Şimdi Ara

s3 4.1 sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha telefonuma jbyi yüklemedim herkes sarj sorunu var diyo eski sürüm daha iyi diyo karar veremedim napıcağıma herkeste var mı bu sarj sorunu yardım ederseniz sevinirim

• Tabi ki Jelly Bean daha iyi.
    Bende şarj sorunu olmasına rağmen bunu söylüyorum.

Ayrıca şarj sorunu bütün cihazlarda olmuyor. Forumlardan gördüğüm kadarıyla genele göre azınlıkta bu sorunu yaşayanlar.
  • peki sizde kaç saatte sarj oluyor
  • Şuan JB kullanıyorum.Eski sürümle arasında ayrım yapılacak kadar bir fark göremedim.Hemen hemen aynı.Yoğun kullanımda bir günü çok rahat çıkarıyor.Normal kullanırsam iki gün gidiyor.Ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torresmjr197*

peki sizde kaç saatte sarj oluyor

Sorun olduğu zaman telefonu kapatıp şarj ediyorum, bu yüzden kaç saatte dolar bilmiyorum, hiç sorunlu bir şekilde sonuna kadar beklemedim.
    Son zamanlarda kendiliğinden düzeldi gibi sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de jb yüklemesinin ardından şarj gözle görülür biçimde azalmıştı. mesela dün bu saatlerde sabah aynı saatte şarjdan aldığım cihaz % 28-30 larda iken şu anda % 68'de. sadece dün cihaz kapanana kadar video açık bıraktım ve arkasından sabaha kadar şarjda tuttum. bende ciddi bir şekilde düzelme oldu. geç şarj olma sorunu ise bende hiç olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Şuan JB kullanıyorum.Eski sürümle arasında ayrım yapılacak kadar bir fark göremedim.Hemen hemen aynı.Yoğun kullanımda bir günü çok rahat çıkarıyor.Normal kullanırsam iki gün gidiyor.Ben memnunum.

şarj sorunu kullanımda değil geç sarj olma sorunu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geç şarj tam olarak neden oluyor anlayamadım ama şunu söyleyebilirim. Türkiye romunda oldu.
    İngiltere romunda oldu. Yunanistan romunda 2 hafta düzgünce sorunsuz kullandım iki hafta sonra ondada oldu.
    Şimdi S3 için 4.1.2 sızdırılmış sammobile test ettmiş sorunsuz bi sürüm olduğunu belirtmişler odin ile onu kurup deniycem inş. çözmüşlerdir sorunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Şuan JB kullanıyorum.Eski sürümle arasında ayrım yapılacak kadar bir fark göremedim.Hemen hemen aynı.Yoğun kullanımda bir günü çok rahat çıkarıyor.Normal kullanırsam iki gün gidiyor.Ben memnunum.

şarj sorunu kullanımda değil geç sarj olma sorunu var.

Pardon, ben yanlış anlamışım.Ona değinirsek,bazen şarja taktığımda hiç ilerleme olmuyor.Ama çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor.Bunun dışında bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.