bu nfc sorununu ben de ara ara yaşadım hatta ziraat hiç olmuyordu sonra bankayı garanti seçtim şimdi sorunsuz oluyor anlamadım. |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1509. sayfa)
-
-
@kozgel Benim telefon ikide bir garanti uygulamasi sık sık çöküyor diye uyarı veriyor uygulama sorunlu diyor. Sizde de öyle uyarı varmı ? Tekrar yükledim ama nafile. Başka sorun gördüğü uygulama yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır garati uygulaması sorunsuz çalışıyor bende. başka bir şey uygulamanın çökmesine neden oluyor ama onu bulmak mesele.
-
Şimdi aradılar servisten.. direk teknisyen şefi arkadaş aradı..
Değişim İade talebim merkezden zaten reddedilmiş.. imkansıza yakındı bu talep farkındaydım ama denedim.
Telefona yazılım atınca açılmış.. bugün müsaade edin testlere devam edeyim dedi.. şu an sorun görünmüyormuş.. adaptör/pil gibi bir hata kaydı varmış sistemde ilk incelediğinde.. Farklı orjinal olmayan adaptör kullanıyor muydunuz diye sordu en önce..
1 - 1,5 aydır farklı bir 5A kablo kullanıyordum orjinal kablom bozulunca. Spigen adaptör kablo set olarak almıştım sadece kablosunu kullanıyordum ara ara.. aman dedi sakın orjinalden başka birşey kullanma, iyi marka diye birşey yoktur dedi. Samsung kullan mutlaka dedi..
Şimdi inceleme sonrası durum netleşecek.. bence geçici bir durumdu.. anakartta vs bişi olsa bize görünür yazılımsal testlerde mutlaka aklınızda soru işareti olmasın dedi.. ama yine de tedbiren parlaklık artışı full şarj bekleme arama vs kapsamlı test yapmak istedi içim rahat olsun diye.. ama şu an zaten bir sorun yok dedi..
Bakalım yarın öğlen inşallah sorunsuz teslim alacağım...
Cihazın açılmaması ve tamir görmemesi iyi birşey.. bi de sorunsuz cihaz olduğu servis tarafından tescillenmiş olacak.. bu durumda heyecanla S25 Ultra siparişimi beklemeye devam edeceğim inşallah :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende sorun olmadığını düşünüyordum. Benimde başıma gelip açılmıştı kendisi malum. Sonra bende kendim format atip yeniden kurmuştum bir daha tekrar etmedi.
Ben aldığımdan beri hiç farklı şarj kullanmadım, hep Samsung çok gerekmedikçe de yavaş şarj.
Gecmis olsun size tekrardan.
Çok teşekkür ederim.. inşallah kapsamlı nihai testlerde de bişi çıkmaz :)
demek ki dediğim gibi batarya kaynaklı. yani kablo neden olduysa bile batarya bir şekilde kendini korumaya alıyor olmalı. onlar muhtemelen orijinal kabloyla şarj edip çalıştırdılar. bu şekilde çözülmesi iyi olmuş ana kart değişse sıkıntı olurdu gerçekten.
-
Muhtemelen cihaz kendini ya korumaya alıyor ya da sapıttığı için hataya düşüyor.. nihai durum yarın netleşir.. gititğimde teknisyenle görüşürüm tüm detaylar için.. cihazın açılmaması iyi oldu.. test edilmiş cihazı gönül rahatlığı ile satarım artık..
yazılım attılar ya bilgilerin gitti di mi öyleyse kötü olmuştur ya. bu arada kablo adaptörü bana hediye edersin artık telefonun açılması şerefine
-
Çok sağolasın abi... ben de zaten asla kullanmıyordum ama işte bu seferlik böyle oldu...
Bilgiler gitti canım.. o benim ayrı mallığım oldu.. ha bügün ha yarın derken.. ama artık bulut yedekleme üyeliklerine bakacağım ücretli....
Google fotoğraflar 15 gb ücretsiz... Ücretli paketleri de çok uygun.
-
Sanırım bunu alırım ücretli olanı kullanışlı ise..
Arkadaşlar Tukcell Lifebox da uygun bir bakın derim
Arkadaşlar media mark + hizmetlerden ömür boyu ekran koruyucu alan varmı varsa nasıl iyimi
Değişim konusunda arıza çıkarmıyorlarmış ama anladığım kadarıyla her seferinde her yerde farklı farklı en ucuz en dandik koruyucuları takıp geçiyorlar.. bence gerek yok ama memnun olan varsa tecrübelerini aktarır tabi.. bi de ürün şu an yok elimizde cevabı ile de karşılaşabilirisiniz bayilerde..
google one üyesiyim 3 yıldır ve sadece 9.90 tl ödüyorum aylık üstelik yıllık paketini alınca 99.90tl ye geliyor.
-
Bunu alsak 512 almaya da gerek yok o zaman. RAM zaten 12
-
Google One al abi. Bak şuan yedek telefondayim bütün fotolarımı görüyorum. 2TB yıllık 500 lira para değil. Kesin bazı kartlarda 100 lira geri ödeme falan da vardır arasan bulursun.
Aslında önceden yapıyordum da anlık senkronizasyon açıktı ya.. her çektiğimi atarken yavaşlatıyordu süreci.. ama günlük yedekleme gibi birşey açıp varsa gereksiz foto video falan silip kalabalık yapmadan yedekleme işini hallederim.. aslında gittim fiziki hard disk aldım daha önce.. her zaman yedeklerim dedim.. ama bu telefonda niyeyse basiretim bağlandı yedekleme yapmadım bugün yarın derken...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X