Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1467. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kivircikgitarist
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.203
Cevap
610
Favori
1.387.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 14651466146714681469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben de nfc'yi kullanamadım. Ödeme yapamıyorum. One UI 6.1 en son sürüm. Nfc ile ilgili mesaj yazılınca aklıma geldi, sormak istedim. (Banka vakıfbank) Nerede yanlış yapıyorum; çözemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pluripotent P kullanıcısına yanıt

sorunun kaynağı belirsiz ama kesin olan şey sorun android sürümü ile alakalı değil çünkü bende a15 sizlerde a14 var ve aynı sorunu yaşıyoruz. beta 2 de başladı bu sorun ve beta 3 de devam ediyor bende. ama ilginç olan beta 2 ye ilk geçtiğimde çalışıyordu ne olduysa yeni yıla girmemiz ile oldu çünkü 1 ocaktan beri bu hatayı almaya başladım eminim sizlerde de aynıdır. bir de ben ziraat ie yaşadım siz vakıfbank ile yaşamışsınız.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

benim playstore sertifikalı banka da ziraat ama beta ile alakası yok ne olduysa 1 ocak 2025 den sonra oldu çözemedim.

• Ben ziraat ve yapı kredi ile yaşadım bu nfc sorununu

saate işbank, telefonda yapıkredi ile ödeme yapıyorum sorunsuz. nfc ayarlarınızda bankanız seçili mi. bankadan da açtınız mı ayarları

• saltukc kullanıcısına yanıt
    Kart troy mu master mi Visa mı troyda temassız çalışmıyor iş bankası

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Benimki ilk Beta 1 de de sertifikalı idi sonra Beta2 de sertifika uçtu hem de kirli yüklemeyle yani format atmadan sanki telefona güncelleme alıyormuş gibi devam edeyim dedim ...

Rastgele sertifikalar korunuyor veya sonradan iptal oluyor.

Sizdeki sertifika kozmetiksel olarak iptal edilmiş ama şeklen sertifikalı diyebilir . Tam Format atarsanız sertifika gider. Sertifikayı Google veriyor Samsung'a . Şuan Beta olduğu için olmayan şey esasında kırıntılarla alakalı bir görsel sertifikalılık halidir. Bazı uygulamalar belli ki Beta olduğunu başka yerlerden anlamış olsa gerek sorun yaratıyor.

• tango4280 T kullanıcısına yanıt

acıkcası kuveytte troy var cogu yerde gecmıyor kapattıracagım ben hocam. işbank master, yapıkredi visa benım

Qnb Finansbank ile de denedim, olmadı. Geçen hafta mağazada görevli arkadaş yardımcı olmak istedi. Birkaç yere baktı, yapamadı. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

bankanıza girip oradan da kartı nfc ye acıyor musunuz hocam. bu ayaları açmak yetmiyor bankadan da kartı mobil alışverişe açmak lazım.

• Arkadaşlar merhaba beta yüklemeye çalışıyorum. İlk sayfadaki linkler çalışmıyor galiba. Bilginiz var mı? Bir de şöyle soru sorsam, ben şimdi beta yükledikten sonra samsung resmi olarak 7.0 sürümüne geçtiğinde beta programından geçiş otomatik mi olacak yoksa o gün geldiğinde yine bilgisayar üzerinden mi yeni sürümü yükleyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnk -- 8 Ocak 2025; 14:24:57 >
    Hepsi açık. Nfc parçası mı aksamı mı her ne ise o bozuk diye düşünmeye başladım. Bu kadar zor olmamalı.

nfc parçası bozuk değil başka bir sebebi olmalı benim de birden çalışmamaya başladı.

• Tavsiye ettiginiz parmak izini bozmayan ve ekrani kaplayan koruyucu var mi arkadaslar

• thehawk kullanıcısına yanıt

ESR markayı öneririm. Amazondan alabilirsiniz, yurtdışından geliyor. Ekranı tamamen kaplıyor, parmak izi okuyucusunda da sorun yok. 1.8 metre yükseklikten sert zemine düşüşte ekranı korudu, tek çizik olmadan atlattım.

• Pil göstergesinde tasarım değişiklikleri.
    • Daha iyi kullanılabilirlik için hızlı panel değişiklikleri.
    • Biraz yeniden tasarlanmış Galaxy AI simgesi.
    • Şimdi Çubuğu ayarlarında geçici değişiklikler.
    • Yeniden tasarlanan Ana Ekran ayarları menüsü. Artık özelleştirme seçeneklerine doğru bir adım daha azaldı.
    • Yeni parmak izi kilitleme ve kilit açma sesleri.

Beta 3 te resmi olarak bahsedilmeyen yenilik ve değişikliklerdir.

• Selamlar elimde Kanada'dan getirttiğim SM-928W model kodlu s24 ultra var, bunun server vs kayıt durumu var mıdır ve cihaz türkçe seçili olmasına rağmen yarı tr yarı eng şeklinde, kalıcı şekilde düzeltme şansımız var mıdır?

Qnb finansbank uygulamasina girin. Kart işlemleri- kart ayarlarina girin. Mobil temassiz ödeme Nfc özelliğini açın.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Kart ayarlarında nfc açık. Telefon işleri ile uğraşan biri var. Nfc sorunundan bahsettim. Getir bana yaparız, ödemeyi de nfc ile hallederiz diyor. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• Hazır NFC ile ödeme muhabbeti dönerken bende bir sıkıntımı dile getireyim belki yardımcı olan çıkabilir:)

Google Pay ile ödeme yapıyorum. Telefonu cebimden çıkarıp yüz tanıma ile kilidi açtığımda ödeme yapmıyor kilitleyip parmak iziyle telefonu açınca ödeme yapıyor. Bu nasıl bir saçmalık :) Bunun ayarı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14651466146714681469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.