Bence Now Bar gibi sorunlardan ötürü birçok özellik kapatılması yani internal testlerle çözmeye biz Beta son kullanıcılarına bırakmak istememelerine benzer şekilde Now brief te aynı kaderi paylaşıyor olabilir . Yani Final Stabil ONE UI 7 de hepsi aktifleşecektir bunu Now Bar için Samsung resmi olarak yazılı ifade etmişti oradan çıkarım yaptım. Galaxy S25 Now Brief feature may come to S24 series after all https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s24-one-ui-7-now-brief-hiddenMehmet KAYA (@MEMETCAN88) on X https://x.com/MEMETCAN88/status/1906770062435889446< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 1 Nisan 2025; 7:54:37 > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi ! (1609. sayfa)

-
-
Kahreden haber geliyor
-
Haziran olabilir 🎃quote:
Orijinalden alıntı: eyuunalKahreden haber geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz one uı7 yi atladık seneye uı8 vereceğiz desinler da onlarda da rahatlasın bizde. İşi bilmesek gerçekten güncelleme yayınlamanın arayüz tasarlanmanın çok zor olduğunu zannedeceğiz.
Exynos S26 serisinde geri dönüyor! Onun haberidir. Başka da olmaz ...
-
Onu X de herkes biliyor artık. Haber değeri kalmadı.
-
Rica ederim ne demek 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bekle bakalım ne diyecek.
Exynos tan da bahsederse şaşırmam. Herkesin tahmin edeceği bazı bilgileri de kendisi aylar sonrasında da ilk bilgiymiş gibi de paylaşmışlığı vardır.
-
Bence one ui 7 için haziran diyecekquote:
Orijinalden alıntı: smart1978Bence bekle bakalım ne diyecek.
Exynos tan da bahsederse şaşırmam. Herkesin tahmin edeceği bazı bilgileri de kendisi aylar sonrasında da ilk bilgiymiş gibi de paylaşmışlığı vardır.
O adamı kaale almayın. Temmuz 2024 gibi S24U için büyük kamera güncellemesi gelecek deyip durdu durdu fos çıktı.
-
Şaka bir yana ertelenmesin artık hocamquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunchO adamı kaale almayın. Temmuz 2024 gibi S24U için büyük kamera güncellemesi gelecek deyip durdu durdu fos çıktı.
S25 Edge ile Fold7 Flip7 ile yoğunlaşmışlarsa olabilir .
Ağzımızı hayra açalım ... .... :)
-
Acelesi etmesinler aralıkta versinler one ui 7 yi zaten ne kaldiki
Arkadaşlar iyi geceler. Bilgisayara veri aktarımı için iki cihazada smart swich yükledim cihazlar birbirini görmüyor başka bir yöntem varmı tavsiye edebileceğiniz ?
Sürücü yüklemeyi denediniz mi bilgisayara
2 tarafı type c kablolarda bazı bilgisayarlar görmüyor usb kablo varsa onunla deneyin onun dışında telefondan izin ver demeniz gerekiyor sadece.
-
Yurtdışına çıkıcağım için bazı programları kullanmak için vpn yüklemem lazım. Bana sıkıntısız bir vpn uygulaması önericek varmı. Birde ayarlarda bir vpn ayarı var bu nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 1 Nisan 2025; 23:45:10 >
Kamera güncellemesi gelmez gelse bile Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi olur çünkü 3 senelik lens zaten olup olabilecek maximumunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
24 ultra ile aranıza katıldım.
Ama telefoncuda ekran korucuyu nano (cam değil) taktırdım, fakat parmak izi çalışmıyor (hassasiyet açık)
Önerdiğiniz bir ekran koruyucu varmı parmak izinde sorun çıkartmayan
ve şarj cihazı önerisi alabilirmiyim?
-
Hoş geldiniz hayırlı olsun. Cam koruyucu alirken 9h sertlik seviyesinde olanlari tercih ederseniz parmak izi okuyucu sorun cikarmaz adaptör olarak bilinmedik markalardan uzak durun bilindik markalarin ekonomik modelleri işinizi görür orjinal adaptor 2metre kablo ile geliyor ben aldim memnunum amazondan yurt disi tedarikciden aldim cam koruyucuda aynı şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X