Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi ! (1607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fastottoman , Emre.ekin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.187
Cevap
584
Favori
1.509.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gcam apksini nereden indirdiniz 25 de de acaba çalışır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nick0tin kullanıcısına yanıt

Samsung tarafindan satilanda kamera kismi acik kaliyor.

Samsung ekran koruyucu kullanirken parmak izi sorunu yasamiyorsunuz.

Spiegende parmak izim kurudugunda veya nemsiz kaldiginda sorun yasiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 29 Mart 2025; 1:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı telefonun fiyatını iyce düşürüyorlar

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Cam filmi alirken sertlik kısmına bakin 9h seviyesinde sorun yaşamazsınız ben amazondan amfilm marka 9h sertlik seviyesinde olani aldim kolay uygulama arka kamera koruyucu vs vs vardi icinde su anda satista yok ama parmak izinde asla sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Cam filmi alirken sertlik kısmına bakin 9h seviyesinde sorun yaşamazsınız ben amazondan amfilm marka 9h sertlik seviyesinde olani aldim kolay uygulama arka kamera koruyucu vs vs vardi icinde su anda satista yok ama parmak izinde asla sorun yaşamadım
    Aynısını ben de kullanıyorum fakat kısa süre içinde kenarlardan hava almaya başladı

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben spigen kilifla kullaniyorum 3 ayi gecti hic bir kalkma hava vs yaşamadım hocam

• Merhaba

Konumuz için S24 Ultra hakkında detayli uzun yorumlarınız varsa buyrun konumuza bekleriz.

1. Sayfaya detayli uzun yorum ss'i eklenmesini isterseniz eğer yazacağınız yoruma etkiletleyin beni konumuzun 1. Sayfasına isminiz gözükecek şekilde eklerim.

Konumuz;

https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531

İyi forumlar

• Dostlar yd s24ultranın piyasası nedir 5aylık bir tanesine teklif attım 21bin sonra letgodan bakayım dedim 18-23bin arasında sıfır ürünler var bayada sıfıra yakın ürün ilanıda ama çok yüksek yd ilanlarda var az mı verdim çok mu verdim anlamadım bu cihazın ederini sadece samsungda mı böyle fiyatlar.

• Beyler toplu sms gönderemiyorum. Hata veriyor aşağıdaki gibi. Vodafone kullanıyorum. Ayar mı yapmak gerekiyor? Nasıl toplu sms gönderebilirim?
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi !

• Arkadaşlar iyi akşamlar video çekimi esnasında fotoğraf cekim butonu çıkmıyor normalde vardı ayarları sifirlayinca butonu kayboldu nasil geri getirebilirim?

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ya benim cihazda öyle... Eşimde s23 fe var onda hiç birşey yok. Onun malzeme daha ucuz ama gram sıkıntı yok.

• yunushanilce Y kullanıcısına yanıt

Kamera>ayarlar>gelişmiş video seçenekleri>HDR10+ videolar ayarını kapatınız hocam.

• tghyffa T kullanıcısına yanıt

Members hesabın ban mı yedi yoksa sen mi sildin ? :D

• Mazzini M kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara sorunsuz sıfır gibi cihaz bulmaz imkansız.

• Mazzini M kullanıcısına yanıt
    18/23 bin arası olanlar dolandırıcı üyelik tarihlerine bakın Mart 2025 dir :)

0 fiyatları minimum 30 binden başlıyor,2.eli siz hesaplayın artık kullanım süresine göre....

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam oldu sayenizde

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi !

Samsung wallet Türkiye kullanıma açılmış sanırım. Samsung pass uygulama güncellemesiyle oluşturabilirsiniz.

• S24 ultrada now brief beta 6 da var. Sistemde gömülü ve gizli. Activity launcher ile buldum ayarlarına da girdim ama çalışmıyor. Sammobile e da bilgi verdim haberini yaptılar belki samsung stabilde inadı bırakıp verir.
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 31 Mart 2025; 22:11:27 >

• demir983 D kullanıcısına yanıt

CSC neresi?

• demir983 D kullanıcısına yanıt

Samsung pass e girdim wallet yok bende. Sizin pass sürümü nedir

• 
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.