Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Limones , tunen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.614
Cevap
599
Favori
1.409.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim en az 3-5 ay bekleyip yeni foldu görmek lazım. Dahili spen olursa var ya tadından yenmez. Varsın o zaman bataryayı 4800 yapsınlar ama kalemi dahil etsinler. Direk alırız 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Kalem olursa düşünebilirm... az da katlı haldeki ekranı genişletsinler ya..

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Ön ekranı yıldan yıla güzelleştiriyorlar. Ben fold7'de daha optimum bir ekran olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var ki asıl kalemli kullanılacak alan açıldığındaki büyük ekran. Öndeki ekran günlük kullanım için her türlü yeterli diye düşünüyorum. Ben bu yıl kalemin dahil edileceğini bekliyorum. Bakalım görelim heyecanlanalım. Ama kesin bir şey var ki 25 ultrayı gram düşünmüyorum.

• One UI 7 gelmiyor mu bize artık ya. Tanıtım da yapıldı

• pasa king P kullanıcısına yanıt

köşeler yuvarlatıldı. yan kenarlar biraz daha düzleşti. cihaz 14gram hafifledi. sim slotunu çıkarma deliği diğer tarafa alınmış :) 3nm snapdragon 8 elite for galaxy işlemci, geniş açı kamerası 50mp olmuş. kamera lensleri konumları aynı olmakla birlikte lens çerçeveleri biraz daha farklı.

edit:ekran corning gorilla armor 2 ekran gelmiş. s pen alt çerçevede çıkıntı oluşturmayacak şekilde duruyor daha şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 22 Ocak 2025; 23:32:36 >
    Zamsungdan çoook büyük inovasyon bekliyorsun ben abi :) :)

Tekrar hep beraber hoşgeldik o zaman :) One UI 7 gelince zaten bambaşka bir telefon olacak. Kaldıramayacağı bir eklenti de mevcut değil. Fold serisi için beklemedeyim :)

Sanırım öyle 😁 ama ne yapalım umut fakirin ekmeği. Ama bu aralar Samsung tam bir FAKIR

FakFakır hem de ;) ama onunla aşk yaşayacak çok az müşteri bulacak sanki?? :)

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Buralar zaten bizim.. :) yeni gelmedik.. geri geldik :)

S25 ultrayı b.klamıyorum yanlış anlaşılmasın.. ufak tefek eksiklikleri var.. gelişim dişe dokunur değil.. fiyat iyi olsaydı kesin geçerdim ;)

O fakırın bodysi olmayacağım tencere bağladım cüzdanıma 😁

Yine kesin konuşma da.. sonra ben sipariş verdim gençler deyiverirsin :(

Bu kadar lafın üstüne zaten imkansız 😁

Senin benim işimiz belli olmaz :) :)

• mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Gecen yil da aynisi oldu diye hatirliyorum s24u konusunda. Cunku benim cihaz yurt disiydi, denemistim. Basta kabul ediyor gibi cikmisti millete, ben denedigimde kabul etmemisti. Yani Sonradan duzelttiler bu hatayız
    Hatirlayan yok mu bu olayi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 23 Ocak 2025; 0:11:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Fold 7'nin Fold SE gibi olacağını söylüyorlar. Yani ön ekran çok ideal bir boyuta gelecek. Üstüne ana kamera S24 Ultra gibi olacak diyorlardı. Cidden güzel bir cihaz olabilir ama bunlar o telefonu bu gidişle 130.000 TL'ye falan satarlar.

• Abiler güncelleme ile ilgili bir gelişme var mı?

• Server olursa 1 yıl daha garantiledi s24 ultram.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160527257

Valla işimiz belli olmaz dedik olmadı.. son anda adaya veda ettik...

Arkadaşlar s24 ultrayı satacağım yeni cihazı teslim aldıktan sonra..

Kısmetse hayatımıza s25 ultra 512 gece siyahı ile devam edeceğiz...

• %15 KAMU İNDİRİMİNDEN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ

1. Öncelikle bir samsung account hesabını sahibi olmalısınız. Hesabınız kendi adınız ve mail adresiniz ile olabilir. Kamu mailinin başkasının adına olması indirimi etkilemez. Bu hesabınızda teslimat adresi fatura adresi, kart bilgisi, kişisel iletişim bilgileri gibi alanları doldurmanız faydanızadır, kamu mağazasında satın alma ve ödeme işlerinizi hızlandırır. Bu hesabınıza hali hazırda bir eğitim maili tanımlanmışsa yeni bir account açıp kamu mailini oraya yeni hesaba tanıtmalısınız. Yoksa kamu mailinizi kabul etmeyebilir.

