Şimdi Ara

S3 alicam. S4 geliyo. S3 ün fiyati ne zaman düser?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar s3 almaya karar verdim. Ama arkadaslarim fiyatinin düsmesini biraz bekle diyolar. Almanyada yasiyorum. Güncel fiyati 405€. ama s4 icin önsiparisler acik. Sizce 1 ay beklesem fiyati daha düser mi? yani 405 den 375 olcaksa cokta sikinti olmaz. cünkü s2 suan 325€ dan satiliyo burda. S3 ün fiyati düserse s2ler 250€ falan olmasi lazim. Yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaMuro -- 3 Nisan 2013; 14:03:04 >

• En büyük korkum, telefonu simdi 405€ ya aldim diyelim. 1 ay sonra s2 ler 250€ olup, s3 lerde 325€ olursa verdigim paraya acirim. 80€ icin 1 ayda beklenir. ama gelgelelim s4 ü ön siparis edebilirkene s2 lerin hala 325€ olmasi demek, s3 lerin s5 ciktiginda 325€ olmasi demek degil mi? yani bi 6 ay bu fiyat böyle kalir diye tahmin ediyorum. ama hic emin degilim. o yüzden deneyimli kisilere soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

Arkadaslar s3 almaya karar verdim. Ama arkadaslarim fiyatinin düsmesini biraz bekle diyolar. Almanyada yasiyorum. Güncel fiyati 405€. ama s4 icin önsiparisler acik. Sizce 1 ay beklesem fiyati daha düser mi? yani 405 den 375 olcaksa cokta sikinti olmaz. cünkü s2 suan 325€ dan satiliyo burda. S3 ün fiyati düserse s2ler 250€ falan olmasi lazim. Yorumlarinizi bekliyorum.

Almanya piyasasını bilmeyiz. Ama halen s2 o fiyat ise büyük düşüş olmaz s3 te. Ki fazla fazla hakeden bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Arkadaslar s3 almaya karar verdim. Ama arkadaslarim fiyatinin düsmesini biraz bekle diyolar. Almanyada yasiyorum. Güncel fiyati 405€. ama s4 icin önsiparisler acik. Sizce 1 ay beklesem fiyati daha düser mi? yani 405 den 375 olcaksa cokta sikinti olmaz. cünkü s2 suan 325€ dan satiliyo burda. S3 ün fiyati düserse s2ler 250€ falan olmasi lazim. Yorumlarinizi bekliyorum.

Almanya piyasasını bilmeyiz. Ama halen s2 o fiyat ise büyük düşüş olmaz s3 te. Ki fazla fazla hakeden bir telefon.
    ya simdi tek 1 yorumla evden cikip satin almaya korkuyorum. 1-2 arkadas daha bi cift laf söylese tatmin olcam :)

• quote:

ya simdi tek 1 yorumla evden cikip satin almaya korkuyorum. 1-2 arkadas daha bi cift laf söylese tatmin olcam :)

Alıntıları Göster
    bide ayni fiyata nexus 4 veriyolar. ama s3 beni pisman ettirmez diye düsünüyorum. senin nexus 4 ün var. keske s3 üm olsaydi diyomusun kendine :)
  • quote:

bide ayni fiyata nexus 4 veriyolar. ama s3 beni pisman ettirmez diye düsünüyorum. senin nexus 4 ün var. keske s3 üm olsaydi diyomusun kendine :)

