Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi ! (1605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.187
Cevap
584
Favori
1.509.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16031604160516061607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Exynos 2600 söylentileri var asıl kıyamet o zaman kopacak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Düz ve plus için bir şey diyemem ama Ultra modelde exynos riskine girmezler. İmkansız.

Ama sizdeki hala buglu animasyona sahip bozuk Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi ! 

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Bu Samsung un yapacağı işi ...Nisan olacak s24 ler hala beta da S25 lerde Beta da bence neymiş arayüz baştan aşağı değişiyormuş sanki Mars a Uzay gemisi yolluyorlar..

Alt tarafi güncelleme ne olacak, telefonun kamerasi kotu dediğin zaman lensi temizlendin mi diyen kitle olduğu surece mustehak. S26 ile neler yapacaklar gorecez :D

• Hiç bir sorunu olmayan 512 gb telefonu s25 ultra ile değişim için sordum mediamarkt a . Sıfır hatalı s24 ultra 512 mor telefonuma 42000 tl teklif etti :)) üstüne 49000 istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 26 Mart 2025; 19:0:25 >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

2. El s24u alip yengeye hediye et daha cok dua alirsin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Onun gözü sıfır s25u da :)

Allah sabir versin:)

• Buarada aynı anda biri s23u değişimi için sordu. Ondanda 50000 tl istemişler s25u için.

Bu parayı vereceğime yd alırım ki öyle yaptım. S21 telefonum vardi onu satmadan yd s24 ultra aldım. Hem telefonum kendimde kalır hem üste para kalır.

• S25 fiyasko çıktı s24 ultraya ondan vermiyorlar yeni sürümü aynı telefonu nasıl pazarlayacak yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Nisanda stabil verilmeye başlanacak. önce korede ve diğer beta ülkelerinde beta kullanıcılarına gelir sonra da 10 nisanda herkese gelir.

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  ONE UI 7 Beta 6 ilk sayfada! MART 6.1 Güncellemesi geldi !

Ben de kaydırmalı navigasyon kullanıyorum. Ekranın alt kısmında şarj girişinin hemen üstüne parmağınızı basılı tutunca google asistan açılıyor. Son betaya geçtim. Onda da hâlâ çalışıyor. Başka bir şeyi mi kastediyorsunuz?

• Kablo arayan varsa %100 memnuniyet garantilidir. Uzun süredir hem 2m hem 1,5 olanını kullanırım. 5A ve super şarj 2.0 destekler.

521, 86TL

• quote:

Orijinalden alıntı: foxryum

Kablo arayan varsa %100 memnuniyet garantilidir. Uzun süredir hem 2m hem 1,5 olanını kullanırım. 5A ve super şarj 2.0 destekler.

521, 86TL

Kullanıyorum. Müthiş derecede memnunum.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt

Evet, o şekilde asistan açılmıyor ki daire içinde arama çıkıyor....

• Bahsettiğim yöntem bu arkadaşlar emektar Note 9umda gösterdim :)

Bahsettiğim bu arkadaşlar. https://quickshare.samsungcloud.com/nwfmfya9vQJq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuunal -- 27 Mart 2025; 23:36:59 >
    Bahsi gecen ekran koselerinden ortaya kaydirinca asistanin devreye girmesi ayarlara baktim bir defa bunu açmıştım ama kapatmayı bulamadim

• 
Sayfa: önceki 16031604160516061607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.