Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta1 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: .:EmR@H:. , theJuDGe_41 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.555
Cevap
590
Favori
1.282.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    :) nerden nereye 6 bin abi? :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Ben cihazı 22 bine mal ettim, şu an 23-24 bine havada karada gider arkadaşlar sırada bekliyor   cihaz çıktığı zaman yurtdışında olacağım tax free düşünce 30 bine gelirse alırım, yoksa biraz beklerim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Adam haklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fiyatın Avrupa’ya göre çok uygun olacağını düşünüyorum çünkü Tab S9 serisinde Avrupa’ya göre ülkemizde baya ucuzdu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ces sunumunu izleyen var mı bilmiyorum ama bu AI işi boş çıktı gibi döndürüp döndürüp işi güvenliğe vurup duruyorlar

• 8Gen 3 çok daha fazla güç tüketen bir işlemci deniyordu. Samsung vapor chamber'I baya büyütmüş diyorlardı S24 Ultra'da.

Sizce pil ve ısınmada bu işlemci problem yaratabilir mi?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bir yerde okumuştum Ultra işlemcisi yani 8gen3 2 versiyon olacakmış. Bazı bölgelerde hız aşırtmalı sürüm For Galaxy, bazı bölgelerde normal sürüm kullanılacakmış. Ancak haberin içeriğinde ısınmadan dolayı işlemci hızının kısıtlanabileceği yazıyordu. Buhar odasının bu ısınmayı ne derece önleyeceği veya hızlı soğutma sağlayacağı meçhul, tabi Samsung her detaya sahiptir ama son kullanıcıların geri dönüşü önemli.

Yani geçip sonra telefon ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor diye pişman olmayalım da. 8gen2 bu konularda cidden herkesi memnun etti.

• 8gen3 bir çok cihazda mevcut aslında ama globalde yoklar. Bir kaç video izleyeyim bulabilirsem yabancı kaynaktan, ısınma ile ilgili oyun oynarken vs ne derece ısınıyor buraya yazarım durumu.

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    tabiki işe yaramaz, pazarlama taktiği

• S24 u sevdamdan vazgeçtim mevcut düz s23 256 cihazımla devam

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    25 de değiştirirsin.

Hocam edindiğim izlenimlere göre 8gen2 kadar mutlu etmeyeceğini düşünüyorum ısınma konusunda. X markasının 8gen2 ve 8gen3 cihazlarının kıyaslamasında daha fazla ısınıyor 8gen3. Ben zaten çıktığı gibi alanlardan değilim 1 ay sonra en az 10K uyguna bulunuyor piyasada klasik Samsung. Hem kronik sorun vs varsa çıkar ortaya.

Samsung Vapor Chamber'ı iki katına çıkardın deniyordu sebebi bu mu acaba? Tabi hem vapor chamber hem de Samsung'un yazılım optimizasyonu ile belki fark edilmeyecek ama benim de aklıma takıldı bu konu.

Bakalım artık cihaz çıksın göreceğiz, umarım Vapor Chamber ile ısınma minimal düzeyde kalır ki zaten 8gen2 kıyasına göre ısınıyor. Isınma diye bir sorunun olacağını düşünmüyorum ben.

• s24 serisinde elle tutulur donanım açısından hiçbirşey yok bence.Kamera aynı bir iki yazılım ve 50 mp periskop hariç.Pil aynı şarj hızı aynı işlemci tam bir muamma sd mu xenios mu hangisi iyi belli değil.Şu an tek albenisi titanium kasa.Fiyatta zaten uçuk s23 den geçmek için tek neden gittikçe yeni cihazları alabilme imkanımızın kalmaması.Bu son şansımız mantığı.Bakalım yinede açık kapı bırakayım iyi bir takas desteği kamerada ciddi bir iyileşme olursa belki

• samsung ces de dün telefonla ilgili bir şey oldumu?

Samsung soğutma sisteminde iyileştirmeler yapmış olacak ki performans testlerinde skorları artmış. Bu Exynos ve Snapdragon varyantların ikisi için de geçerli ...

New Galaxy S24 benchmarks show improvements for Exynos and Snapdragon versions - SamMobile

En anlamlısı da benbağından bakmak lazım :

Alıntı

metni:
    https://browser.geekbench.com/search?utf8=✓&q=SM-S928B

Tekli 2059 çoklu 4506 anlaşılan soğutma sistemi ideal olmayan haldeyken. Şuan çoklu çekirdekteki dramatik artış bizlere ısınma problemini çözdüğünü gösteriyor. Bu kadar ciddi artış yazılımsal optimiasyonlarla olacak birşey değil çünki Android 14 ortamında hepsi ...

Skeptik duruşumuzu da korumalıyız ama ...

Garantisiz alacaklar kesinlikle beklesin ...

Xiaomi gibi başka Türkiye de resmi garantisiz filan piyasada Çin için olan varyantı var ki onlar dahil yekten uzak durulmalı .......

Xiaomi odaklı kendi fiziksel iç tasarımsal sorunları da olabilir ... Ama Samsung için eşit şartlar altında olunmadığı için de peşin kötümser olmamak gerekir özellikle resmi garantili alınacaksa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 9 Ocak 2024; 16:51:18 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Siz lansman günü direkt alacak mısınız?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.