bak yanlış yönlendirme gibi olmasın ama S3 piyasanın en iyi telefonlarından biridir. 40-50 milyon satış rakamını hangi telefon görmüş ? rekor kırıldı bu telefonla sadece türkiyede değil dünya üzerindeki insanlarda bunu alıyorsa bu işte birşey vardır bir bildikleri vardır.ayrıca cihaz donanımsal olarak iyi olduğu için güncelleme sıkıntısıda çekmeyecek tabii samsung bunu verirse. ki verecek ? nerden mi biliyorum bir haber aldım zaten 4.2.2 ve 5.0 kesin gelecek diye. tahminim dahada gelir çünkü bu kadar çok satmış bir cihazın güncelleme desteğini kolay kolay çekemezler. eğer çekerlerse birdaha kimse samsung almaz. samsung ta bunu göze alamaz. çok satılmış telefonun faydaları saymakla bitmez aradığın şeyi kolay bulursun birçok forumda en üstte konusu olur. her türlü sorunu için birsürü yardım başlığı bulursun. Paylaşımlar bulursun ne telefonlar var üst düzey yüzüne bakan yok forumlara bakıyorum konusu var paylaşım yok kimse söz etmiyor.bu zamanla çok sıkıntı oluyor haberin olsun.

gelelim nexus olayına nexus4 kağıt üzerinde süper telefon ama artık günümüzde insanlar extra uygulama istiyor görsellik istiyor widget herneyse samsungta Touchwiz olayı var kullanmak bile zevk veriyor yanlış bilmiyorsam nexus 4 sadece ham android sistemi var ve bunda insan sıkılıyor. ve satış rakamlarına bakarsan işi zor güncelleme desteği açısından. Pişman olacağını sanmıyorum ben teknolojiyle baya içlidışlıyım bu telefonu gözüm tuttu bende yeni aldım uzun zamandır araştırıyordum hiç pişman değilim hızsa hız görsellikse Hd amoled ekran navigasyon güzel..

velhasıl kelam 405 euroya 1000 tl ye geliyor buradakine göre 300 400 tl kar etmiş oluyorsun. kal sağlıcakla sorun varsa alıntıla yardımcı olayım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence s3 ü bekle alma derim ben s4 çıksın beklemekten zarar gelmez fiyatı düşmesede için sızlamaz ki fiyatta 100tlde olsa bence düşücek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncanavarı1

Bence s3 ü bekle alma derim ben s4 çıksın beklemekten zarar gelmez fiyatı düşmesede için sızlamaz ki fiyatta 100tlde olsa bence düşücek :)

Alıntıları Göster
    nexus 4 'un 2 gb rami bulunmakta(s3ün bi modeli de 2 gb rame sahip fakat international modeli 1 gb diye biliyorum) ve işlemcisi s3'ten daha iyi.ayrıca saf android olması sebebiyle çok daha iyi performans alırsınız.ayrıca güncelleme sorunu da bulunmaz donanım desteklediği sürece ilk güncellemeleri nexuslar alır zaten.

s3'ün ekstraları ise radyosu olması,genişletilibilir kapasitesisinin olması(nexus genişletilemiyor),ekranının biraz daha büyük olması.

fiyat konusunda konuşmak gerekirse, s3ün çok fazla düşeceğini düşünmüyorum,belki 3-4 ay sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judurass

nexus 4 'un 2 gb rami bulunmakta(s3ün bi modeli de 2 gb rame sahip fakat international modeli 1 gb diye biliyorum) ve işlemcisi s3'ten daha iyi.ayrıca saf android olması sebebiyle çok daha iyi performans alırsınız.ayrıca güncelleme sorunu da bulunmaz donanım desteklediği sürece ilk güncellemeleri nexuslar alır zaten.

s3'ün ekstraları ise radyosu olması,genişletilibilir kapasitesisinin olması(nexus genişletilemiyor),ekranının biraz daha büyük olması.

fiyat konusunda konuşmak gerekirse, s3ün çok fazla düşeceğini düşünmüyorum,belki 3-4 ay sonra.

Alıntıları Göster
    Türkiye de bile sıfır 1130 tl ye düşmüş durumda... Almanya da fiyatlar ikinci el dışında pek oynak değil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Türkiye de bile sıfır 1130 tl ye düşmüş durumda... Almanya da fiyatlar ikinci el dışında pek oynak değil diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Pek fazla düşmez. 150TL ya oynar ya oynamaz. 1 ay sonra 50€'luk bir inidirim olur, fazlasını pek beklemeyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Pek fazla düşmez. 150TL ya oynar ya oynamaz. 1 ay sonra 50€'luk bir inidirim olur, fazlasını pek beklemeyin derim...

