< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda. (5. sayfa)
-
-
Durum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı teknolojiyi çabuk geliştirip hızlı piyasaya sürüyorlar 2 ay önce aldığım son model artık eski kalıyor. Çocukluğumda eve mutfak robotu girdim mi oo oooo teknoloji bizdeydi ya şimdi ...?
-
-
삼성전자 뉴스룸 [Samsung Newsroom]youtubeCES 2024 Samsung Press Conference This film is the sole property of Samsung and its contents are protected by applicable laws and international treaties. You are strictly prohibited from making a copy or modification of, or from rebroadcasting or re-encoding, or re-presenting this presentation / broadcast without prior written permission from Samsung Corporate Communications, except as may be permitted by law. This film is provided for information purposes only, and is intended for personal, non-commercial use. Product specification and service details are subject to change without notice. 1. All designs, features, specifications, technologies and user interfaces represented herein may change without notice. 2. Images and technologies seen here have been adjusted for demonstration / event purposes and may appear differently on the actual devices or services. 3. All data on products herein are based on internal testing and are presented for general consumer understanding only. 4. All images on screen are simulated, except where otherwise noted. 5. Please contact Samsung Corporate Communications with any questions.https://www.youtube.com/watch?v=kwC80iGpbhY&feature=youtu.be
-
Sizce S23 Ultra kılıfları S24 Ultra'ya uyar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yerde okumuştum kameraların büyüklüğü aynı değilmiş. Zaten kenarları da düz olduğu için olmaz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 ultra 512 lik fiyatı ön siparişe özel 256 lık fiyata 70k normal fiyatı 75 k olarak belirlenmiş takas desteği yada kulaklık veya fonksiyonel kılıf hediye. Cihazın ana kamerası sadece 50 mp periskop hariç aynı yapay zeka destekli yüzde 30 gece çekiminde iyileşme var deniyor. Şu an Türkiyede de 50 kullanıcıya verilmiş sözleşme karşılığı. S24 lerin tamamı exynos plus ların 128 leri exynos ultranın tamamı sd işlemcili. Bunlar duyum bakalım nekadarı gerçek olacak.
-
2 ay sonra hepsiburadada amazon'da net 65k olacak eminim.
S23 Ultraları takas desteği ile ne kadara alacaklar peki?
saat hediyesi yok mu bu sene?
-
Duyumlarınız aktardıklarınız doğru gibi .
Samsung kendi online satış sitesinde S23 Ultra : 512 GB modeli 65.999 TL . 256GB olanı da 61.999 TL 1 TB olanı da 70.999 TL
Almayı düşünenlere 512 GB veya 1 TB öneririm.
Değişim Kampanyası ile almaya niyetliyim.
-
Kampanya süreci biter bitmez biraz düşecektir o da verilen cihazların bedeli kadar.
Seçim sonrası Nisan'da Dolar Avro ani yükselecek bir ay sonrasında da fiyatlara zam yapılacaktır. Enflasyon daki artış istikrarı durmayacağı için kısa süreli kampanyalı indirimler hariç şahsen fiyatların düşeceğini sanmıyorum. TL in değersizleşmesi ile olmaz.
-
Hocam normalde bence de dediğiniz gibi olur ama S23 Ultra çıktığında ben aldım dolar 18'di. Neredeyse kasım ayına kadar fiyat aynıydı çoğu yerde 48 bine falan bulunuyordu, o süreçte doların kaç olduğu malum.
Parayı dolarda tutup, telefonu da dışarda satsak kesin çok daha uyguna gelir.
O zamam 23 Ultra 512gb'dan 24 Ultra 512gb'a geçmek istersek 25-30k falan vereceğiz değil mi?
Aşırı fazla ya. S23 Ultra'nın üzerine 20k'dan üzeri bence cidden hak etmiyor.
Bence de fazla . Umarım o meblağlarda olmaz .
-
Samsung alan birinin iphone tarafına geçmesi gerçekten çok maaliyetli.İkinci eli tüm androidlerin yerlerde.Sadece değişim kampanyası ile Samsung almak mantıklı bir nebze.
-
Geçen sene fark kabaca 14 falandı.. bu sene de 2 kat olsa 25-30 arası normal sanki? Enflasyon vs...
Hocam bizim telefonları en azından biraz daha değerinde alsaydı. 512gb S23 Ultrayı biz satsak bence en az 45-48 eder.
Geçen yıl S23 Ultra alanlara saat hediyesi vermişlerdi. Saati alanlar 5.000TL civarına satıp cihazın maliyetini düşürmüşlerdi. Ben S22U ile değişim kampanyası yaparak 12.500TL ye fark ödeyerek almıştım S23U cihazı, tabi o yüzden saat hediyesi vermemişlerdi. Bakalım bu yıl saat hediyesi verilecek mi? Değişim kampanyasında fiyatı bayağı öldürecekler gibi görünüyor, o yüzden hediye verirlerse süper olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 6 Ocak 2024; 23:48:15 > -
Ben s23 ultrayı ilk tanıtıldığında almıştım çiziksiz sorunsuz 1 ay önce 42.500 e sattım. 512gb idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz şu an fold5 geri alım fiyatına göre değerlendiriyoruz ama s24 ultra geri alımda fiyatlar biraz daha yüksek olacaktır.. yani 31e aldığını muhtemelen 33-35 civarı alır.. 35e alsa 6k da takas desteği dese.. 40-41 arasj gitmiş olur cihaz..40a gitse 70e çıksa kabaca 30k'ya hazır olmak lazım.. hediyeleri satsan 2k'ya.. 28e gelir.. çok kabaca... bakalım neler olacak.. ilk lansman anında buralarda hemen hızlı değerlendirmeler yaparız birlikte..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X