< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! (7. sayfa)
-
-
uzun bir süre dahil olmuyor
-
android 14 ile gelen güvenlik özelliğinden kaynaklı, cihazınıza dışarıdan müdahale olmaması için yapılmış. odinle rom da atılmaz bu şekilde iken. İsmi otomatik engelleyici. Ayarlara girin arama kısmına otomatik engelleiyici yazın onu kapatın kodlar çalışır.
-
Açıkçası bunu ben de bekliyorum. Nasıl olsa elimdeki telefon (Note8) takasa girse bile varlığı yokluğu bir. Onu artık emekliliğinde pamuklara sarıp kaldıracağım. 7 yıl hizmet etti.
O sebeple direkt ön-sipariş ile sıfırdan bir alıma gireyim diyorum x2 hafıza ile. Bir de kulaklık verirlerse mis.
-
Teşekkürler. Bu çok önemli bir bilgi/detay ilk sayfamıza ekleyeceğim
-
Rica ederim. Aynen ekleyin lütfen önemli bir detay çünkü.
-
Bilgi için teşekkür ederim. Sorun çözüldü 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rica ederim, format atmanıza da gerek kalmadı.
-
Evet çok iyi oldu 👍
Şimdi 10x Kamera olmayacak mı S24 Ultra'da? En çok kullandığım şeylerden biri buydu.
Yılın bomba cihazı kesinlikle xiomi 14 pro Türkiye'ye nedense hala gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Entegre ve kaliteli S-Pen ve amiral işlemcisi ile S24 Ultra kıyaslamalar dışında kalır ....
S24 lerdeki işlemci ve grafik kartı daha hızlı ....
Bataryası Xiiaomi deki 4880 Mah bataryası ile S24 Plus ve Ultra ın gerisinde !... Özellikle madem Xiaomi daha yüksek çözünürlükte bataryası da onla orantılı 6000 mah filan olmalıydı ...
S24 Ultra ekranı daha sağlam Corning Gorilla Glass Victus 3 ile geliyorken Xiaomi Longjing Glass geliyor. Optik kalitesi de önemli ... Selfie kamerası malum bu camın altında ve ekran kalitesi de önemli ... Kesin Xiaomi üstündür diye bir şeyde yok ..
Xiaomi ekranı düz olsa da cam kısmı 2.D gibi kavisli ve dayanıklılıkta sorun yaratacağı kesindir ...
Selfie kamerası efektif donanımsal 32 Megapiksel değildir çeyreğidir 1/4 ile efektif pikseldedir yani 8 Megapiksel .... Xiaomi cihazları elimden de geçti oradan baya iyi bilirim.
Ekranı 12 bit ama pratikte kalitesi çok düşük 12 bit panel ...
Arka kamera ve flash dahil hepsi devasa cam olması ile kırılmalara karşı risklidir ...
Yuvarlatılmış köşeler Xiaomi de uygulamalarda tam ekran uygulama vs de kırpılmış olacaktır ... Mantıklı değildir ...
S24 Ultra da 32-bit/384kHz ses kalitesi ile çıtayı yükseltmiştir ...
Xiaomi 14 Pro Global sürümü halen yok ondandır. Mevcut olanlar Çin modelleri
Hızlı sarjda cesur olması pratiksel olarak tek artısıdır ...
-
10x olacak ama optik değil hybrit zoom şeklinde olacak yani yazılımsal. Bu arada ben 10x zoomun s24 ultrada s23 ultradan daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
Bu kesin mi? Bazıları reddit'e 3x kalkacak yazılımsal olacak, 5x ve 10x Kamera ile olacak demiş.
10x şuan çok iyi çalışıyor ben kalksın istemezdim.
200 MP, f/1.7, 24mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS
50 MP, (periscope telephoto), PDAF, OIS, 5x optical zoom
10 MP, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, Dual Pixel PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, Super Steady video
5x olacak ama kamera her daim 50 Megapiksel .
Yapay Zeka ve kırpma ile 100x performansı S23 Ultra daki 10 Megapiksel ile kıyaslamalarını ben de merak ediyorum. Tahminimce S24 Ultra S23 Ultra 'ya nazaran daha kaliteli olacaktır.
S23 Ultra
200 MP, f/1.7, 24mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS
10 MP, f/4.9, 230mm (periscope telephoto), 1/3.52", 1.12µm, Dual Pixel PDAF, OIS, 10x optical zoom
10 MP, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, Dual Pixel PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, Super Steady video
-
Kimse sormamış s25 ultra beklenmeli mi yoksa s24 ultra alınmalı mı?
Ben S25 Ultra'yı kesin almak istiyorum asıl ilerleme onda olacak deniyor hem işlemci hem Kamera vs. Değer kaybı az olsun diye S24 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Lansmanda ki kampanyaya bakacağım.
Sorduk zamanında
Açıkçası ben de S24 Ultra alıp sonra S25 çıkınca değer kaybı olmaması adına (malum enflasyonist dönemlerden geçmekteyiz) ondan devam etme tarafına daha yakınım.
-
arkadaşlar vatan bilgisayarda replika samsung aksesuar olmaz değilmi. hepsi buradadan aldım replika gibi geldi bana kutusu açıktı hemde. iade ettim. acaba burda oyle bişey olurmu
-
Bence olmaz ama fiyatı aynıysa gidip Samsung mağazasından alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X