Abi ne olay ettin şu güncelleme işlerini ya gelir elbet bekle acelen ne? Telefonun mu bozuk şuan ki yazılımı ile sorun ne de taktın bu kadar. Erken gelse ne olur gelmese ne olur? |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1486. sayfa)
-
-
o zaten a15 beta kullanıyor, beta da olsa a15 sonuçta. ama sanırım demek istediği samsung un bu sene özelinde güncelleme anlamında geride kalması.
-
Kalsın abi ne olur yani geldiğinde yükleriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence de acelesi yok ben de a15 betadayım zaten. s25 serisi geldikten sonra yazılım güncelleme olayı eskisi gibi olur zaten.
-
Valla hiç araştırmıyorum da bakmıyorum da güncelleme yazılarına vs. cihaza bildirim gelir ordan detaylıca okur öğrenirim neler değişeceğini sonra günceller yorumlarım.
Yüklü good lock ordan hangisini kurmam lazım?
-
Clock face olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenlik güncellemeleri sürdürülebilir vermiyor. Güvenlik önemlidir. Şahsen Beta dayım Ocak güncellemesindeyim. Mesele kendim için değil herkes için hatta benim gibi Beta 3 te olanlar hariç herkes için...
Samsung aylık güncellemeleri vermek zorunda.
Aksatmama kalite anlayışını gösterir. Kalite sadece ekranı kasası kalemi güçlü donanımlı olması IP68 li olmasından ibaret değildir.
Erkeni bırak vaktinde gelse şükret... Gelirse güvenli olur güven olur . İtibarlı olur . Tercih edilen olur...
-
Ha şu an son model S24 Ultra'm güvensiz yani. Satıyorum akşama.
Samsung un kötü zihniyeti aynı. S25 serisi de düzenli ve ayın ilk günleri güncelleme vermeyecek. Sorun modellerde değil Samsung güncelleme politikaları.
7 yıl güncelleme desteği veriyor artık rahatlar 7 yıla ne zaman neyi verecekler keyfi kendilerine kalmış... Şimdiden görüyoruz . Önceki modellerde de vahimdi ...
Durum bu .
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeutaLLethaL
45w adaptör arayışındayım paraya kıyıp ep-t4511x orijinal şarj aletini mi almalıyım yoksa spigen alıp geçeyim mi? Samsung 1799 liraya geliyor spigen 390 liraya arada uçurum var ama spigen cızırtı yapıyor diye yorumlar gördüm diğerleri de kablo bir yerden adaptör bir yerden toplama gibi duruyor. Orijinale o kadar verilir mi emin olamıyorum.45 watt orjinali çok pahalı spigen de alabilirsiniz ama illa orjinal olsun diyorsanız 25wattlık sarj aleti ile 45wattlik sarj aleti şarj süresi açısından 8-10 dakika ancak farkediyormuş ki ben gerek görmedim. Elimde olan orjinal 25 watt cihazları kullanıyorum. Yedekte olması açısından yeni nesil 25 wattlik cihazı Trendyol kendi satıcı indirimle 388 liraya almıştım. Orjinal olması açısından büyük satıcılardan almakta fayda var. Amazonda şimdiki fiyatı 549 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
45W ve 25W Orijinal şarj aletleri arasında 8-10 dakika fark var arkadaşlar. Daha evvelden Note 10+ kullanırken incelemesini yapmıştım. Fikir vermesi açısından bakabilirsiniz. Orijinal 45W şarj aletine o kadar para vermeye kesinlikle gerek yok. Onun yerine Anker ya da Ugreen'in şarj aletlerini alın. Aynı işlevi görüyor.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-10-note-10-ana-konu--139490419-280#143598669
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 21 Ocak 2025; 21:19:47 > -
Senin diğer hesabı banlattim bi hesap daha ac onda da kendini ov millete hakaret etmeye devam et 👍
0-100 şarjda kayda değer fark yok haklısınız o senaryoda kesinlikle 25w yeterli hatta batarya sağlığı için 25w tercih edilmeli bence ama benim gün içinde 15-20dk'lık şarjlara ihtiyacım oluyor çoğu zaman onun için 45w almak istedim orijinalini aldım uzun kablo da büyük nimetmiş pişman olmadım.
İphone da kayıtlı parolaları nasıl bu telefona aktarabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
İphone da kayıtlı parolaları nasıl bu telefona aktarabilirim?Tek seferde pratik bir şekilde aktarmak mümkün değil. Apple zaten kapalı bir sistem. Tek tek uygulamalara giriş yaparak veya samsung pass'a giriş yaparak kaydedebilirsiniz.
arkadaşlar, s23u cihazımda cihazın pin kodu hatalı girildiği için cihazı açamıyorum.
sürekli çok sayıda deneme yapıldı diyor.
her denemede x2 dk bekleme süresi veriyor.en son 30 dk verdi geçti,
puk mu istiyor bu anlamadım.ekranda hala pin yazıyor,
doğru pin kodu da girsem açamadım cihazı,
var mı başına gelen, nedir karın ağrısı anlamadım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 21 Ocak 2025; 22:5:57 > -
Cihazın ekran kilidi mi? Yoksa sim kartın pin kodu mu??
Ben de bir keresinde doğru girdiğime o kadar emindim ki.. ama telefon açılmıyordu.. meğersem 4 haneli otomatik açılmayı şifre değiştirince 6 haneli otomatik açılma yapmışım.. Allahım her seferinde süre uzuyor.. en son hatırladım aynı şifrenin altı hanelisini yapmıştım tekrarla diye de açıldı..
Cihaz ekran pini ise hatırlamıyorsan serviste sıfırlıyorlarmış.. verilerin gider ama...
sim pini ise 3 denemeden sonra puk kodu istiyor zaten...
s25 ile yan yana gördüm YouTube da s25 6,90 inç ekran olduğu hâlde ekran görüntü kısmı daha küçük bu nasıl oluyor anlamadım gitti bu inç ölçü işini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X