Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta2 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kasai , L-DRAGO , TeknoBus , TeknoBus Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.639
Cevap
590
Favori
1.284.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mağazaya göre cihazı sayacakları rakam değişir ve takas desteği olmaz. Ama geçen sene mağazalarda takas desteği yoktu ama avantajlı fiyatlar ve hediyeler vardı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Olmaz. Online nispeten biraz daha avantajlı olacaktır özellikle cihaz değişimlerinde . Yanlış hatırlıyor olabilirim değişimde destek miktarı veya elinizdeki cihazın satışınıza biçilen fiyat TeknoSA larda düşüktü .

Bu yıl Samsung Deneyim Mağazalarında da özel bir şeyler olur mu lansman günü bilinmez.

Samsung Deneyim Mağazası Keşfedin | Samsung Türkiye

İstanbul için güncel olmayan bilgilerimle Emaar ve Bağdat Caddesindeki Deneyim Mağazaları diğer klasik mağazalarından daha da gelişmiş ve kendi özel stokları kampanyaları oluyor. Bu yıl için de bir şeyler olabilir ...

• Bana Samsung’tan mail geldi. Ön kayıt oluşturun size ikili kablosuz şarj standı ve şeffaf kılıf yollayalım diye. iPhone 15 Pro Max kullanıyorum şuan. Belli olmaz belki S24 Ultra’da alırım diye bende ön kayıt oluşturdum bakalım :)

• Ben de 15 pm den geçmeyi düşünüyorum

• headhunter kullanıcısına yanıt

Siz de önkayıt oluşturun o zaman hocam. En azından hediyeleri alırsınız.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam serideki diğer cihazların ülkemize gelecek işlemci versiyonu hakkında bilginiz var mı?

• Bende fiyat ve ön sipariş kampanyalarına göre 15 PM den geçeceğim Ultra modeline , beklemedeyiz. 

• kia kaha K kullanıcısına yanıt
    Geçin kurtulun kapalı kutudan. Kullanıcıya yasak dayatan sistemmi olur bu devirde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

S24 ve Plus lisi icin birsey diyemem . S22 lerdeki gibi bir istisna da olmaz keza S22 lerdeki Snapdragon islemciler Samsung uretimliydiler ve sorunluydu da . Elinde kalacagini bilen Samsung Turkiye gibi ulkelere Snapdragon diye sundu insanlar sevindi ama kazin ayagi oyle degilmis ...

Avrupa Asya Orta Dogu Exynos lu olacakmis ... MENA kapsaminda da Turkiye malesef Ultra haric Exynos olabilir .

Umarim yanilan ben olurum ...

Exynos denk performansi veriyor ama ne pahasina acaba ? Asiri isinma ve pil tuketimiyle mi ? Cunki Exynos larda bu illet Samsung u hic birakmadi ...

Bir de yazilimsal optimizasyonlar varsin basarili oldu orta seviye bircok Exynos dusuk nm ile goreceli verimli az isiniyor lakin bu is kotu bir optimizasyon 1 yil sonraki guncel Android 15 le bozulmayacagi ne malum !? Samsung AMD GPU RDNA 2 filan bunlar bence yenilen pehlivan guresmeye doymazmis gibi geliyor.

TSMC uretimli Snapdragon lular bence ideali .

Bir de telefon ne kadar yuzey alani ufaksa isinma ve isi tahliyesi idealden uzak olur.

O yuzden her marka model de ufak kasa risklidir. Ayni donanim sirf kasasi bariz buyuk olmasi bile isi tahliyesini basarili yaptigi icin daha yuksek performansli olundugu yillardir gozlemlenmis mutlak bir olgudur.

Biraz daha bekleyin... Incelemeler nasil olacak gorecegiz...

Snapdragon ayni islemcili ama farkli markalarca biliyoruz fikir verebiliyor ic kasa yapisi bambaska olsa da ama ortada pek te Exynos lu denk bir baska markaca yok ki ... Temkinli olmak gerekir... Online resmi garantili alinsin ki iadesi rahat olur ...

En ufak S24 her turlu tavsiye etmem ...

• S23 Ultra 512gb telefonuma 40 bine alıcı var sizce değişim kampanyasında daha yüksek verme ihtimali var mı?

Ona göre satıp direkt hediyelerle alacağım. Tabi fiyat 70bin olur diye varsayım yapıyorum hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 9 Ocak 2024; 22:2:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    S24 ultraya ne zaman kavuşacağın tam bir muamma.... şimdi satsan 40a.. telefonsuz kalacaksın belki 2 ay boyunca (drk performansı bu belli olmaz) 44 iyidir şimdi için.. 40 biraz ucuz kalmış gibi.. ama samsung değişimde daha fazlasını vermeyebilir tabi..

• Fiyat çok güzel bence satıp hiç hediyeye bulaşmadan Martta 15 falan üste verip Hb Amazon Trendyol gibi yerlerden alabilirsiniz

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hiç içerden fiyat bilgisi alan yok mu ya? 70 bine mi çıkar yıksa daha mı yükseğe acaba?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Detaylı cevabınız için teşekkür ederim.

Exynos işlemci ile gelirse zaten almayacağım, ayrıca küçük cihazların ısınması konusunda haklısınız. Ben zaten S23 kullanıp oyuncak gibi geldikten sonra Plus'a döndüm.

Ultra bana aşırı gereksiz geliyor, Plus ile arasında sadece kamera farkı olacak. Bir kaç ufak detay daha var ama aradaki 20K farka değecek bir detay yok.

S23Plus ile devam edebilirim. Tekrardan teşekkürler hocam.

40K işinizi görecekse ilanla insanla uğraşmak istemezseniz verilir hocam ama 43 44 gibi gider cihaz temizse. Bence alıcı sabretsin yeni seri tanıtılana kadar :)

Cihaz bi çıksın bakacam, biraz zaman geçer fiyat düşer öyle alırım

Hocam ne yap biliyor musun? Samsung sitesine gir değişim kampanyası bölümüne ordan ZFold 5 seç ve S23 ultra ile takas seçeneği ile ilerle. Böylece S23 ultra nın ek değişim desteği ücreti ile ne kadara sayılacağını görürsün. En azından şimdilik ne kadara satış yapacağını anlarsın 👍🏻

• Hocam bence S24 Ultra için olana daha fazla fiyat verir hem ön satış hemde S23 serisi olduğu için. Ondan ben S24 için aynı fiyatı vereceğini düşünmüyorum.

Neyse bakalım bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 9 Ocak 2024; 23:49:20 >

Evet haklısınız daha fazla verecektir tabi ki. Ben sadece şuan ki fiyat durumunu daha rahat anlamanız için naçizane yol göstermek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 9 Ocak 2024; 23:53:36 >
    Samsung değişimde vereceği tutar z fold 5 ten bakabilirsin. 31 veriyordu yanılmıyorsam. 8k ek takas desteği verecektir muhtemelen eder 39.
    Ki değişim kampanyası ile verdiğinde saat veya kulaklık gibi hediyelerden faydalanamıyorsun. Bu şekilde dahi pek bir avantajı kalmıyor değişim kampanyasının. Yine de lansman günü hızlı bir satış yapmak daha mantıklı görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.