Evet alacağım. |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Müjde! ONE UI 7 li Beta2 yayınlandı ! Nasıl geçilir ilk sayfamızda ! (10. sayfa)
-
-
Yani S23 ultra ya ısınma sorunu S24 de kesin olarak çözülmüş diyebilir miyiz? Kavisli ekran sevmediğim için düz ekran olması nedeniyle S24 ultra almayı planlıyorum -
S23 Ultra'da ısınma sorunu yoktu zaten. S22 Ultra'da vardı. -
Teyidi gerekli... Bakacağız...
Kimseye de körü körüne almayın demem ama garantisiz alacaklar erkenden riske girmesin. Aklın yolu birdir...
İşlemcisi ve GPU su hız aşırtmalı olmayabilir ...
-
Hocam o konuda kesin konuşamıyorum ısınma olayında S23 ultra da ikiye ayrılmış gruplar gördüm bir taraf ısınıyor bir taraf ısınmıyor diyor benim amacım bu ısınma sorununu en minimalize seviyeye indirilmiş ultra cihazı almak. S23 ultra almamamdaki en önemli faktör kavisli ekran ekran koruyucu sorunu vs. Onun dışında pek bir eksisini görmedim açıkçası. O yüzden S24 ultra yı bekledim eğer bu ısınma sorunu dediğim gibi en alt seviyeye düşürüldü ise ve zaten düz ekran geliyor S24 ultra tercihim olacaktır -
Hocam zaten yurtiçi cihaz çok çok uçuk rakamlarda satılacak ki zaten Android cihaza o kadar para vermeyi inanın istemiyorum. Yurtdışı cihaz alacağım yüksek ihtimal. İşlemci hız aşırtmalı derken tam olarak nasıl gelecek bu cihaz? -
ben çıkış fiyatına ve kampanyaya göre alacağım
-
s23 plus çok iyi bi cihaz cok konusulmadi nedense almayi planliyorum tabi fiyati 40k olmazsa -
ultra gölgesinde kaldı...
-
S23 Ultra hız aşırtmalıydı . Daha hızlı işlemci ve gpu demek ...
-
Anladım peki S24 ultra da bunun gelme ihtimali varmıdır? -
S22 de ki soğutma alanının 2 katı büyüğünü s23U koydular , ve işlemci çok verimli s8g2 , bu yüzden s23ucihaz hiç bir şekilde ısınma sorunu yaşatmadı kullandığım 1senelik süre boyunca,s24u için ise soğutma alanının tekrar X2 yapıldığı 😃 ama işlemci de daha kaslı,ben s23u sonrasında çıkacak tüm S serilerinin( snapdragon işlemci kullanan )Samsung un ısınma sorunu diye birşey daha yaşanmayacağını düşünüyorum,bu olayı kökten çözdüler Gibi.
-
Bakalım umarım öyle olur hocam ilk defa s serisi kullanacağım şuan m serisi kullanıyorum umarım üzmez bizi -
Deliller sızıntılar sürekli değişiyor...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://browser.geekbench.com/search?utf8=✓&q=SM-S928B Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.samsung SM-S928B - Geekbench Hız aşırtmalı kesin ...
Bugün yeni testler yapılmış. Aramızda cihaza sahip olan veya lansmana hazırlık testlerini yapanlar var ...
İçerik üreten herkes LANSMAN ambargosunu bekliyor. Videolar incelemeler tamamlandı ...
-
Geçen sene burada bazıları fiyatı öğrenmişti ve bize söylemişlerdi sağolsunlar. Keşke bu sene de biri en azından fiyatı ve ve geri alım fiyatını söylese😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 9 Ocak 2024; 17:6:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Prfssr
Geçen sene burada bazıları fiyatı öğrenmişti ve bize söylemişlerdi sağolsunlar. Keşke bu sene de biri en azından fiyatı ve ve geri alım fiyatını söylese😀Evet aynen. Ön siparişlerde gecikme olmaz umarım ! ... Ben online ön sipariş vermiştim TeknoSA gibi mağazalarda görünce direk aldım online iptal ettim. Değişim için kurye/kargo randevu zamanı ağır yavaş olması teslimatların da geç olması bezdirmişti ben dahil birçoğunu...
Aslında yıllardır böyle! DRK Aksesuar DRK depolarından geç gelinmesi filan tam bir rezalet ... Samsung kendisi bu işleri yapmalı ...
-
Geçen sene teknosadaki değişim kampanyasıyla sitedeki aynı mıydı? -
Değişimde aynı değildi ama ben değişim olmadan direk cihaz ve hediyesi saat Watch 6 Classic 47 mm beraber almıştım.
-
Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün cihaz her yerde vardı.
Acaba değişim kampanyası Samsung bayilerinde sitedekiler aynı şekilde olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X