Selam ekran koruyucu taktiktan sonra tekrar parmaginizi tanitmaniz gerekiyor. Eger hala sorun cikariyorsa, tekrar tekrar parmak izlerini silip tanitin. Ben öyle çözdüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Nisan 2025; 1:57:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi ! (1610. sayfa)

-
-
Anker ve spigen 45 watt spp2 yani samsung hizli sarj2 destekleyen modeller hepsiburada ve amazonda ara ara indirime giriyor takip edin .
-
Hayırlı olsun.
Ekran koruyucu spigen kullandım ara ara parmak izinde sorun çıkartıyordu.
3-4 gün önce spigeni söküp buff ekran koruyucu taktım. Çok memnunum. Parmak izi şuana kadar hiç sorun çıkarmadı.Ekran dokunma hissiyatıda çok iyi
Şarj aleti konusundada kesinlikle orjinalden şaşmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eyuunalKahreden haber geliyor
Edge çıkış tarihi ertelenmiş bizlik bir şey yok.
-
Samsung flowquote:
Orijinalden alıntı: mate123
Arkadaşlar iyi geceler. Bilgisayara veri aktarımı için iki cihazada smart swich yükledim cihazlar birbirini görmüyor başka bir yöntem varmı tavsiye edebileceğiniz ?
S25 deki tüm özellikler s24 serisine gelecek yazmış tarunvats ...gelmezse şaşırdım zaten. Hadi bakalım nasıl bir deneyim bizi bekliyor göreceğiz...
Now brief hariç her şey geliyormuş o da gereksiz zaten iyi oldu çok beklettiler herkesi. Bakalım TR için ne kadar beklememiz gerekecek 7 nisan sonrası.
-
Oda gelebilir gibi görünüyor. S24 sonrası s23 e kırpmadan verdiler. Şimdi de s24lere aynısını yapmalı.
Defalarca ertelendi ... En az 6 ay geç kalındı ... Artık duyarsızlık oluştu. Yine ertelense gülecek halde insanlar tepki yerine . Umursamaz oldu çıksa bile ... Tadı tuzu kalmadı. Güncelleme bir kalite anlayışıdır bunu sağlatmıyorlarsa kalitesiz sınıfındadır. Samsung bu gecikmelerden ötürü toplu dava cihaz alanlar hatta satanlar da dahil kullandıkları için para cezası ödemeliler ...
-
One UI 8 zamanında gelir umarım işin kötü yanı ömrü bu kadar kısa olacak One UI 7 için fazla mesai yaptılar.
Zamanı dediğimiz erkenden olsa gerek. Malum Google KASIM da başladı Android 16 ya ... Mayısta Final sürümü çıkar . Samsıung illa Final sürümden başlar! Aslında internal yapıları Android 16 Beta 3 ile Final API leriyle başlayabilir hem de esaslı manada . Gönül isterki Beta yı yaza girmeden başlanması ...
-
Bence başlar ve fold 7 one uı 8 ile gelebilir yazın android 16 çıkarsa.
Onlar Android 16 ile gelmeyi hak ediyor. Bunu başarırsa Samsung sükse yapar .
-
Samsung yine bir beta bilmem kaç ile finali bu ay da erteleyecek gibi geliyor. Hoş Apple kanadında da 15 pro öncesinde sadece sürüm numarası değişiyor. Sırf animasyonlar biraz daha iyi dendiği için küçük bir heyecan var o kadarquote:
Orijinalden alıntı: smart1978Defalarca ertelendi ... En az 6 ay geç kalındı ... Artık duyarsızlık oluştu. Yine ertelense gülecek halde insanlar tepki yerine . Umursamaz oldu çıksa bile ... Tadı tuzu kalmadı. Güncelleme bir kalite anlayışıdır bunu sağlatmıyorlarsa kalitesiz sınıfındadır. Samsung bu gecikmelerden ötürü toplu dava cihaz alanlar hatta satanlar da dahil kullandıkları için para cezası ödemeliler ...
Bence en geç Nisan ortasi gelecek..
quote:
Orijinalden alıntı: Shumensko81
Bence en geç Nisan ortasi gelecek..Umarım öyle olur daha da gecikmez.
-
One UI 8 yazın gelmez. Öyle bir beklentiye girmeyin. Fold ve Flip serisi One UI 7.1 falan olur
Ara sürüm beklentisi yok.
-
Merhabalar
Samsung EP-T4510X şarj adaptörü ve kablosu bulunuyor Vatan faturalı 45w
Ben telefonu sattığım için elimde kaldı kutusu vs duruyor kablo hiç kullanılmadı ihtiyacı olan birisine çok uygun rakamdan yardımcı olabilirim. Özelden yazabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X