki bahsedilen "Otomatik engelleyici " beta dosyasi atilip islem bitene kadar gecici kapatilmis midir ?
Dogru Beta dosyasini indirip dogru siraa yapiyor musunuz ?
Liste sirf bu bahsettikleriniz uzerinden daha da cogaltmak mumkundur ... Gorselleri yollarsaniz anlamli olacaktir.
-
Bende S24 ultra aldım. Hadi bakalım hayırlısı inşallah köşeli tasarım pişman etmez. Gülü seven dikenine katlanır artık çünkü bütün karizmayı köşeler katıyor.
S25 ultrada köşeyi traşlamışlar cihazın güzelliği azalmış. Umarım S24 ile arasında çok fark yoktur.
-
Gorseli silin seri numaraniz R5 ile basliyan kisim gorunmekte: IMEI nize kadar detay verir.
Telefon ile Bilgisayar donanimsal ve yazilimsal saglikli bir kopru kurulmus ve adb den ersimi yapilmis. Hersey hazirmis.
O komutun calistirildigi klasorde update.zip dosyasi da olmalidir. Ya da ilk sayfamizda var sistem geneline yuklenirse herhangi bir klasorden de adb fastboot komutlari calistirilabilir.
adb sideload ( .zip dosyasinin oldugu yolu buraya atin ) : Yani misal C surucusunde Serkan adli klasor olsun ve update.zip icinde de olsun. O halde soyle yapmalisiniz :
adb sideload C:\Serkan\update.zip
Bu sefer islem basarili olacaktir.
Ek bilgi Turkce karakterler olmasin ve indirilen .zip dosyalari ismi uzun bile olsa yuklemede sorun olmaz yeterki Turkce karakterler olmasin klasorde dahil Turkce karakter olmasin.
-
Bilmeyen arkadaşlara bir fikir olması açısından bu şekilde yazdım :)
-
Ben de yükledim beta 3 ü ama kilit ekranında pil widgeti sürekli 100 gösteriyor, alt kısımda kamera ve fener simgeleri gözükmüyor. Görebildigim buglar bunlar ama hız olarak geçişler daha da iyileşmiş.
Hocam teşekkür ederim..update.zip dosyasını bilgisayarda masa üstüne çıkardım bu sefer oldu şu an beta3 yüklü yalnız bu sefer baya uzun sürdü yükleme 45 dakika kadar sizde de öylemi oldu bilmiyorum neyse tekrar teşekkürler..
Rica ederim.
USB 3.0 destekli bir PC veya portta kullanmamissiniz yuksek ihtimalle. Ya da PC de usb 3.0 dir ama data kablonuz usb 2.0 li type-c bile olabilir.
45 dakika surmuyor. Yillardir Beta ya gecerim hic 45 dk veya civari surmedi .
Bilgisayarda hangi portlar usb 3.0 ve data kablonuz da usb 3.0 li mi bilinmelidir.
Surenin uzamasi belki de SSD yerine hdd hard diskten ama eski bir pc de 5400 rpm ve bircok bileseni dusuk bir pc den de bu surec uzun surebilir.
Bende genelde 1-2 dakika suruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 7 Ocak 2025; 8:13:22 > -
Görünüm olarak köşeli tasarım daha premium ve cihazı ayrı tutuyor bu bir gerçek ama cihaz ağır ve büyük olduğu için özellikle keskin köşeli kılıflarda insanı bezdiriyor. Avuç içinde hep batma ve ağrı yapıyor.
S25U dizayn olarak geri gitmiş gibi görünse de ergonomik olarak kesinlikle tercihim olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. 3 ocakta hattımı takmıştım. bugün 7 ocak sabah mesaj geldi.
-
-
Yeni yüklediğiniz uygulama yapıyor olabilir ya da oto güncelleme ve senkronizasyon yapıyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar son güncellemeden sonra nfc mobil temassız ödeme yapacağım zaman manyetik çipi okutun hatası veriyor pos cihazında sizde de benzer bir sorun var mı?
bu hatayı ben de alıyorum. A15 betadayım diye oluyor sanmıştım. nfc ayarlarını sıfırladım, mobil bankacılıktan temassız ödemeyi kapatıp açtım düzelmedi. @smart1978 buna bakabilir misin siizde durumlar nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 8 Ocak 2025; 9:34:59 > -
Bende aynı şekilde nfc aç kapa yaptım banka uygulamasından ayrınca başka uygulamalardan da denedim hatta temassız normal şekilde hata veren kartla alışveriş yaptım ancak düzelmedi sorun nedir acaba bilen varsa aydınlatırsa güzel olur. Eğer güncellemeden dolayı ise güncellemeyle düzelecek demektir ki bu iyi bişey ancak bende one ui 6.1 yüklü peki sizde?
Temassız nfc ile ödeme beta da hiç kullanmadım. Sorun yaratan banka ve uygulaması nedir ?
Yüksek ihtimalle Playstore daki sertifika olmayışı sebebi de Beta da olmak olabilir.
Bankaların kendi uygulamalarında girmede işlem yapmada bir sorun yok.
İlk fırsatımda deneyeceğim de . Bakalım bende de tekrarlanabiliyor mu ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X