2. Web tarayıcıdan samsung account hesabınıza giriş yaptıktan sonra kampanyalar bölümünden kamuyu bulun.. shop uygulamasından bulamadım ben çıkmıyor sanki. İlk önce öğrenci, iş ortağı, kamu birlikte çıkıyor.. kamu sekmesine alın.. orada epostanızı doğrulayın adımı var. Kendinizin veya tanıdığınızın geçerli kamu adresini girin ve doğrula deyin.. geçerli adresse kaydınız alınmıştır der ve girdiğiniz kamu adresine bir bağlantı gönderir. Bu bağlantı link 30 dakikalığına geçerlidir.. sonra kendi kendini geçersiz kılar süresi dolduğu için.. o sebeple mağazaya giriş yapmak için elinizi biraz çabuk tutun. Kabul görmeyen bir mailse zaten geçersiz diyor. Şimdiye kadar @icisleri.gov.tr; @sağlık.gov.tr ; @egm.gov.tr ; ford otosan ve ziraatbank mail adresleri ile indirim sağlandığını teyit ettik. Ben de kamu çalışanıyım ancak benim bakanlık mailimi kabul etmedi.. sanki belli başlı meslek grupları gibi.. diğer uygun mailleri öğrendikçe eklerim..

3. Doğrulamaya verdiğiniz mail adresini kontrol edin. Samsungdan gelen mailde bir bağlantı adresi var. O bağlantıya tıkladığınızda kamu mağazsına yönlendirilirsiniz ve account hesabınınızdaki adınız görünür. Yani doğrulama yaptığınız mail adresi ile işiniz kalmaz. Tabi ilgili kamu maili sizinse onunla da samsung account hesabı açmış olabilirsiniz ama zorunluluk değil.

4. Satın almak istediğiniz ürünü bulun.. fiyatlar zaten %15 indirimli görünür. Tüm ürünler bu mağazada olmayabilir. Samsung ultra 512 gb için 512 fiyatı normal 92 üzerinden indirimli görünür. Sepete atınca bir de 256 gb fiyatına ineceği için sepet adımlarında ayrıca indirim uygulanacaktır. Telefonun rengini kapasitesini seçtiğiniz bölümde 3 aylık samsung care sigortasını eklemeyi unutmayın. Arada şeffaf kılıfı %50 indirimle 550 liraya ekleyin. Yine ödeme adımında sepette kod girin var. Orada da lansman ön kayıt kodunu girin tag ve ikili şarjı da ücretsiz eklesin. Hepsinin toplamı 512 gb takas yok seçeneği ile 71,5a geliyor. Takasla iki katı hafıza birleşmez burada da. Telefon sigorta kılıf tag ve şarj. S24 plusa da bakmıştım onda iki katı olmadığı için 64 lük cihaz 54 bine geliyor. S24 düze bakmadım ama shop fiyatlarını 0,85 ile çarparsanız indirimle kaça gelir hesaplayabilirsiniz. Takas desteği olduğu durumlarda takas tutarlarını ve cihazlarınızı sistemin kaça aldığını ayrıca hesaplatmalısınız tabi. Ama samsung easycep ile çalışıyor. Bu süreçte takasa eascepe telefon verilmez bence. Samsung zaten operasyonel değil, bir de takas girince işler karışıyor. Bir de eascep ile alış verişinize ben karışmam diyor samsung. O sebeple telefonun tam tutarını çekiyor. Sonra siz eğerki yatırırsa easycepten alıyorsunuz paranızı. Ben tavsiye etmem.

5. Satın almayı ödemelerle tamamlayın. Yukarıdaki adımda takasa girmek veya iki katı hafızadan yararlanmak size kalmış. Ben takasa vermedim fiyat böyle daha iyi gibi geldi. Cihazı bireysel satacağım. Siparişinize ilişkin onay maili alacaksınız. Onay mailinizde mağazaya siparişe git diye buton var.. ona tıklayarak ara ara mağazaya uğrayabilir, siparişinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Shop siparişleriniz burada görünmez. Buradaki siparişleriniz de samsung shop uygulamanızda görünmez.

Umarım faydalı olmuştur. Yatırım, al, sat, tut tavsiyesi değildir. ;)

Keyifli alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 23 Ocak 2025; 12:30:7 >

• 
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.