Alıntıları Göster
    Kart kampanyası vb. ile 900 civarı görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Kart kampanyası vb. ile 900 civarı görebilir.

Alıntıları Göster
    S4 çıksın insanların eline geçsin ciddi anlamda düşer o fiyat... bekleyebilirsen 3-4 hafta kadar bekle derim.. Almanya için € 405 yüksek biraz.. UK fiyatı € 375 seviyelerinde şu an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpio0311

S4 çıksın insanların eline geçsin ciddi anlamda düşer o fiyat... bekleyebilirsen 3-4 hafta kadar bekle derim.. Almanya için € 405 yüksek biraz.. UK fiyatı € 375 seviyelerinde şu an..

Alıntıları Göster
    Bende beklemedeyim S4 çıksın ikisinden birini alacağım bu yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Bende beklemedeyim S4 çıksın ikisinden birini alacağım bu yaz

Alıntıları Göster
    Beyler, yaklasik 5 saattir s3 kullanicisi olmus bulunmaktayim, hepimize hayirli ugurlu olsun :) ilk yorumu yapmaya gelince; folyo ve cover almistim. folyo kontrastin icine etti diye aldigim gibi attim. cover duruyo. telefon cok güzel. mavisini aldim. tasarim acisindan gayet güzel. ekranida pental dizilim falan laf etmisler ama abartilcak bise yok. ben gayet memnun kaldim. bu boyuttaki bi telefon icin oldukca hafif. sabaha kadar dizi izlerkene bileklerim agrimicak artik. önceden nexus 7 kullanicisiydim. hicbirinize önermem. tamam tablet iyi ama insan kendi kendine diyoki, lan kalk yataktan laptopu ac adam gibi napcaksan orda yap. 10 saat parmaklarinla piksel piksel ugrasma. Yani 3g li degilse, asla tabletlere yönelmenizi tavsiye etmem. Evde kullanim icin cidden degmiyo. S3 e geri dönersek, facebook, whatsapp kullanmasi süper. klavye performansini sevdim. nexus 7 deki sesli komut olayi bundada varmis. "s voice". cidden zevkli :) icinde kendiliginden verdigi s memoda hosuma gitti. savma appler indirmeme gerek kalmadi. quad core'un hakkini vermisler. diziyi izlerkene vidyoyu kücülttüm, facebooktan yazismaya devam ettim. inanilmaz bi deneyim :D suratimda öyle bi ifade olustuki, sanki teknolojiyle ilk defa tanismisim :D almayanlara telefonu önerebilirim. pisman olmassiniz. kamerasinida test ettim. her türk gibi ilk cektigim fotograf, kanepede yatan dayim :D foto kalitesi süper. kamera flasinida test ettim, gayet iyi. zaten acmamla küfür yemem bir oldu. testler icin dayim kurban gitti ama cok yardimci oldu sagolsun :) browser kalitesine gelince söylemek istedigim iki cift laf var. Ciddi ciddi söylüyorum. "CHROME" halt etmis. Alsin onu google top diye oynasin. S3 ün kendi browseri 1000 basar. dizi izlicegim sitede crome kafayi yiyo, s3 standart browseri nefes almadan videoyu aciyo. aklima bu kadar geldi, son olarak s3 ü gine önerim :) maksat cok satilmasina yardimci olalimki ilerde yeni güncelleme alma sansimizi dahada artiralim :)

• quote:

Beyler, yaklasik 5 saattir s3 kullanicisi olmus bulunmaktayim, hepimize hayirli ugurlu olsun :) ilk yorumu yapmaya gelince; folyo ve cover almistim. folyo kontrastin icine etti diye aldigim gibi attim. cover duruyo. telefon cok güzel. mavisini aldim. tasarim acisindan gayet güzel. ekranida pental dizilim falan laf etmisler ama abartilcak bise yok. ben gayet memnun kaldim. bu boyuttaki bi telefon icin oldukca hafif. sabaha kadar dizi izlerkene bileklerim agrimicak artik. önceden nexus 7 kullanicisiydim. hicbirinize önermem. tamam tablet iyi ama insan kendi kendine diyoki, lan kalk yataktan laptopu ac adam gibi napcaksan orda yap. 10 saat parmaklarinla piksel piksel ugrasma. Yani 3g li degilse, asla tabletlere yönelmenizi tavsiye etmem. Evde kullanim icin cidden degmiyo. S3 e geri dönersek, facebook, whatsapp kullanmasi süper. klavye performansini sevdim. nexus 7 deki sesli komut olayi bundada varmis. "s voice". cidden zevkli :) icinde kendiliginden verdigi s memoda hosuma gitti. savma appler indirmeme gerek kalmadi. quad core'un hakkini vermisler. diziyi izlerkene vidyoyu kücülttüm, facebooktan yazismaya devam ettim. inanilmaz bi deneyim :D suratimda öyle bi ifade olustuki, sanki teknolojiyle ilk defa tanismisim :D almayanlara telefonu önerebilirim. pisman olmassiniz. kamerasinida test ettim. her türk gibi ilk cektigim fotograf, kanepede yatan dayim :D foto kalitesi süper. kamera flasinida test ettim, gayet iyi. zaten acmamla küfür yemem bir oldu. testler icin dayim kurban gitti ama cok yardimci oldu sagolsun :) browser kalitesine gelince söylemek istedigim iki cift laf var. Ciddi ciddi söylüyorum. "CHROME" halt etmis. Alsin onu google top diye oynasin. S3 ün kendi browseri 1000 basar. dizi izlicegim sitede crome kafayi yiyo, s3 standart browseri nefes almadan videoyu aciyo. aklima bu kadar geldi, son olarak s3 ü gine önerim :) maksat cok satilmasina yardimci olalimki ilerde yeni güncelleme alma sansimizi dahada artiralim :)

Hayırlı olsun kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncanavarı1

quote:

Hayırlı olsun kardeşim :)

Alıntıları Göster
    50 milyon satan bi telefona samsung en az 3-4 yıl daha destek verir.

• benimde bir sorum var. ucus s3lerin ekranının kasasının dayanıksız olduğu, bir düşürmede çatlayacağı, ama bilindik mağazalardan alınanlarda böyle bir sorun olmadığını duydum... daha dayanıklıymış, satıcı kafamı karıştırdı...

birde bu telefonun yok distiribitör garantisi, ithalatçi garantisi yok kvk garantisi arasındaki farklar nedir.. bandrölsüz satılanlarda sorun oluyormuş söylentileri ne kadar doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_miss_you

benimde bir sorum var. ucus s3lerin ekranının kasasının dayanıksız olduğu, bir düşürmede çatlayacağı, ama bilindik mağazalardan alınanlarda böyle bir sorun olmadığını duydum... daha dayanıklıymış, satıcı kafamı karıştırdı...

birde bu telefonun yok distiribitör garantisi, ithalatçi garantisi yok kvk garantisi arasındaki farklar nedir.. bandrölsüz satılanlarda sorun oluyormuş söylentileri ne kadar doğru...
    fiyatı düşük olanların camı kolay kırılması gibi bir söylem çok saçma ve yanlış düşük fiyatlı olması kampanyadan olabilir yurtdışı olabilir bunlara dikkat edersen hiçbir sorun yaşamazsın.Garanti açısından genpa iyidir bende genelde telefonlarımı genpa garantili alırım garanti nin amacı şu hangi yerden garantiliyse oraya götürüp tamir ettiriyorsun o yüzden en iyi marka en güvenilirleri tercih etmende fayda var benim önerim genpa bulamazsan kvk olur :) k.g.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

Abartma
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.I.

quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

Abartma

Alıntıları Göster
    note 2 ye baksan birde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.